תירגמתי את Boulevard of Broken Drea

uriko

New member
תירגמתי את Boulevard of Broken Drea

לפי דעתי השיר מדבר על בוש ובלייר בכל אופן זה יפה אז תקראו: ------------------------------------- אני הולך בדרך בודדה היחידה שאני מכיר לא יודע לאן היא מובילה אבל היא הביתה ואני הולך לבד אני הולך ברחוב הריק הזה בשדרה של חלומות שבורים איפה שהעיר ישנה ואני היחיד ואני הולך לבד הצל שלי הוא היחיד שהולך לצידי הלב הרדוד שלי הוא הדבר היחיד שפועם לפעמים אני מקווה שמישהו שם ימצא אותי עד אז אני הולך לבד אני יורד בסמטה שמפרידה אותי אי שם במוחי בקו הגבול של הקצה והיכן שאני הולך לבד קרא בין השורות של מה שנדפק והכל בסדר בדוק את הסימנים החיוניים שלי כדי לדעת שאני עדיין חי ואני הולך לבד אני הולך לבד אני הולך לבד אני הולך לבד הצל שלי הוא היחיד שהולך לצידי הלב הרדוד שלי הוא הדבר היחיד שפועם לפעמים אני מקווה שמישהו שם ימצא אותי עד אז אני הולך לבד

BlueBeIl

New member
זה רק אני,

או שכל פעם שמקשיבים לשיר הזה עולה בראש כזו תמונה של בילי ג'ו הולך כשמאחוריו כל מני נופים משתנים וצורות מטושטשות עוברות אותו? כמו בקליפים האלה.... החדש של אלאניס למשל. שהאומן עומד לפני מסך כחול שמקרינים עליו כל מיני דברים. נ.ב. יופי של תרגום!

נממ אני מדמיינת אותו בסמטה בלונדון

עם שמיים אפורים... חחח וואו אני ממש אוהבת את השיר הזה לפי דעתי השיר הכי טוב בדיסק, אבל זו רק דעתי:)

BlueBeIl

New member
אני הכי אוהבת את ישו מסוברביה../images/Emo13.gif

בינתיים לפחות... זה כזה שיר מגניב. כל חלק שלו מגניב בפני עצמו ואיך שהכל מתחבר... שהמשפט מההתחלה "בארץ של העמדת פנים כזה להאמין בי" חוזר פתאום בסוף בדרך שונה
חו. מזה גם נורא אהבתי את She's a Rebel
. שיר ריוט גררל כזה. בילי ג'ו כותב על בנות נחמד

נממ באמת רציתי לשאול..

באמת יש ג'ימי? היום חרשתי על הדיסק ועל הלירקס וראיתי שהוא מוזכר שכמה שירים.. מי זה?

BlueBeIl

New member
את מתכוונת אם יש באמת בן אדם

כזה שהוא חבר של מישהו מגרין דיי? אני לא חושבת... לא שמעתי אף פעם שהיה להם חבר שהתאבד.

whistler404

New member
האלבום החדש הוא מן אופרת רוק..

לכן יש בו מספר דמויות (st. jimmy=jesus of suburbia?, whatshername) ומקומות (boulevard of broken dreams) שחוזרים על עצמם..גם יש עלילה כלשהי, מן חבורת מורדים בשלטון האטום או משהו. לא התעמקתי עדיין.

נממ נממ

ווטסהרניים מופיעה רק בשיר אחד, אז אפשר להחשיב אותה כדמות? וגם איך ג'ימי וג'זס זה אותו אחד? ג'ימי הוא כזה פרחח ערס כזה(לפי מה שהבנתי) וג'זס,ג'זס הוא ה"משיח" חח אבל באמת כל השירים קשורים אחד בשני ... הרבה מושגים חוזרים על עצמם וזה.. זה יפה :) זה מגניב :) זה ממכר! מאתמול עד עכשיו שמעתי את הדיסק בערך 16 פעמים ^_^ חיח

whistler404

New member
לא שמעתי מספיק פעמים, אבל..

הבנתי שג'ימי מכריז על עצמו כJesus of suburbia, המשיח, כך הוא רואה את עצמו בתור מנהיג חבורת המורדים..

PitZzahat

New member
הבנתי שכל הדיסק זה כאילו הסיפור

חיים של הג'ימי הזה. כאילו, עד שהוא מת.

Y M C A

New member
אתמול ישבתי עם הדיסק יום שלם

שמעתי אותו מלא פעמים וממש התעמקתי בו ומכל שמיעה הבנתי עוד והתחברו לי עוד דברים...אלבום באמת קצת קשה...אבל הוא טוב

כן אם תקשיבו טוב למילים...

תראו שמדברים שם הרבה על ג'ימי ועל ג'זס אוףסברריה(סליחה אם כתבתי לא נכון ) אבל מה הקטע של זה? אם למישהו יש הסבר...ת'אמת שחקרתי הרבה את המילים של כל הדיסקולא ממש התחבר לי, כאילו המשמעות לא ברורה לי... אני די חדשה עם גרין דיי אז אולי זו רק אני, אבל הרבה דברים לא היו מובנים שם..

PitZzahat

New member
השערה-

בהתחלה כתוב שזה היומן של ג'ימי. אז אולי כל השירים זה כל מה שהוא כתב. מה שעובר עליו וכל זה. ואז הוא מתאבד. וכל הדיסק זה הסיפור שלו. כבוד למוח שלי.

uriko

New member
כן גם אני קראתי בחוברת

נראה שאתה צודק. זה מין יומן כזה של ג'ימי, כי כתוב גם תאריך על יד כל שיר. אפילו rock n` roll girlfriend מתחבר לסיפור כגלויה שמישהו שלח לג'ימי. (מעריץ / מתנגד לא ממש ברור)

למעלה