-תירגומים שלי לעברית את השירים שלLP

Cupid In Hell

New member
-תירגומים שלי לעברית את השירים שלLP

טוב אני יתחיל: יש לי עוד הרבה ..אם יש שגיאות זה כי כתבתי מהר חתך נייר - papercut למה אני מרגיש כמו לילה היום? משהו פה לא נכון היום למה אני כל כך לחוץ היום? פרנויה זה כל מה שנשאר לי אני לא יודע מה גרם לי להילחץ קודם או איך הלחץ ניזן\אבל אני יודע אין זה מרגיש כשיש קול בקצה הראש זה כמו פנים שאני מחזיק בפנים פנים שמתעוררר כשאני סוגר את עייני פנים שמסתקל כל פעם שאני משקר פנים שצוחקות כל פעם שאני נופל (ומסתקל על כל דבר) כדי שאני יידע את הזמן לטבוע או לשחות הפרצוף הזה בפנים שומע אותי\ממש מיתחת לעורי זה כאילו שאני\פרנואי מסתקל מעבר לגבי זה כאילו\סופת אוויר בתוך ראשי זה כאילו\אני לא יכול להפסיק מה שאני שומע מביפנים זה כאילו הפנים בפנים צודקים מיתחת לעורי אני יודע שיש לי פנים בתוכי מצביע לי על כל הטעויות יש גם לך פנים בפנים הפרנויא שלך בטח יותר גרוע אני לא יודע מה הדליק אותי בהתחלה אבל אני יודע מה אני לא יכול לסבול כולם מתנהגים כאילו העובדה היא אני לא יכול לסכם למה שאתה יכול לכולם יש פנים שהם מחזיקים בפנים פנים שמתעוררר כשהם סוגרים את עייניהם פנים שמסתקל כל פעם שהם משקר פנים שצוחקים כל פעם שהם נופלים (ומסתקל על כל דבר) כדי שתדע את הזמן לטבוע או לשחות הפנים האלה בפנים צופים גם בך\ממש בתוך עורך זה כאילו שאני\פרנואי מסתקל מעבר לגבי זה כאילו\סופת אוויר בתוך ראשי זה כאילו\אני לא יכול להפסיק מה שאני שומע מביפנים זה כאילו הפנים בפנים צודקים מיתחת לעורי זה כאילו שאני\פרנואי מסתקל מעבר לגבי זה כאילו\סופת אוויר בתוך ראשי זה כאילו\אני לא יכול להפסיק מה שאני שומע מביפנים זה כאילו הפנים בפנים צודקים מיתחת לעורי הפנים בפנים ממש מתחת לעורי הפנים בפנים ממש מתחת לעורי הפנים בפנים ממש מתחת לעורי השמש שוקעת אני מרגיש את האור בוגד בי השמש שוקעת אני מרגיש את האור בוגד בי השמש זה כאילו אני\פרנואי מסתקל מעבר לגבי זה כאילו\סופת אוויר בתוך ראשי זה כאילו אני\לא יכול לעצור מה שאני שומע מבפנים זה כאילו הפנים בפנים צודקים מתחת לעורי אני מרגיש את האור בוגד בי השמש זה כאילו אני\פרנואי מסתקל מעבר לגבי זה כאילו\סופת אוויר בתוך ראשי זה כאילו אני\לא יכול לעצור מה שאני שומע מבפנים אני מרגיש את האור בוגד בי השמש זה כאילו אני\פרנואי מסתקל מעבר לגבי זה כאילו\סופת אוויר בתוך ראשי זה כאילו אני\לא יכול לעצור מה שאני שומע מבפנים אני מרגיש את האור בוגד בי זה כאילו\אני לא יכול לעצור את מה שאני שומע מבפנים זה כאילו\אני לא יכול לעצור את מה שאני שומע מבפנים

