תיראו מה היה כתוב בראש 1

°AmandA°

New member
תיראו מה היה כתוב בראש 1../images/Emo70.gif

אן סינק חוזרים! סתם עבדנו עליכם, הם לא. ג'סטין טימברלייק אמר לאחרונה, שהתוכניות של אן סינק להקליט אלבום חדש בשנה הבאה נדחו למועד בלתי ידוע. חצי הכוס המלאה: ג'סטין לא ציין שהלהקה היתפרקה סופית. לדבריו, האיחוד המיוחל יקרה, אם בכלל, רק אחרי שג'יי סי יקליט את אלבום הסולו שלו, שישוחרר ככל הנראה במרץ. "שמעתי כמה שירים ואני חושב שהם מאוד יפים", פרגן ג'סטין טימברלייק לחברו. "אני רוצה שג'יי סי ייהנה מכל ההיזדמנויות לעשות את הדבר שלו, ואני מאוד מקווה שהוא יצליח" לאנס - זו ההיזדמנות האמיתית שלך לטוס סוף סוף לחלל, כי אף אחד לא יצטרך אותך בזמן הקרוב (נכון שאנחנו רעים?)

°AmandA°

New member
מצאתי עוד אחד../images/Emo70.gif

איזה חמודדדדדדדדדדד הוא בסירטון הזה

justin love

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קורע הואאאאאאא... חחחחח איזה מצחיק זה הסירטון הראשון!!!!! נקרעתי והסרטון השני איזה בונבון!!!!גם אני במקומה הייתי ככה... (just let me do it( וואי ואהבתי את השלישי!!! im amezing im ashton kutcher my life is graet! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזה אהבתי די אני לא מפסיקה לצחוק!!!!!!!!! יא איפה מצאת את הסרטונים האלה?? תביאי את האתר.!

°AmandA°

New member
אני שמחה שאהבתן!

אני לא זוכרת בדיוק באיזה אתר כי כל אחד מהסירטונים בא מאתר אחר... פשוט עשיתי חיפוש לאתרים של ג'סטין ובאתרים שזה הביא לי מצאתי את הסירטונים... אני כבר מחפשת אותם שבועיים

למעלה