תיק
S Sימה New member 7/10/06 #2 ../images/Emo100.gif מחכה למישלוח צמרים להכין ידית שניה-- מיגמר הצמר השחור
ה הצבעים של קשת New member 7/10/06 #6 אני בהלם....... זה התיק שראיתי אצלך בחמישי? שיחקת אותה בענק! אני פשוט בשוק.......
S Sימה New member 7/10/06 #8 בזכות זה ששאלת אותי מה יש בקופסה? ניזכרתי שיש לי הרבה נוצות ושזה רעיון חדיש לשים אותם על התיק ביי קשת
בזכות זה ששאלת אותי מה יש בקופסה? ניזכרתי שיש לי הרבה נוצות ושזה רעיון חדיש לשים אותם על התיק ביי קשת
ה הרבנית קוקיה New member 7/10/06 #4 גם אני מחכה. תביאי אותו למפגש סיימי את הידית השניה ואגנוב לך אותו... מה'תומרת?
S Sימה New member 7/10/06 #5 אל תתרמי כליה--אבוא אליך ביום רביעי אלמד אותך לעשות ..... חינם ..... עשית פיה ?...עשית נעלי בית? ....... זהו............זה כל החומר שיש ללמוד והשאר..... שיפשוף בין שתי הידיים וייצא .
אל תתרמי כליה--אבוא אליך ביום רביעי אלמד אותך לעשות ..... חינם ..... עשית פיה ?...עשית נעלי בית? ....... זהו............זה כל החומר שיש ללמוד והשאר..... שיפשוף בין שתי הידיים וייצא .
S smady a New member 7/10/06 #7 woooooooooooooooooow סימה איזה יופי מגנובבבבבבבבבב איי לייק איט. וואלה ממש לא סמרטוט איזה בעסההההההההההה חחחחחחחחחחחח
woooooooooooooooooow סימה איזה יופי מגנובבבבבבבבבב איי לייק איט. וואלה ממש לא סמרטוט איזה בעסההההההההההה חחחחחחחחחחחח
S Sימה New member 7/10/06 #9 באמת שרציתי לכתוב "הינה הסמרטוט" ה החדש שלי אבל בזמן השירשור שכחתי .... זה קשור לגיליסיס ......
ת תום בריינס New member 7/10/06 #15 כותבת גם כאן ../images/Emo13.gif התיק יפהפה והפרח מוסיף המון אבל הנוצות לטעמי קצת לא שייכות