Cupid In Hell

New member
one step closer- צעד אחד קדימה

צעד אחד יותר קרוב - one step closer אני לא יכול לשאת את יותר, אני אומר כל מה שאמרתי קודם כל המילים האלה לא הגיוניות אני מוצא אושר בהיתעלמות פחות אני שומע פחות אתה אומר אבל אתה תגלה את זה בכל מקרה ממש כמו קודם... כל מה שאתה אומר לי לוקח אותי צעד אחד קרוב יותר לקצה ואני עומד להישבר אני צריך קצת מקום לנשום כי שאני צעד אחת קרוב יותר לקצה ואני עומד להישבר אני מגלה שהתשובות לא כל כך ברורות מקווה שאני יכולתי למצוא דרך להעלם כל המחשבות האלה לא הגיוניות אני מוצא אושר בהתעלמות שום דבר לא לא הולך פעם ועוד פעם ממש כמו קודם כל מה שאתה אומר לי לוקח אותי צעד אחד קרוב יותר לקצה ואני עומד להישבר אני צריך קצת מקום לנשום כי שאני צעד אחת קרוב יותר לקצה ואני עומד להישבר סתום תפה שאני מדבר איתך סתום סתום סתום סתום סתום תפה שאני מדבר איתך סתום סתום סתום סתום אני עומד להישבר כל מה שאתה אומר לי לוקח אותי צעד אחד קרוב יותר לקצה ואני עומד להישבר אני צריך קצת מקום לנשום כי שאני צעד אחת קרוב יותר לקצה ואני עומד להישבר כל מה שאתה אומר לי לוקח אותי צעד אחד קרוב יותר לקצה ואני עומד להישבר אני צריך קצת מקום לנשום כי שאני צעד אחת קרוב יותר לקצה ואני עומד להישבר כל מה שאתה אומר לי לוקח אותי צעד אחד קרוב יותר לקצה ואני עומד להישבר אני צריך קצת מקום לנשום כי שאני צעד אחת קרוב יותר לקצה ואני עומד להישבר כל מה שאתה אומר לי לוקח אותי צעד אחד קרוב יותר לקצה ואני עומד להישבר אני צריך קצת מקום לנשום כי שאני צעד אחת קרוב יותר לקצה ואני עומד להישבר

Cupid In Hell

New member
CAROUSEL

היא לא יכולה להחביא לא משנה עד כמה היא מנסה הסודות הכי מוסווים שלה מאחורי השקרים שלה ובלילה היא בוכה מאחורי הגאווה שלה עם עיניים עצומות (לא הכוונה לגדול) הדוקות בוהה בפנימיות שלה כל החברים שלה יודעים למה היא לא יכולה להרדם בלילה כל המשפחה שלה שואלים אם היא בסדר כל מה שהיא רוצה זה להפטר מהגיהנום הזה וכל מה שהיא צריכה לעשות זה להפסיק להתבדח על עצמה. היא יכולה להשלות את עצמה עד זמן מסויים. _X3_ פיזמון: אני חלש מידי בשביל להתעמת(להתמודד) איתך אני בחיים לא ידע למה את רצה כ"כ רחוק, רחוק מאוד ממני. אני בחיים לא ידע למה את רצה כ"כ רחוק, רחוק מאוד ממני. כשזה מגיע לאיך לחיות את החיים הוא לא יכול להגיד אומרת שהוא יצא מכל שליטה הוא חושב שהוא יודע שזאת לא בעיה שהוא נתקע איתה אבל במציאות, זו תהיה בעיה אם פשוט נעזוב. מכור ולא יכול להחזיק את האמונה הכאב הוא גרוע יותר כי לחברו יש את אותו דבר מנסה להאט את הבעיה שיש לו ולא יכול לרדת מהקרוסלה הזו עד שהוא יפסיק את זה הוא יכול להשלות את עצמו עד זמן מסויים. _X3_ פיזמון: אני חלש מידי בשביל להתעמת(להתמודד) איתך אני בחיים לא ידע למה את רצה כ"כ רחוק, רחוק מאוד ממני. אני בחיים לא ידע למה את רצה כ"כ רחוק, רחוק מאוד ממני. תנסי לעוף עם הכנפיים שהבאתי לך. תעשי את מה שאת מאמינה ואני אציל אותך X2 פיזמון..... זה עם עזרה של מירי כי זה היה לי קצת קשה- תודע מירי!!!

Cupid In Hell

New member
With you - איתך

התעוררתי לתוך חלום היום לקור של הנייחות ושמתי את רגלי הקרות על הריצפה שכחתי את אתמול זוכר שאני מתחזה להיות במקום שאני כבר לא טעם קטן של צביעות ואני נשאר עם בשביל הטעויות לוקח זמן להגיב למרות שאתה כל כך קרוב אלי אתה עדיין כל כך רחוק ואני לא יכול להחזיר אותך זה נכון מה שאני מרגיש הובטח ע"י פניך צליל קולך צבוע על זיכרונותי אפילו אם אתה לא איתי אני איתך אותך עכשיו אני רואה שומר את הכל בפנים איתך אותך עכשיו אני רואה אפילו כאני סוגר את עיני אני מכה אותך ואת מכה אותי בחזרה אנחנו נופלים על הריצפה שאר היום רגוע גבול דק בין זה לזה כשדברים משתבשים אני מעמיד פנים שהעבר לא אמיתי אני לכוד בתוך הזיכרון הזה ואני נשאר עם בשביל הטעויות לוקח זמן להגיב למרות שאתה כל כך קרוב אלי אתה עדיין כל כך רחוק ואני לא יכול להחזיר אותך זה נכון מה שאני מרגיש הובטח ע"י פניך צליל קולך צבוע על זיכרונותי אפילו אם אתה לא איתי אני איתך אותך עכשיו אני רואה שומר את הכל בפנים איתך אותך עכשיו אני רואה אפילו כאני סוגר את עיני אותך עכשיו אני רואה שומר את הכל בפנים איתך אותך עכשיו אני רואה אפילו כאני סוגר את עיני לא, לא חשוב כמה רחוק היגנו אין לא יכול לחכות לראות את מחר לא חשוב כמה רחוק היגנו אין לא יכול לחכות לראות את מחר איתך אותך עכשיו אני רואה שומר את הכל בפנים איתך אותך עכשיו אני רואה אפילו כאני סוגר את עיני אותך עכשיו אני רואה שומר את הכל בפנים איתך אותך עכשיו אני רואה אפילו כאני סוגר את עיני

