תיראו מה מצאתי

ליאת 406

New member
תיראו מה מצאתי

תאמת פעם ראשונה שנודע לי שלאלפונסו יש אח ועוד אח חתיך טוב זה מה שרושמים ביונבסיון ושאחיו בן 24-25 ולחשוב שחשבתי שהוא בן יחיד אבל לו משנה כאן הלינק http://foro.univision.com/univision/board/message?board.id=dulcemaria&message.id=194274

סוכריה16

New member
דורשות כאפה!!

אני כל כך אנטי- חדשים. חח סליחה.. אבל ייקח לי זמן להתחבר, בנתיים היחידה שאניא והבת שם זו המתוקה הזוף שכחתי תשם, היא כזו עדינה!! אבל זאת שמראה תתחתונים שלה מי היא חשה!?!?!? ועוד היא יושבת על יד מאייטה?! ברור שאנשים יעדיפו להתסלכל על מאייטוש, אהה ועוד דולסה על חדה, עוד יותר גרוע.. לא צריכים חדשים1 סוף פסוק

כן באמת זאתי עם התחתונים../images/Emo142.gif

פשוט דורשת כאפה היא כל כך מעצבנת!!! את צודקת לא צריך חדשים..חוץ מדיאגו שישחק את פירו אורוקו חח אני מתבלבלת! הוא כזה כוסון!!!

סוכריה16

New member
איכס1!!! עלאאק כוסון! הביאו ילד

בן 14... ממש עילגות1! אני מסתפקת באלפונסו, ואני מסתפקת במר שמו לא ידוע.. לא צריכה עוד ג'פופים.. שיבואו להפריע רק..

לא נכון!!../images/Emo7.gif../images/Emo142.gif

למה ככה?!?! אז מה שהוא בן 14!!הוא כוסון מדהים וחמוד!!דיי להיות רעה..

ורק שתדעי../images/Emo142.gif

היו אמורים לתת לו את התפקיד של דייגו כי כריס רצה להתפטר אבל בסוף הוא נשאר

סוכריה16

New member
חחח אני ריאלית פשוט...

ולא נכון! את יודעת שבכלל כריסטיאן היה אמור להיות כירסטופר?! ואת זה אני יודעת כי בהתחלה בהתחלה שניסיתי לברר מה השם של פונצ'ו כי לא ידעתי נכנסתי לאתר , ואז היה רשום שם רבלדה 2005.. ואז ראיתי תמונה של אנהי- וראיתי מיה,ואז ההבנתי שזה הולך להיותה מורדים והייתי בשוק. ואז ראיתי את כרסיטיאן והיה רשום "דייגו בוסטמנטה" באותו שבוע נכנסתי שוב, וראיתי שיש אחד אחר ... דייגו..

סוכריה16

New member
יש לו שני אחים,

אומרים שאחיו חתיך!??! ררררררררר! דייי!! אני רוצה לראות! בטוח תהיה לי משיכה להררים! אבל אין כמו אלפונסו שהוא הכי יפה בעולםםם

ג ב ש ו ש

New member
תראו את אנהי../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

הוצאתי מהסירטון.. מדהימה שליייי

../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif

ומאיזה סירטון זה?! איזה יפה איזה קוקיות..איזה חמודה

למעלה