סבבה
אני אתן לך מס' שלבים. תתחילי מהראשון ותמשיכי עד ש"תתקעי"..מזהירה מראש - ארוך. 1. מעמידה ברגליים סגורות, הנחת הכפות הידיים על המזרון (הגוף בקיפול) קרוב לרגליים ואז להרחיקן לסמיכה קידמית (את שתי הידיים ביחד). להתחיל לאט ואז להתקדם בקצב. אני קוראת לתרגיל הזה "קרוב-רחוק". 2. את אותו התרגיל אבל הפעם תוך הנפה של אחת הרגליים לאחור, שוב את הידיים מניחים קרוב ואז מרחיקים אותן ביחד. 3. לנסות את הקרוב הרחקה עם שתי רגליים למעלה. אחרי שמנסים את שלושת השלבים, 90 אחוז מהבנות מצליחות את התנועה בקלות...אבל....וזה אבל גדול, בשביל לעשות עמידת ידיים דחיפה נכון וטוב יש עוד כמה דברים לעשות. קודם כל צריך לעשות עמידת ידיים נכונה וטובה מאוד. רצוי כמובן לתרגל כפיפות מרפקים (אפשר עם התקדמות קדימה, כמו קפיצה). עוד תרגילים שאפשר לנסות הם: תרגול בעזרת כדור פיזיו, להניף את הכדור במרפקים ישרים למעלה ואז לזרוק אותו קדימה (מרפקים חייבים להשאר ישרים) , ניתור לעבר קיר ו"דחיפתו". זה כרגע מה שעובר לי בראש....אבל אני מרגישה קצת לא טוב אז אולי מחר אני אזכר בעוד דברים. ואגב, התיק תק שהתכוונתי אליו הוא פשוט, גשר רגל רגל לפנים, נשארים בגשר עם הרגל למעלה ותכף דוחפים לאחור.