תירגום.

besger6

New member
תירגום.

מתרגם כל דבר : שירים, מכתבים, חומר מקצועי... מצרפתית לעברית. מעברית לצרפתית. מצרפתית לאנגלית. מאנגלית לצרפתית. GERARD

besger6

New member
לבדיקתכם

TOMBE LA NEIGE // רד שלג TOMBE LA NEIGE TU NE VIENDRA PAS SE SOIR רד שלג את לא תבוא הערב TOMBE LA NEIGE ET MON COEUR S'HABILLE DE NOIR רד שלג ולבי לובש שחור SE SOYEUX CORTEIGE TOUT EN LARMES BLANCHE התהלוכה הזאת כולה מדמעות לבנות L'OISEAU SUR LA BRANCHE PLEUR LE SORTILEIGE הציפור על הענף בכי של גורלות TU NE VIENDRA PAS SE SOIR JE CRI MON DESESPOIR לא תבוא הערב צועק הייאוש שלי MAIS TOMBE LA NEIGE IMPASSIBLE MA NEIGE אבל רדי שלג חסר רגש השלג שלי TOMBE LA NEIGE TU NE VIENDRA PAS SE SOIR TOMBE LA NEIGE TOUT EST BLANC DE DESESPOIR רד שלג...................הכל לבן מייאוש TRISTE SERTITUDE LE FROID ET L'ABSENSE ודאות עצובה הקור והחסר CET ODIEU SILENCE BLANCHE SOLITUDE השקט הגועלי הזה הבדידות הלבנה TU NE VIENDRA PAS SE SOIR MON CRIE MON DESESPOIR MAIS TOMBE LA NEIGE IMPASSIBLE MA NEIGE/X2 LA/LA/LA/ ....... HUUUUUUUU/ שוב זה לבדיקתכם : TOUJOUR A VOTRE SERVICE מה דעתכם GEGE

הצרפתית שלי לא משהו אבל

נראה לי ש
אני מבינה את רוב המילים ונראה לי שהתרגום הוא נכון. יש פה דוברי צרפתית שפת אם שיכולים לאשר או לתקן?

למעלה