תירס על האש

eli23

New member
תירס על האש

חיפשתי בפורום מתכון לתירס על האש אבל לא מצאתי . מישהו יכול לתת לי מתכון לתירס על האש. האם צריך לעטוף אותו בנייר כסף או ישירות על האש? כמה זמן הוא צריך להיות על האש? אני בעיקר מחפש את הרוטב שצריך למרוח על התירס לפני שמניחים אותו על האש. (ניסיון שני לשליחת ההודעה)
 

eli23

New member
קפיץ קפוץ מקפיץ

מה אין לאף אחד פה מתכון לתירס על האש
 

carmits

New member
נראה לי...

אין לי מתכון ספציפי, אבל נראה לי שאם הייתי רוצה לעשות את זה, הייתי מורחת את קלח התירס בחמאה, עוטפת באלומיניום ולגריל.
 

לימור26

New member
אנחנו מורחים קטשופ ומניחים בלי נייר

כסף...זה מה שידוע לי על תירס וזה לא פופלרי אצלנו כי לכולם זה נשאר שנתיים בשיניים וזה לא נעים
 

eli23

New member
תודה על המתכון

חמאה אנחנו לא אוהבים אבל את העיניין של הקטשופ אני אנסה למה שאלתי על רוטב כי הזמנו יום אחד פיצה מפיצה האט ושלחו לנו איתה 2 קילחי תירס עטופים בנייר כסף והיה עליהם רוטב שהיה בו שמן כלשהו ועוד משהו וזה היה ממש טעים בכל מקרה תודה לכולם על המתכונים
 

limlimit

New member
תירס תאילנדי על האש

ממש כמו שמכינים באילת (למי שמכיר) 4 קלחי תירס רבע כוס שמן שליש כוס רוטב סויה כפית טבסקו 2 כפות סוכר מלח ופלפל שחור מערבבים את כל החומרים, טועמים ומתקנים תיבול. מברישים את התירס בתערובת ושמים על הגריל. מסובבים את התירס מידי פעם ומורחים מהתערובת. ממשיכים כרבע שעה עד שהתירס רך ומוכן
 

eli23

New member
משנה באיזה שמן משתמשים

שמן זית שמן סויה שמן תירס או זה לא משנה צריך לעטוף אותו בנייר כסף או ככה ישר על האש
 

הרברונן

New member
המלצה שלי:

לבשל אותו 20 דקות ואפילו יותר לפני שמעלים על האש. יוצא הרבה יותר קריספי. כל טוב ומועדים לשמחה, רונן
 

fairy_mi

New member
תירס בפלפלים מתוקים

תירס בפלפלים מתוקים מתוך "ספר המנגל" בהוצאת מפה מתכון: תירס בפלפלים מתוקים חומרים: 6 קלחי תירס עם מעטפת העלים שמן לממרח הפלפלים: 2 פלפלים אדומים מתוקים קלויים 2 עגבניות מיובשות, שרויות בשמן פלפל צ´ילי חריף בצל שאלוט קצוץ דק או חצי בצל רגיל שן שום כתושה כף סוכר חום מלח ופלפל שחור טחון טרי אופן ההכנה: מעבדים במעבד מזון את מרכיבי ממרח הפלפלים. גוזרים שישה ריבועי נייר אלומיניום בגודל שיספיק לעטוף את קלחי התירס. בשטח מקלפים את התירס מהעלים אבל לא מנתקים אותם מהקלח, משמנים את ריבועי נייר האלומיניום ומניחים קלח תירס על כל ריבוע. מורחים על הקלחים את ממרח הפלפלים ועוטפים את הקלחים כך שעלי התירס יישארו כמין ידית אחיזה מחוץ לעטיפה. צולים על הגחלים עד שהגרגרים מתרככים, כ-30-40 דקות.
 
למעלה