תכינו את הוידאו והפופקורן!!!!!!!!!!

Caeser

New member
תכינו את הוידאו והפופקורן!!!!!!!!!!

ביום שלישי שיבוא ה-8.7 ערוץ VH1 מקדיש יום שלם לשאניה טויין!!!!!!! יש על זה כתבה בעיתון החדש של פנאי פלוס בעמוד 168.(יש שם גם תמונה שלה) סוף סוף התכניות האלו הגיעו מארה"ב! מדובר על 4 תכניות שישודרו בערוץ כל היום: -"עשרת הגדולים" עם שאניה טויין (למי שפספס קליפים הנה הזדמנות להקליט) -"הלהיטים הגדולים" של שאניה טויין (עוד הזדמנות...) -"ספיישל: שובה של שאניה טויין"- תכנית של חצי שעה עם ראיונות על חזרתה לאור הזרקורים -"שאניה טויין: במילים שלה"- עוד ספיישל אבל הפעם של שעה!!! בקיצור, אולי נפסיד את ההופעה שלה באירלנד ובהייד פארק אבל לפחות נוכל לראות אותה בטלוויזיה יום שלם! אה ועוד משהו, שתי התכניות האחרונות שכתבתי הן חדשות לחלוטין ושודרו בVH1 אמריקה לפני שנה בערך...

McFLy AnNuShKa

New member
לאאאאאאא../images/Emo7.gif

אני לא אהיה פההההההההההההההההה אבל אבל אבל... יהיו שידורים חוזרים, נכון

Caeser

New member
אני במקומכם

הייתי מכוון טיימר לווידאו כשאתם לא נמצאים. תבדקו במדריך ערוצים באיזה שעה התכניות שאתם רוצים לראות משודרות או (אופציה יותר בטוחה) לבקש מחבר טוב שיקליט...

Caeser

New member
זה לא נגמר בזה!

עכשיו נודע לי ששאניה תופיע השבוע ביום שבת בתכנית Top of the pops הגרמני בערוץ RTL!!! איזה כיף! מצפה לנו שבוע מלא שאניה...כנראה אבל שזו תהיה ההופעה ששודרה בTOTP הבריטי לפני כמה שבועות אבל לא בטוח, צריך לבדוק. היא בטוח תשיר את FAFA.

m L m

New member
אז יום שלישי יהיה יום טוב למרות הכל

(אמא שלי אמורה לחזור מחו"ל
) איזה יופי!!!!! אני כבר עכשיו מסתכלת בלוח שידורים ומסדרת את הטיימר! אני חושבת שאנחנו צריכים לדווח תוך כדי השידורים. אני כמובן אהיה בעבודה אבל מי רוצה להיות אחראי על זה? (זה כמובן דורש הרבה סבלנות וכתיבה
) יאללה אנשים- אני מכריזה יום שאנייה ביום שלישי 8.7! מי איתי?

Eilleen

New member
וד"א חלק מהדברים כבר ראיתי אבל

זה כזה הרבבבבבבה הרבה יותר שווה לראות אותם בטלוויזיה מבמחשףףףף

למעלה