Cupid In Hell

New member
נקודות של סמכות - Points Of Authori

תפסיד את המשחק\לפני שמישהו אחר מוציא אותך מהמסגרת\מוציא את שמך לשימצה מכסה את פניך\ אינך יכול לרוץ את המרוץ הקצב מהיר מדי\אתה לא תחזיק מעמד אתה אוהב הדרך שאני מסתקל עליך בזמן שאתה נהנה בדברים הנוראים שאתה מעביר אותי אתה לוקח אם אני נכנע (או מוותר) חיי הגאווה שלי נשברה אתה אוהב לחשוב שאתה אף פעם לא טועה (אתה חיי מה שלמדת) אתה אוהב לשחק כאילו אתה מישהו (אתה חיי מה שלמדת) אתה רוצה שמישהו יכאב כמוך (אתה חיי מה שלמדת) אתה רוצה לחלוק את מה שעברת (אתה חיי מה שלמדת) אתה אוהב את הדברים שאני אומר שאני עשה איך שפגעתי בעצמי עוד פעם קח את זה בחזרה אליך אתה לוקח כשאני נכנע (או מוותר)\חיי הגאווה שלי נשברה אתה אוהב לחשוב שאתה אף פעם לא טועה (אתה חיי מה שלמדת) אתה אוהב לשחק כאילו אתה מישהו (אתה חיי מה שלמדת) אתה רוצה שמישהו יכאב כמוך (אתה חיי מה שלמדת) אתה רוצה לחלוק את מה שעברת (אתה חיי מה שלמדת) תפסיד את המשחק\לפני שמישהו אחר מוציא אותך מהמסגרת\מוציא את שמך לשימצה מכסה את פניך\ אינך יכול לרוץ את המרוץ הקצב מהיר מדי\אתה לא תחזיק מעמד אתה אוהב לחשוב שאתה אף פעם לא טועה (אתה חיי מה שלמדת) אתה אוהב לשחק כאילו אתה מישהו (אתה חיי מה שלמדת) אתה רוצה שמישהו יכאב כמוך (אתה חיי מה שלמדת) אתה רוצה לחלוק את מה שעברת (אתה חיי מה שלמדת) אתה אוהב לחשוב שאתה אף פעם לא טועה\תפסיד את המשחק (אתה חיי מה שלמדת) אתה אוהב לשחק כאילו אתה מישהו\תפסיד את המשחק (אתה חיי מה שלמדת) אתה רוצה שמישהו יכאב כמוך\תפסיד את המשחק (אתה חיי מה שלמדת) אתה רוצה לחלוק את מה שעברת\תפסיד את המשחק (אתה חיי מה שלמדת)

Cupid In Hell

New member
numb- רדום, רותם זה בשבילך..

