תיק של צבריס

nuki d

New member
תיק של צבריס

מה דעתכם על תיק של צבריס דגם mirage נפח 70 ליטר? מישהו מכיר?

לא מכיר ....... ולמה לך

ללכת על צבריס? לא שאני מזלזל בהם אבל עדיין לטיול דרוש תיק טוב ושיהיה מצויד בכל מה שקשור לתמיכת גב מקסימלית....... לכמה זמן אתה טס ולאן אתה נוסע בדיוק?

nuki d

New member
אני טסה להודו

ל10 חודשים בערך. מדדתי מספר תיקים והתיק של צבריס היה לי הכי נוח

oketz1

New member
מי לעזאזל קונה תיקים בארץ

אני קניתי תרמיל מצוין של LOW ALPIN בבנגקוק , והוא עדיין סוחב . אולי זה מזויף אבל האיכות שלו ממש טובה , וממש שלא ניתן לראות הבדלים ב"עין בלתי מזוינת" מהמקורי. ודרך אגב , עשיתי איתו טראקים וממש לא קרה לו כלום ... שווה לנסות

לא רוצה להכליל אבל אם הוא מתאילנד

הסיכוי שהוא מזויף הוא 99% אולי ההבדל בינו ובין המקורי לא נראה לעין אבל בהחלט יש הבדל באיכות הבד בתפירה ובשאר דברים בין מזויף ובין אוריגינל....

oketz1

New member
כן , אבל השאלה אם המחיר של מקורי

משתלם ? ושנינו יודעים בדיוק את התשובה לכך ....

אם תשאל אותי משתלם מאוד....

אוקי הוא הרבה יותר יקר זה נכון אבל הוא יחזיק לך שנים כמו כן יש לך אחריות לכל החיים והוא ישרוד עוד הרבה מאוד טיולים אם תשאל אותי זה משהו טוב שכדאי להשקיע בו פעם אחת ולתמיד משהו איכותי לאורך שנים... אני קניתי בתאילנד תיק גב חיקוי מעולה אחד לאחד שיהיה ליום יום להסתובב עם דברים שאני צריך זמינים כגון מצלמה ושאר דברים הוא החזיק מעמד לא רע אבל פתאום פה נפתח תפר ופה הלך הריץ' רץ' ולמטה קצת נקרע בכלל אני דוגל בפתגם "טעמה המתוק של קנייה זולה מתחלף במהירות כאשר האיכות ירודה". חוץ מזה שלא נשכח תמיד יש את האופציה לקנות משומש... שעולה אותו מחיר כמו חדש שהוא מזוייף

agnostic

New member
או כמו שאמא שלי תמיד אומרת

דברים טובים עולים כסף !!! ובאמת , בדקתי מקרוב את החיקויים של לאו אלפיין בבנגקוק, וזה לא זה , כל הדברים שבעצם עושים את התיק לכ"כ מוצלח הם הרי התפרים המעולים, איכות הבד וכמובן מערכת הגב המשובחת, ואם אתה קונה תיק מזוייף שכמובן לא יכול להכיל את כל אלה , אז בעצם מה הטעם ?!? בשביל התווית ?!?

זה בדיוק מה שאני טוען....

זיוף הכי טוב בעולם לא יכול להתמודד מול איכות ותפירת הבד של האוריגינל.... ועל מערכת הגב שיותר מ-50% מהתיק בנוי ממנה לא דיברתי בכלל

למעלה