תיק קטן

• פותח הנושא LXX
  • פורסם בתאריך

LXX

New member
תיק קטן

בקשר לתיק קטן לדרום אמריקה... המליצו לי להשקיע בתיק הקטן כי רוב הזמן אתה איתו על הגב. (אם זה בטרקים/טיולים ואם זה בעיר) ראיתי שתיקים קטנים ברמה הגבוהה עולים בערך 400 ש"ח... עכשיו ברור אם יש משקל רב על הגב בתיק הקטן עדיף תיק איכותי עם מערכת גב. השאלה אם זה נחוץ באמת או שרוב האנשים מסתפקים בתיק בית ספר פשוט?

The Cat Woman

New member
נחוץ, נחוץ!

תיק הגב הקטן יהיה עליך כל הזמן, גם לא רק בטרקים. צריך תיק עם אפשרות לנעילה, תיק שיהיו בו הרבה רוכסנים לאחסון דברים קטנים כשאתה בנסיעות, רצוי שתהיה יציאה לשקית שתייה אבל זה לא חובה, זה פשוט פי מליון יותר נוח מבקבוקים... חשוב שלתיק תהיה אפשרות לחיבור רצועות הארכה כדי שבמידת הצורך תוכל לקשור ציוד מבחוץ למשל- בטרקים של יומיים שניתן להכניס את כל הציוד בתיק קטן ולקשור שק"ש מבחוץ. וכמובן- יש לדאוג לכיסוי גשם לתיק! אבל את זה ניתן למצוא גם בדרום אמריקה... והאם יש משקל רב בתיק הקטן? ובכן- לא פעם הרגשתי שהתיק הקטן שלי שוקל פי 2 יותר מהתיק הגדול ובימים שסחבתי איתי את הלונלי פלאנט הוא בכלל שקל 2 טון וחצי... חוץ מזה, התיק הקטן זה התיק ש"מועד לפורענות"- זה התיק שינסו לגנוב לך כל הזמן או לחתוך וכדומה אז רצוי שיהיה כיס פנימי שתאכלס בו את כל הדברים החשובים באמת כך שאם באמת מנסים לכייס וחותכים לך את התיק עם סכין- הדברים החשובים באמת לא יהיו נגישים וכך פתרת את עצמך מלדאוג לגבי אחת משיטות הגניבה בדרום אמריקה... את שאר שיטות הגניבה אפשר לפתור ע"י מנעולים (גם אם לא באמת עוזרים- לפחות מרתיעים), לשים את התיק הקטן מקדימה כל הזמן (עוד סיבה שחשוב שהוא יהיה נוח...), לא להניח אותו על הריצפה אפילו לשניה ובאוטובוסים- לשים אותו בין הרגליים ולעולם לא למעלה במקום שאמור להיות מיועד לכך! ונחזור להיבט הנוחות- התיק הקטן שלך הוא בערך כל עולמך... דאג למשהו נוח במחיר סביר. לא צריך להשתגע וללכת על גרגורי, אפשר להסתפק בתיקים יותר פשוטים. חוץ מזה- אין חכם כבעל ניסיון- אני הגעתי עם תיק מעפן ואחרי שבוע בדיוק קניתי שם תיק גב נורמלי.

למעלה