אני עייף מלהיות מה שאתה רוצה שאני אהיה מרגיש כל כך חסר אונים עבוד מתחת לפני השטח לא יודע מה אתה מצפה ממני נמצא תחת לחץ בללכת בתוך הנעליים שלך (נתפס בקול השקט רק נתפס בקול השקט) כל צעד שאני לוקח זה עוד טעות עבורך (נתפס בקול השקט רק נתפס בקול השקט) אני נהייתי כל כך רדום אני לא יכול להרגיש אותך שם אני נהייתי כל כך עייף כל כך יותר מודע אני נהייתי זה כל מה שאני רוצה לעשות להיות יותר כמוני ופחות כמוך אתה לא רואה שאתה חונק אותי מחזיק עדוק מידי פוחד לאבד שליטה כי כל מה שחשבת שאני אהיה נפל ישר מולך (נתפס בקול השקט רק נתפס בקול השקט) כל צעד שאני לוקח זה עוד טעות עבורך (נתפס בקול השקט רק נתפס בקול השקט) וכל שניה שאני מבזבז זה יותר ממה שאני יכול לשאת אני נהייתי כל כך רדום אני לא יכול להרגיש אותך שם אני נהייתי כל כך עייף כל כך יותר מודע אני נהייתי זה כל מה שאני רוצה לעשות להיות יותר כמוני ופחות כמוך ואני יודע אני יכול לסיים בליפול גם אבל אני יודע אתה היית בדיוק כמוני עם מישהו מאוכז ממך אני נהייתי כל כך רדום אני לא יכול להרגיש אותך שם אני נהייתי כל כך עייף כל כך יותר מודע אני נהייתי זה כל מה שאני רוצה לעשות להיות יותר כמוני ופחות כמוך אני נהייתי כל כך רדום אני לא יכול להרגיש אותך שם זה כל מה שאתה רוצה שאני אהיה אני נהייתי כל כך רדום אני לא יכול להרגיש אותך שם זה כל מה שאת רוצה שאני אהיה

Cupid In Hell

New member
מבפנים - from the inside

אני לא יודע במי לבטוח,אין הפתעה (זה כל כך רחוק ממני) ואני אמרתי דרך האבק והשקרים מנסה לא להשבר אבל אני כל כך עייף מזה לראות כל הזמן אני מנסה לעשות את עצמי קם בחזרה על הרגליים שלי כל מה דאני תמיד חשבתי עליו זה זה כל הזמן וזמן שבין ואיך אני מנסה ואני שם את האמון שלי בך רק לוקח כל כך הרבה מתוכי פזמון: קח הכל מבפנים ותזרוק את הכל רחוק בגלל שאני נשבע בפעם האחרונה אני לא אסמוך על עצמי איתך צומת לב נבנת בפנים ביציבות (ואני מרגיש כל כך רחוק מהכאב) ואני צף רחוק מתוכי מנסה לא להשבר אבל אני כל כך עייף מזה לראות כל הזמן אני מנסה לעשות את עצמי קם בחזרה על הרגליים שלי כל מה דאני תמיד חשבתי עליו זה זה כל הזמן וזמן שבין ואיך אני מנסה ואני שם את האמון שלי בך רק לוקח כל כך הרבה מתוכי פזמון X1 אני לא אבזבז את עצמי עליך אבזבז את עצמי עליך, אתה, אתה

Cupid In Hell

New member
In The End - בסוף

זה מתחיל עם דבר אחד/לא יודע למה בכלל לא משנה כמה קשה תנסה שמור זאת בראשך/אני עיצבתי חרוז זה כדי להסביר בפרק זמן כל מה שאני יודע זמן זה דבר חשוב תיסתכל איך שהוא עובר בזמן שהמטולטלת מתנדנדת תסתכל איך הוא סופר עד לסוף היום השעון מתקתק את החיים זה כל כך לא מציאותי לא הסתכלתי מלפניי וצפיתי בזמן היוצא ישר מהחלון מנסה להחזיק/אך בכלל לא ידעתי ביזבזתי את הכל רק בשביל לראות אותך הולכת החזקתי הכל בפנים ולמרות ניסיוני/הכל התפרק המשמעות הזו בעיני/תיהיה לבסוף/זיכרון/של הזמן כש... פזמון: ניסיתי כל כך חזק והגעתי כה רחוק אבל בסוף זה בכלל לא משנה הייתי צריך ליפול ולאבד הכל אבל בסוף זה בכלל לא משנה דבר אחד/לא יודע למה בכלל לא משנה כמה קשה תנסה שמור זאת בראשך/אני עיצבתי חרוז זה כדי להזכיר לעצמי איך ניסיתי כל כך חזק מתעצבן מהדרך שבה את מלגלגת לי מתנהגת כאילו שאני חלק מרכושך זוכר את כל הפעמים שנלחמת בי/אני מופתע שזה הגיע כה [רחוק] דברים כעת שונים משהיו בעבר אפילו לא תזהי אותי עכשיו לא שהכרת אותי אז אבל כל זה חוזר אלי בסוף החזקת הכל בפנים ולמרות ניסיוני/הכל התפרק המשמעות הזו בעיני/תיהיה לבסוף/זיכרון/של הזמן כש... פזמון: ניסיתי כל כך חזק והגעתי כה רחוק אבל בסוף זה בכלל לא משנה הייתי צריך ליפול ולאבד הכל אבל בסוף זה בכלל לא משנה טמנתי בך את אמוני דחפתי הכי רחוק שאני יכול ועבור כל זה יש רק דבר אחד שאת צריכה לדעת... פזמון: ניסיתי כל כך חזק והגעתי כה רחוק אבל בסוף זה בכלל לא משנה הייתי צריך ליפול ולאבד הכל אבל בסוף זה בכלל לא משנה

