תיראו..

מאשה

New member
תיראו..../images/Emo13.gif

היה לי משעמם אתמול בשיעור מדהים אז החלטתי ללהציע רעיונות למשחקים בפורום..כל שבוע לפחות איזה שלושה משחקים(זה יהיה נחמד
) אז הנה כמה רעיונות: *"הידעת ש.."-כל שבוע ילד אחד יבחר,ויספר על עצמו עשרה משפטים,אבל..רק חמישה מהם נכונים וחמישה לא..ואנחנו (הילדים בפורום..השאר
) נצטרך לנחש איזה מהם נכונים ואיזה לא.. *"הנושא הקבוע" - נקבע נושא כמו "חולצה לבנה" ונצטרך לשים תמונות של אגם רררררקקקקק עם חולצות לבנות *"הראש של אגם ב.." אפשר נגיד לקחת תמונה של נינט (בעעעעעעעעעעעעעעעעעע...) ובפיינט שופ\פוטושופ וכאלה אפשר לגזור מתמונה של אגם את הראש שלה,ולקחת נגיד את התמונה של נינט (ושוב..בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע) ולשים על הפרצוף של נינט את הראש של אגם,ואז נצטרך לזהות מי המפורסם.. *אפשר להמשיך גם את המשחקים שהיו פעם..נגיד את המשחק של רעות שהיא הייתה שמה חלק קטן מתמונה של אגם,ואנחנו היינו צריכים לזהות את התמונה ולשים אותה בפורום.. *"אגם חושבת אגם אומרת" (לקחתי את הרעיון מהפורום של רוני סופרסתם
) ..אז בקיצר שמים כמה תמונות של אגם,תמונות מצחיקות או מוזרות,ומנסים לדובב אותה מצחיק,מקורי ומוזר.. *"מי שמעליי-קשור לאגם" כמו המשחק ששיחקנו אז,רק עם דברים שקשורים לאגם,נגיד אני פתחתי את ההודעה עצמה של המשחק,ומיכל כותבת אחרי,והיא תכתוב נגיד "מי שמעליי הצטלמה עם אגם 3 פעמים" וכך אלה.. אני חושבת שזהו בעצם: -) אם יש לכם עוד רעיונות להציע..בכיף

חחח גמאני ממש כל סוכות בבית ../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif

כבל סיפרתי לךךך ליקיר וחליי כמה דברים יש לי לעשותתת!!
אני כמעט כל החופש לא יהיה בבית

בקשר לאגמיסט..../images/Emo204.gif

אתמול חשבתי לעשות... אני אפתח על רשימה של מי שרוצה להשתתף בזה.. היום יותר מאוחרר..:).

blue and pink

New member
מאשה../images/Emo123.gif../images/Emo68.gif

תתחילי לשקול מילים בקשר לרוני
זכותך לא לאהוב אותה ולא להשמיץ אותה בפני רבים!

למעלה