היה לי חבר במשך 3 חודשים, והשבוע הוא אמר לי שהוא לא יודע אם יהיה לו זמן לחברה בתקופה הזאת. אני חייבת להגיד שזה לדעתי תירוץ ואני לא מקבלת את זה, כי עד עכשיו כן היה לו זמן. הוא רוצה שנישאר ידידים, והוא אוהב לדבר איתי בטלפון. מה דעתכם?
או שנתקלת בבחור פוזאי שלא יודע מה שהוא רוצה מעצמו ומהסובבים אותו. או שהוא פשוט לא מעוניין בך ברמה האישית כחברה. כך או כך, הבן אדם צריך להתחבר לעצמו... ואת מבזבזת את הזמן שלך על מחשבות מיותרות. כשאת ו\או נשים אחרות אומרות לבחור שמחזר, "לא מתאים לי קשר רציני אבל...
תמיד נוכל להישאר ידידים", למה הכוונה ?! הכוונה הסמויה מאחורי משפט מורכב שכזה היא... "אתה לא הטיפוס שלי ולך תחפש ת´חברים שלך" (וזה בלשון עדינה) -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
קודם כל - אני לגמרי לא מסכים עם הזאב הבודד שאמר שזה מה שאנשים מתכוונים כשהם אומרים "בוא/י נישאר ידידים". אבל מה זה משה מה הסיבה? (אגב - יכול להיות שבאמת אין לו זמן עכשיו). מה שמשנה זה חוסר-תיאום ברצונות שלך ושלו לגבי הקשר. אם תישארו ידידים אז מצידו יורד כל הלחץ של חברה וכאלה, אבל לעומת זאת את רוצה יותר - מה שייצור אצלך תסכולים, הדחקות ובעיות לצאת עם אחרים. אני אומר - לחתוך. ועכשיו. בהצלחה.
הייתי באותה סיטואציה לפני חודש בערך ולאחר קשר של חצי שנה. כשבחור אומר בואי נישאר ידידים זה לאו דווקא שהוא לא רוצה אותך אלא הוא לא רוצה קשר מחייב... יכול להיות שלא מתאים לו קשר מחייב כרגע וזה גם לא אומר שאת תשמשי כידידה בינתיים כי נעים לו לדבר איתך. אם את מעוניינת בו יותר מידידה אז אני לא רואה מקום להמשך הקשר כי זה רק יעכב אותך להמשיך לקשר אחר ובנוסף יכאיב לך אם תדעי שהוא נפגש עם אחרות, לכן אני מציעה לשים אותו באחד מתאי הלב כמישהו שהיה לך כייף איתו ולהמשיך להבא שאולי אמן ואמן יהיה זה שיביא לך את האושר המושלם שכל כך מגיע לכל אחד מאיתנו. אל תדאגי חמודה גם הכאב של לא להיות בקשר יותר יעבור, מבטיחה. באתייי וקחי
ידידות בינכם רק תוביל לתיסכולים מיותרים.. זאת פשרה שלא פועלת לטובתך אלא רק לטובתו! להתווכח איתו או לנסות לשנות את דעתו בנושא - אין טעם.. כמה שתגמרי עם הקשר הזה יותר מהר, כך תוכלי להשתתחרר ממנו מהר יותר ולמצוא מחליף ראוי במקומו. בהצלחה!!