Cupid In Hell

New member
somewhere i belong - מקום אליו אני

כשזה התחיל היה לי כלום להגיד ואני הלכתי לאיבוד בכלומיות שבתוכי אני הייתי מבולבל ואני נתתי לכולם לגלות/ שאני לא האדם היחיד עם הדברים האלה בשכל בתוכי אבל את כל הריקנות המילים חשפו זה הדבר היחידי האמיתי שנשאר לי להרגיש כלום להפסיד רק תקוע/ חלול ולבד והאשמה היא שלי והאשמה היא שלי אני רוצה להבריא אני רוצה להרגיש את מה שחשבתי שאף פעם לא היה אמיתי אני רוצה לתת לתת לכאב שהחזקתי כל כך הרבה זמן ללכת [למחוק את כל הכאב עד שהוא יעלם] אני רוצה להבריא אני רוצה להרגיש כאלו אני קרוב למשהו אמיתי אני רוצה למצוא משהו שחיפשתי כל הזמן מקום אליו אני שייך ואין לי מה להגיד אני לא מאמין שלא נפלתי ישר על הפנים הייתי מבולבל מחפש בכל מקום/ רק לגלות שזאת לא הדרך אני דמיינתי את הכל בתוך הראש אז מה אני מה יש לי חוץ משליליות כי אני לא יכול להצדיק את הדרך שבה כולם מסתכלים בי כלום להפסיד כלום להרוויח/ חלול ולבד והאשמה היא שלי האשמה היא שלי אני רוצה להבריא אני רוצה להרגיש את מה שחשבתי שאף פעם לא היה אמיתי אני רוצה לתת לתת לכאב שהחזקתע כל כך הרבה זמן ללכת [למחוק את כל הכאב עד שהוא יעלם] אני רוצה להבריא אני רוצה להרגיש כאלו אני קרוב למשהו אמיתי אני רוצה למצוא משהו שחיפשתי כל הזמן מקום אליו אני שייך אני אף פעם לא אכיר את עצמי עד שאני יעשה את זה בעצמי ואני אף פעם לא ארגיש שום דבר אחר עד שהפצעים שלי יבריאו אני אף פעם לא אהיה כלום עד שאני אשבר רחוק ממני ואני אשבר רחוק אני אמצע את עצמי היום אני רוצה להבריא אני רוצה להרגיש את מה שחשבתי שאף פעם לא היה אמיתי אני רוצה לתת לתת לכאב שהחזקתע כל כך הרבה זמן ללכת [למחוק את כל הכאב עד שהוא יעלם] אני רוצה להבריא אני רוצה להרגיש כאלו אני קרוב למשהו אמיתי אני רוצה למצוא משהו שחיפשתי כל הזמן מקום אליו אני שייך אני רוצה להבריא אני רוצה להרגיש כאילו אני מקום אליו אני שייך

Cupid In Hell

New member
זוחל - crawling

זוחל בתוך עורי הפצעים הללו לא יתרפו פחד זה איך שנפלתי מבלבל מה שהאמיתי יש משהו בתוכי שמושך אותי מעל לפני השטח מדאיג\מבלבל חוסר השליטה העצמית אני חושש שלא נגמרת שולט\אני לא יכול למצוא את עצמי שוב הקירותי נסגרים עלי (בלעדי החוש של ביטחון ואני משוכנע שזה יותר מידי לחץ לקחת) הרגשתי כך לפני כל כך חסר ביטחון זוחל בתוך עורי הפצעים הללו לא יתרפו פחד זה איך שנפלתי מבלבל מה שהאמיתי אי נוחות ללא סוף משכה את עצמה עלי מסיחת דעת\מגיב נגד רצוני אני עומד לצד השתקפותי זה רודף אותי אין שאני לא יכול למצוא את עצמי שוב הקירותי נסגרים עלי (בלעדי החוש של ביטחון ואני משוכנע שזה יותר מידי לחץ לקחת) הרגשתי כך לפני כל כך חסר ביטחון זוחל בתוך עורי הפצעים הללו לא יתרפו פחד זה איך שנפלתי מבלבל מה שהאמיתי זוחל בתוך עורי הפצעים הללו לא יתרפו פחד זה איך שנפלתי מבלבל מבלבל מה שהאמיתי יש משהו בתוכי שמושך אותי מעל לפני השטח מדאיג\ מבלבל את מה שאמיתי חוסר השליטה העצמית אני חושש שלא נגמרת שולט\מבלבל את מה שאמיתי

