תירגול - שאלה

אבי2511

New member
תירגול - שאלה

שלום לכולם\ן, שמי אבי ואני צפוי להתחיל לימודי תואר שני באוקטובר הקרוב. רציתי לשאול בנוגע לתרגול: כשמדברים לדוגמה על 4 ש"ש של תרגול, האם מדובר על 4 שעות פרונטליות שבנוסף אליהן צריך להקדיש זמן גם לבדיקת המטלות השונות (עבודות, מבחנים וכו')? תודה.

the new L

New member
לדעתי זה משתנה

מאוניברסיטה לאוניברסיטה וממחלקה למחלקה. איפה שאני לומד, למיטב ידיעתי זה לא כולל בדיקת עבודות, אבל כן כולל בדיקת מבחני אמצע ומבחני סוף סמסטר. (זה די הגיוני שזה יכלול בדיקת בחינות, שהרי ממשיכים לקבל משכורת בתקופת הבחינות, למרות שלא מתרגלים).

מרחף1

New member
לפחות במדוייקים

מדובר ער 4 שעות פרונטליות. בנוסף תתכנן להקדיש זמן (רב) לכתיבת התרגילים והתרגולים ולשיחות עם סטודנטים (לפחות עוד 4-5 שעות בשבוע). אצלנו המתרגל לא בודק את התרגילים כי יש בודקי תרגילים (סטודנטים בשנים מתקדמות של תואר ראשון) אבל במידה ויש עבודות המתרגל בודק בשיתוף עם המרצה וכנ"ל לגבי מבחנים.

אבי2511

New member
אז בלא מדויקים זה אחרת ../images/Emo13.gif

אני לא מה"מדויקים". בתואר הראשון שלי היה מתרגל עורף ומתרגל פרונטלי. בקורסים שיש בהם תרגול פרונטלי יש מתרגל פרונטלי שגם בודק תרגילים. קורסים שאין בהם תרגול פרונטלי, יש מתרגל עורף שרק בודק מטלות. ובכל מקרה - הוא לא בתואר ראשון. תודה בכל מקרה.

PeehD

New member
מתרגל עורף?!?!?!?!?

מתרגל עורף????? איפה למדת? בצבא? איזה מוסד אקדמי עושה שימוש במושג כל כך צבאי? תיכף תגיד לי שזה גם במקרה במחלקה ליחסים בין לאומיים או משהו כזה ואז בכלל זה יהיה שוס

אבי2511

New member
האמת היא

שזה לא מושג שנמצא בשימוש. השתמשו ב"מתרגל" וב"עוזר הוראה". אני פשוט מהמקורבים ובדפים של המזכירות זה מופיע כמתרגל עורף

למעלה