תכולת מי ים המלח

מיטב

New member
תכולת מי ים המלח

האם מישהו יודע ויכול לכתוב לי מה מכילים המים בים המלח? ברצוני להשוות את תכולת מי ים המלח עם מי המעיינות החמים שבפאם ספריגס. אני טובלת מדי פעם במים אלה והם אכן עוזרים לי לפסוריאזיס. תכולת המים המנרליים ב Palm Springs היא כדלקמן: Calcium 3 Carbonate 48 Sulfate 40 Sodium 72 Chloride 25 Magnesium 2 Bicarbonate 6 Hydrogen-Ion activity 9 Potassium 2 תודה

mati62

New member
תכולת מי ים המלח

שלום מיטב! תכולת מי ים המלח מופיעה במאמר באנגלית בוורד שנמצא באתר שלנו תחת הנושא: ים המלח. מאמר זה פורסם בחודש מרץ 2000 במגזין הרפואי הישראלי. דרך אגב מתוך נסיוני, השיפור בנגעים בעור מושג יותר מהקרינה מאשר מהמים אולם אין ספק שגם המים עוזרים.

מיטב

New member
המאמר באנגלית באתר - מתי ודני

שלום מתי ותודה לך על תגובתך. ניסיתי מספר פעמים לפתוח את קובץ הוורד שנמצא באתר שלנו אך מופיעה לי הודעה מנורטון אנטי-וירוס שעלולה להיות בעיה עם הקובץ. עד עכשו פשוט פחדתי לפתוח אותו (סוף סוף יש לי מחשב חדש). דני, אולי יש אפשרות להוסיף את המאמר לאתר שלא בצורת קובץ שצריך לפותחו אלא פשוט בתור טקסט באתר? בקשר לזה שהשמש עוזרת בעיקר. המים המנרליים עוזרים בהתחלה לקשקשים לרדת בקלות ואז השמש יותר אפקטיבית בהעלמתם של הנגעים. מסיבה זו זה יותר אפקטיבי אם אני משלבת את המים המנרליים מהמעינות או לחילופין את מי הים עם השהיה בשמש מאשר לשהות רק בשמש (למשל בבית).

למעלה