Cupid In Hell

New member
Breaking The HAbit- לשבור את הרגל

(מגונה) הזיכרונות החבויים שלי מתחילים להדאיג אותי וזה ליפתוח את הפצעים אני מנקר את עצמי שוב אתם בוודאי מניחים בדעתכם שאני מוגן בתוך החדר שלי אבל רק אם לא אתחיל להציק לעצמי שוב אני לא מוכן ליהיות זה שבוחר כל הזמן במילחמות כי הבנתי כעת שבתוכי אני נורא מבולבל אני לא מבין מה שווה לעשות מילחמה ולמה לעזאזל אני מוכרח ליצרוח אני לא מבין למה אני מוסת בדעתי ואומר מילים שאני לא מיתכוון אין לי מושג למה נפלתי רחוק כל כך אבל אני יודע שזה לא טוב אז אני הולך לנפץ את ההרגל הזה עכשיו אז אני הולך לנפץ את ההרגל הזה עכשיו את תרופת המרפא אני תופס נועל את דלתותי חזק ומנסה להחזיק בנשימותי מבלי להיחנק כעת אני נורא פצוע מכל פעם אחרת ואין לי אף אפשרות אז אני אצייר את כל מה שקרה על הקירות כי אני המיואש שנופל חזק למטה לתהום לעולם אני לא אריב עם עצמי יותר וככה זה יגמר

Cupid In Hell

New member
runaway - לברוח

קישותי גרפיתי מתחת לשמי אבק גל תמידי של לחץ מעל אמון שבור השיעורים שלימדת אותי למדתי שלא נכונים עכשיו אני מוצא את עצמי בשאלה (הם האשימו אותי שוב) אשם ע"י איגוד (אתה מאשים אותי שוב) אני רוצה לברוח ואף פעם לא להגיד שלום אני רוצה לדעת את האמת במקום לתהות למה אני רוצה לדעת את התשובות בלי שקרים אני רוצה לסגור ת'דלת ולפתוח את נפשי תיקי נייר וקולות זועמים מתחת לשמי אבק עוד גל של לחץ יותר ממילא אותי כל בדיבור שלי על פעולה המילים האלה אף פעם לא היו נכונות עכשיו אני מוצא את עצמי בשאלה (הם האשימו אותי שוב) אשם ע"י איגוד (אתה מאשים אותי שוב) אני רוצה לברוח ואף פעם לא להגיד שלום אני רוצה לדעת את האמת במקום לתהות למה אני רוצה לדעת את התשובות בלי שקרים אני רוצה לסגור ת'דלת ולפתוח את נפשי אני רוצה לברוח ואף פעם לא להגיד שלום (הולך לברוח הולך לברוח הולך לברוח הולך לברוח) אני רוצה לברוח ואף פעם לא לתהות למה (הולך לברוח הולך לברוח הולך לברוח הולך לברוח) אני רוצה לברוח ואפתח את נפשי (הולך לברוח\נפשי הולך לברוח הולך לברוח\נפשי נפשי הולך לברוח\נפשי הולך לברוח\נפשי הולך לברוח הולך לברוח הולך לברוח\נפשי)

Cupid In Hell

New member
by myself - לבדי\מעצמי

מה לעשות כדי להתעלם מהם מאחורי לנהוג לפי האינסטינקאים שלי בעיוורות האם להחביא את גאותי? מהחלומות הרעים האלה ולהיכנע למחשבות עצובות שגורמות לשיגעון האם לשבת פה ולנסות לסבול את זה? או לנסות לתפוס אותם על חם האם אני סומך על מישהו ושישטו אותי בצביעות או שאני לא סומך על אף אחד וחיי בבדידות כי אני לא יכול להחזיק מעמד כאשר אני נמתח כל כך חזק אני עושה את הצעדים הנכונים אבל אני נעבד מבפנים אני שם את הצגה ביומית אבל אז אני לבסוף נפגע מעצמי (עצמי) אני שואל למה, אבל במוחי אני מוצא שאני לא יכול לסמוך על עצמי אני לא יכול להחזיק מעמד (במה שאני רוצה כשאני נמתח כל כך חזק) זה יותר מידי לקחת פנימה אני לא יכול להחזיק מעמד (בשום דבר רואה את הכל מסתובב) עם מחשבות של כישלון שוקעות פנימה אם אני יסובב את גסי אני חסר הגנה וללכת בעיוורות נראה מטופש אם אני יחביא את גאותי ואיתן להכל להמשיך אז הם יקחו ממני עד שלא ישאר כלום אם אתן להם ללכת אני יפסיד אבל אם אני ינסה לתפוס אותם ישיגו אותי בריצה אם אני ימות ע"י השאלות כמו סרטן אז אני יקבר בדממה של התשובות (ע"י עמצמי) איך אתה חושב הפסדתי כל כך הרבה אני כל כך מפחד אני מנותק איך אתה מצפה ממני שאדע מה לעשות כשכל מה שאני יודע זה מה שאתה אומר לי אתה לא (יודע) לא משנה מה אני עושה כמה קשה אני (מנסה) אני לא מצליח לשכנע את עצמי (למה) אני תקוע בחוץ אני לא יכול להחזיק מעמד (במה שאני רוצה כשאני נמתח כל כך חזק) זה יותר מידי לקחת פנימה אני לא יכול להחזיק מעמד (בשום דבר רואה את הכל מסתובב) עם מחשבות של כישלון שוקעות פנימה אני לא יכול להחזיק מעמד (במה שאני רוצה כשאני נמתח כל כך חזק) זה יותר מידי לקחת פנימה אני לא יכול להחזיק מעמד (בשום דבר רואה את הכל מסתובב) עם מחשבות של כישלון שוקעות פנימה

