תיראו מה ידידה שלי כתבה עליי בפורום שלה

itziki2

New member
תיראו מה ידידה שלי כתבה עליי בפורום שלה

http://cafe.themarker.com/view.php?t=172386

stefan10

New member
דבר ראשון

כל הכבוד-- הצלש בדרך.. אבל אולי אתה מנפנף גברים רבים מידיי ??? אתה יכול להקשיב מופלא אבל לא נותן לאחרים להקשיב לך.. שים לב בהצלחה

ז י ק ו

New member
חמוד ../images/Emo13.gif

יש שירשור שלם על זה בפורום זוגיות גאה כאן בתפוז מה אתם אומרים על "הומו מחמד" לחברינו הסטרייטים ? אני בטוח שלכל אחד מאיתנו יש חברה כזאת, לא ?! לא אמרתי שזה רע חלילה, יש בעיניין צדדים ורודים, כמו אצל איציק וישנם גם צדדים פחות חיובים - מישהו חווה משהו כזה או התאכזב ?

itziki2

New member
עוד משהו לגבי "הומו מחמד"

הבנות שמחפשות את ההומו התורן שיהיה בחייהן חושבות שזה מגניב וזה גם מרגיע אותם שאין "מתח מיני". אבל האמת שזה לא נכון יש מתח מיני אבל רק מיצד אחד .מהצד שלהן. אחרי הכל הן נימשכות לגברים ואנחנו (פעם אחרונה שבדקתי) גברים. הן מכניסות אותנו לחיים שלהן ומדברות איתנו בחופשיות על הכל-דברים שלא היו מסוגלות לספר לגבר "רגיל" ופיתאום מתחילות לפתח רגשות..ומתחילות לפתח פנטזייה שהן הן יצליחו "להוציא אותו מיזה". מה שאני לא מבין הוא למה הן לא יכולות לפתח קירבה כזאת עם גברים סטרייטים? הן גם אומרות שנוח להן כי אין מתח מיני. מה זה קשור למתח מיני?. האם כשיש מתח מיני או שיש פוטנציאל להיתחתן עם האדם מתחילים לסנן דברים אחד מהשני? עוד יתרון שהן רואות בהומו מחמד היא התכונה הסטריאוטיפית שאנחנו מחוברים לצד הנשי שלנו יותר מסטרייטים. אנחנו אמורים להבין באופנה , בבישול ובעיצוב הבית בסיגנון הפנג-שווי. אני גרוע באופנה בבישול ועיצוב הבית ובקשר לצד הנשי שלי זה סתם בולשיט של ניו אייג'. האם אני מתאים להיות הומו מחמד?

stefan10

New member
יקירי

1) אני לא מתיימר להיות פסיכולוג אבל בתת תת מודע שלנו גברים ונשים מתיחסים ברגיל דרך אחד האינסטיקטים הכי בסיסיים שלהם לא בהכרח חייתי אבל כמין צייד וניצוד ואיזה צד שלא תבחר כנראה בבסיס הכי פרימיטיבי מחשבתי הצד השני הוא מין "אויב" ולכן אי אפשר לחבור אליו והוא מאיים והכלי נשק של האיום הוא המין או המתח המיני וכשיש מישהו שבא אליך בלי הנשק המאיים הזה אז הוא יכול להיכנס לקבוצה שלך ולסודות והדברים האינטימיים שלה גם שהוא מהמין השני הוא לא מאיים כי הוא בא בלי הנשק. לכן הוא יכול להיות חבר ולא אויב. אבל תזכרו זה באינסטיקט החייתי הבסיסי שלנו אבל שאי אפשר לסלקו והוא בנוי בנו בפנים בפנים ולא חשוב כמה נאורים , תבונתיים, שכלתניים ומקבלים נהיה כלפי הזולת. לכן אין לחפש תשובה הגוינית אנושית שיכלית או רגשית. וזה לא בהכרח אומר שלמישהו שאוהבים והופך לבן זוג בחיינו לא ניפתח ונשתף אותו בדברים הסודיים והאישיים שלנו גם שיש מין (נשק) בינינו.. אבל את האינסיונקט אי אפשר למחוק..... 2) זה נכון לא כל ההומואים מתעניינים באופנה בעיצוב בבישול וכו.... יש לא מעט חובבי ספורט ותפייה במחקי כדורסל או כדורגל ואני למשל ממש לא מת על תוכניות הריאליטי בסגנון "כוכב נולד" , לא כל דבר בחיי או דבר שאני נוגע בו קשור לנטייתי המינית. ולכן כנראה לבנות הללו יש אשלייה או מחשבה סטראוטיפית לגבי הומואים לדעתי הדמויות הנשיות בין ההומואים או הרכות של חלק מהדברים ההומואים ,הפתיחות שלהם והעושר השכלי של רובם מושך נשים אלה שזה מה שהם מחפשות אצל סטרייטים ולא מוצאים יש לי ידידה שמתחרפנת מ 2ידידם הומואים צעירים עם מריבות טיפשיות וילדותיות ורדידות זועקת לשמיים אבל כמה שהיא מתלוננת עליהם היא לא מפסיקה לדבר עליהם או להיות במחיצתם היא כנראה נשמכת להתנהגות הסטיראוטופית שלהם. 3) לגבי להיות הומו מחמד עדייף להיות כהמחמד הוא של גבר אחר ולא אישה . זה נראה לי כייף יותר . נשיקות רטובות חבוב

itziki2

New member
תודה על התגובות.

מה שרציתי להגיד הוא שכניראה לנשים הללו יש בעיה של קירבה. ואני מאמין שכשיש קשר טוב אז יש פחות סודות ולא משנה אם יש מין או אין מין. כששואלים זוגות שבקשר הרבה שנים התשובה היא שיש פתיחות בינהם והם מרגישים שאדם שאיתם הוא גם חבר טוב.

למעלה