תיראו מה מצאתי (פלוטה שים לב)

ביגאל

New member
סירה ביפו

שלום לכולם אניחדש בפורום אבל ותיק בדייג יש בנמל יפו בחור בשם משה עם סירה עולה 100 שח לאחד יוצאים לכמה שעות טובות משה דייג מומחה ויודע להגיע למקומות עם דייג מעולה

אחלה

אמנם לא ממש קשור לטיסן, אבל אם תסתכל כמה הודעות אחורה, תראה שהתחלנו לדבר על יציאה בסירה (רגילה, לא עם שלט). 100 ש"ח זה ממש לא זול (לפחות בשבילי), אבל אני מניח שאם נגיע כקבוצה אפשר יהיה לקבל הנחה יפה. כמה אנשים הוא יכול לקחת? איזו מין סירה יש לו? יכטה עם ג´קוזי? גיגית? מאחר ואתה מכיר אותו, תוכל לברר כמה הוא רוצה בשביל קבוצה? עדין אין פרטים ואין רשימת מתנדבים ליציאה, אבל אני חושב שאפשר לדבר על משהו כמו 5 אנשים בתור התחלה.

joko7

New member
ברוך הבא ביגאל,מתאים לי ב 100 אני

בפנים. האם תוכל לברר יותר פרטים? סוג הסירה באמת,האם פתיונות כלולים במחיר? בכמה שעות מדובר? כמה שיותר פרטים אחי יהיה לנו יותר קל, תודה גבר.

seafox

New member
תקנו אותי אם אני טועה אבל הדג

בתמונה שם זה זאב הים לא? אני יודע שזה דג של מים מתוקים אבל קוראים לו ככה...או שאולי זאב נהרות...

rondadon

New member
לא...

זאב באגמים נקרא Pike... זאב הים זה בעצם בקלה בוגרת (סילאגו(טלוויזיה) זה בקלה צעירה) והוא לא נראה ככה...אני חושב שזה שילוב של טרוט עם איזה שהוא סוג... אולי זה Sea Trout או משהו...בכל אופן האיש שמה קרא לו Weakfish...

paluta

New member
אין חדש תחת השמש

כתבה מעניינת ואני לא המצאתי את הגלגל מה גם שבים זה סיפור אחר מאשר באגמים בים ישנם גורמים רבים נוספים שיש לקחת בחשבון עם טיסן בכל מקרה ניסוי נוסף אני צופה רק לאחר שמזג האויר יתיצב ראיתי היום בבוקר מישהוא מנסה עם חץ וקשת (ציוד מקצועי) היו לו סטיות בגלל משקל הפתיון והמשקולת אבל לאחר מספר פעמים של איפוס הוא הצליח להעיף משהוא כמו 200 מטר ויותר החץ שימש כמצוף דהינו תמיד החזיר אותו לחוף - מעניין נחמד אבל לא נשארתי לראות מה הצליח להעלות בקצה החוט

joko7

New member
חבל על הזמן../images/Emo47.gif מלך אתה../images/Emo45.gif איך

הצלחת למצוא את זה איך???????? למי שתכנן את זה ובכלל למוציא לפועל של העסק הזה והתפיסה של הדג עצמה,על זה מגיע נובל
,,,,ולך יוביוב כבר מסרתי את הכתר על ההשקעה,,,,,,לעניות דעתי כבר יכולים להעניק לך את התג המוזהב במקום הירוק

למעלה