Cupid In Hell

New member
Faint- חולשה או שאיך שתרצו להגיד..

אני טיפה קטנה של בדידות טיפה קטנה של הזנחה ראש מלא בתלונות אבל לא יכול להתכחש לעובדה שכולם יכולים לראות את הצלקות האלה אני מה שאני רוצה שאת תרצי מה שאנינ רוצה שאת תרגישי אבל לא משנה מה אני יעשה אני לא יכול להאמין שזה אמיתי אז אני נותן לך ללכת צופה בך שאת מסובבת את הגב כמו שאת תמיד עושה תתמודדי עם זה תדעי שאני לא אבל אני אשאר כאן כי את כל מה שיש לי פזמון: אני לא יכול להרגיש כמו שהרגשתי בעבר אל תפני את הגב אלי ממני לא יתעלמו הזמן לא יוכל לרפא את הנזק הזה יותר אך תפני את הגב אלי ממני לא יתעלמו אני טיפה חסר בטחון טיפה חסר אמון כי את לא מבינה שאני עושה כמיטב יכולתי גם אם זה לא נראה הגיוני אני מה שאת לא מוכנה לומר- אבל מעולם לא היה לי ספק מה שאני לא יעשה לעולם לא יספק אותך אז לשם שינוי תקשיבי למה שיש לי לומר אז אני נותן לך ללכת צופה בך שאת מסובבת את הגב כמו שאת תמיד עושה תתמודדי עם זה תדעי שאני לא אבל אני אשאר כאן כי את כל מה שיש לי פזמון לא! תשמעי אותי עכשיו את הולכתלהקשיב לי מוצא בעינייך או לא עכשיו!

Cupid In Hell

New member
easier to run\קל יותר לרוץ

פזמון: זה קל יותר לרוץ להחליף את הכאב שמהשו חסר תחושה\משמעות זה הרבה יותר קל לעזוב\ללכת מאשר להתמודד עם כל הכאב לגמרי לבד. בית ראשון: משהו נלקח ממעמקי גופי סוד ששמרתי נעול בפנים שאף אחד לעולם לא יכול לראותו הפצעים כה עמוקים הם לא מראים הם לא עוזבים רק תמונות זזות בראשי למשך שנים רבות הם הופיעו. - אם רק יכולתי לשנות הייתי משנה לקחת בחזרה את הכאב לחזור על כל צעד מוטעה אם רק יכולתי לקום ולקחת על עצמי את האשמה רק אם יכולתי לקחת את כל הבושה לקבר. (x2) פזמון: זה קל יותר לרוץ להחליף את הכאב שמהשו חסר תחושה\משמעות זה הרבה יותר קל לעזוב\ללכת מאשר להתמודד עם כל הכאב לגמרי לבד. בית שני: לפעמים אני נזכר בחשיכה שהייתה בעברי מחזיר בחזרה את הזכרונות ההם מצטער שהיו לי אותם (טוב חברה..כאן לא מצאתי משהו יותר נורמלי..אם בא לכם תשנו) לפעמים אני חושב להרפות ולעולם לא להביט לאחור ולעולם לא להמשיך קדימה כדי שלעולם לא יהיה עבר. - אם רק יכולתי לשנות הייתי משנה לקחת בחזרה את הכאב לחזור על כל צעד מוטעה אם רק יכולתי לקום ולקחת על עצמי את האשמה רק אם יכולתי לקחת את כל הבושה לקבר. (x2) בית שלישי רק צופה בזה מהצד עם כל חוסר העזרה בתוכי מעמיד פנים שאני לא מרגיש לא שייך\לא במקום הנכון זה קל יותר מאשר להשתנות. פזמון: זה קל יותר לרוץ להחליף את הכאב שמהשו חסר תחושה\משמעות זה הרבה יותר קל לעזוב\ללכת מאשר להתמודד עם כל הכאב לגמרי לבד

Cupid In Hell

New member
pushing me away-דוחף אותי הרחק.....

