תיראו מה הכנתי אני לא משהו בתוכנות גראפיקה אז אפשר תגובות
L liatpa123 New member 17/10/05 #1 תיראו מה הכנתי../images/Emo13.gif אני לא משהו בתוכנות גראפיקה אז אפשר תגובות
M MistakeN IdentitY New member 17/10/05 #2 נצל"ש מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את ההופעה של SUBG שקלי שרה יחד עם אשלי סימפסון הראו עכשיו בריאליטי של ג'סיקה. ואפעם לא ראיתי את ההופעה הזאת
נצל"ש מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את ההופעה של SUBG שקלי שרה יחד עם אשלי סימפסון הראו עכשיו בריאליטי של ג'סיקה. ואפעם לא ראיתי את ההופעה הזאת
L liatpa123 New member 17/10/05 #3 באמת מתי זה היה../images/Emo35.gif לא שמעתי על זה ובקשר למה שהכנתי איך זה???
S Shai B New member 17/10/05 #17 אסי, יש לי את ההופעה.. זה מהאורנג' בול שהיה בתחילת השנה. אם תרצה, אני אעלה לך את הקליפ. זאת היתה הופעה ממש מוזרה, המיקרופון לא עבד לה בהתחלה, ואז כשהחליפו לה אותו, בלחץ שמעו אותה. לפחות לא צעקו לה בוז כמו לאשלי סימפסון
אסי, יש לי את ההופעה.. זה מהאורנג' בול שהיה בתחילת השנה. אם תרצה, אני אעלה לך את הקליפ. זאת היתה הופעה ממש מוזרה, המיקרופון לא עבד לה בהתחלה, ואז כשהחליפו לה אותו, בלחץ שמעו אותה. לפחות לא צעקו לה בוז כמו לאשלי סימפסון
P patito ƒeo New member 17/10/05 #23 חחח גם אני ראיתי..../images/Emo107.gif איזה חמודה ג'סיקה הייתה שהיא דאגה לה ויש לי את ההופעה
M MistakeN IdentitY New member 17/10/05 #5 עוד טיפה תמונות חדשות תמונות מאתמול. קלי בניו יורק חותמת למעריצים...היא נראית חולה משו
M MistakeN IdentitY New member 17/10/05 #7 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif לא אהבתי בכלל נראית חולה מידי
ע עדידי15 New member 17/10/05 #25 איזה יפה היא התלבשה../images/Emo99.gif מי קושר אולסטאר נמוך? חח סתם
M Miss Independent New member 17/10/05 #9 ממש אהבתי איך שהיא התלבה פה../images/Emo99.gif והפנים שלה באמת נראות חולות ומזו התמונה הזאת שהיא חותמת עליה? אפעם לא ראיתי אותה |:
ממש אהבתי איך שהיא התלבה פה../images/Emo99.gif והפנים שלה באמת נראות חולות ומזו התמונה הזאת שהיא חותמת עליה? אפעם לא ראיתי אותה |: