תיראו מה כתבתי

ירדןבת29

New member
תיראו מה כתבתי

בפורום מכורים לאינטרנט. או תבדקו בכרטיס האישי את ההודעות האחרונות שלי. בכלל כדאי שתדעו, שכל העניין התפוצץ בגלל הצ´אט, ולכן כתבתי בהתחלה בפורום התמכרויות לאינטרנט, אבל הם הפנו אותי לכאן. תבדקו את ההודעות אם זה מעניין אתכם. בכל אופן, תראו מה כתבתי שם ממש עכשיו, כי אין לי כוח לכתוב את זה שוב, ואני ממש עייפה וחזרתי מאוחר ויש לי עוד תחפושת להכין למסיבה מחר בגן, והראש שלי כבר לא עובד אז ככה שאני ממש לא מסוגלת לפצח את זה בעצמי, אז אל תתנו לי תרגילי שיקוף! לא בשעת לילה כזאת! רק תענו! בבקשה!

adam33

New member
ירדן היקרה

קראתי את מה שכתבת כאן האמת אצלי זה דומה התחלתי לגלוש ולדבר בצט ואיני יודע מה בא קודם חילוקי הדעות או הגלישה בצט. ככה היתי כשנה וחצי,לפתע הבנתי עד כמה יש רחוק ביני לבינה וגם בין הילדים עצרתי את עצמיוהחלטתי שאני לא גולש יותר על חשבון זוגיות ומשפחה, אך..אליה וקוץ בה היא החליטה שזה נוח לה ככה ולא קבלה את זה שאני משקיע ואני עושה כל דבר. כעת יצאתי קרח מכאן ומכאןואיני יודע כבר לאן דרכנו מועדות נתתי חודש ואחר כך עוד חודש אבל למרות כל הצעדים מצדי היא לא התקרבה. כעת אני כבר הולך לכוון להפרד ו... ו...ואם היתי יודע מה יהיה היתי מן הסתם נביא..אני חושב שאוליי הטעות שלנו ( שלך ירדן ושלי) שהינו צריכים לתת לתחביב שלנו זמן מוגדר ומה שקרה זה שגלשנו ושכחנו היכן אנחנו .. אדם.

האלי

New member
קראתי מה שכתבת

ולדעתי הוא מנסה להגיד לך: "גם אני יכול" לא יודע מה הוא רוצה להשיג בזה ולמען האמת זה ממש לא משנה לדעתי. אסור לך להגרר למשחק הזה. בספר "אני בסדר אתה בסדר" - ספר מומלץ כשלעצמו, קוראים לו "שלי יותר גדול". כשהוא מדבר על משחקים (לא זוכר את שם המחבר כרגע) הוא מתכוון לדרכים שבהן אנחנו מכשילים את עצמנו. במשחק הזה כל אחד מנסה להוכיח לשני את כוחו והתקשורת הופכת להתמודדות במקום לדו שיח. דעתי היא שמן הנכון מצידך להתעלם לחלוטין ממה שראית, כאילו לא ראית את זה מעולם. וגם אם הוא ינסה להעלות את זה... תגיבי בשוויון נפש. זו עצתי. שלך, האלי.

למעלה