או הצידה או לצד איך שבתא לכם להגיד.... אני שיקרתי לך באותה דרך שאני תמיד עושה זאת זה החיוך האחרון שאני מזייף בשביל הצורך להיות איתך הכל מתפורר לחלקים אפילו האנשים שלעולם לא מתעצבנים\מקמטים את מצחם בסופו של דבר נשברים הקורבן בהסתתרות בתוך השקר הכל חייב להיגמר אתה תגלה בקרוב שלא נשאר עוד זמן לצפות בהכל מותר(?!) הקורבן מעולם לא יודע ....... פזמון: למה לעולם לא הלכתי משם למה התנהגתי בצורה כזאת עכשיו אני רואה, אתה בוחן אותי, דוחף אותי הרחק. (x2) אני ניסיתי, כמוך לעשות כל דבר שאתה רק רוצה זאת הפעם האחרונה שאני לוקח את האשמה לידי בשביל הצורך להיות איתך הכל מתפורר לחלקים אפילו האנשים שלעולם לא מתעצבנים\מקמטים את מצחם בסופו של דבר נשברים הקורבן בהסתתרות בתוך השקר הכל חייב להיגמר אתה תגלה בקרוב שלא נשאר עוד זמן לצפות בהכל מותר(?!) הקורבן מעולם לא יודע...... פזמון: למה לעולם לא הלכתי משם למה התנהגתי בצורה כזאת עכשיו אני רואה, אתה בוחן אותי, דוחף אותי הרחק. (x2) לא נשאר לנו עוד זמן,זו הדרך שאנחנו מגלים איך הכל מותר הקורבן בהסתתרות בתוך השקר לא נשאר לנו עוד זמן,זו הדרך שאנחנו מגלים איך הכל מותר הקורבן מעולם לא יודע ...... פזמון: למה לעולם לא הלכתי משם למה התנהגתי בצורה כזאת עכשיו אני רואה, אתה בוחן אותי, דוחף אותי הרחק. (x2) דוחף אותי הרחק.......

Cupid In Hell

New member
a place 4 my head- מקום להניח את..

ראשי... אני צופה כיצד הירח יושב בשמים בלילה החשוך זורח עם האור מהשמש השמש לא נותנת חיים לירח בהנחה שהירח חייב לעשות זאת(פאק זה נשמע מזה גרוע...) זה גורם לי לחשוב איך את מתנהג אליי את\ה עושה טובות במהירות אתה פונה אליי ומתחיל לשאול אותי על דברים שאתה רוצה בחזרה ממני נמאס מהמתח נמאס מהרעב נמאס שאתה מתנהג כאילו שאני חייב לך את כל זה אמצא מקום אחר כדי להאכיל את חמדנותך בזמן שאני מוצא מקום לנוח אני רוצה להיות במקום אחר אני שונא שאתה אומר לי שאתה לא מבין (אתה תראה שזה לא נועד להיות) אני רוצה להיות עם הכח לא עם האויב מקום להניח את ראשי. אולי יום אחד אני אהיה בדיוק כמוך ואדרוך על אנשים כמו שאתה דורך עליהם אברח מכל האנשים שחשבתי שאני מכיר אני זוכר מאז מי היית נהגת להיות רגוע להיות חזק להיות נדיב אבל אתה לא ידעת שאתה גרמת לאנשים לדחות אותך(הפירוש הכי נורמלי שיכולתי למצוא) עכשיו אתה רואה כמה שקט זה כשכולך לבד כל כך... נמאס מהמתח נמאס מהרעב נמאס שאתה מתנהג כאילו שאני חייב לך את כל זה אמצא מקום אחר כדי להאכיל את חמדנותך בזמן שאני מוצא מקום לנוח אני רוצה להיות במקום אחר אני שונא שאתה אומר לי שאתה לא מבין (אתה תראה שזה לא נועד להיות) אני רוצה להיות עם הכח לא עם האויב מקום להניח את ראשי. אתה, ניסית לקחת את הטוב שבי,לך מכאן... אתה, ניסית לקחת אתה טוב שבי,לך מכאן... אתה, ניסית לקחת את הטוב שבי,לך מכאן... אתה, ניסית לקחת אתה טוב שבי,לך מכאן... טוב אני מודה שהתרגום לא הכי מדוייק אבל זה נשמע הכי טוף שזה יכול להיות בעברית

למעלה