תכירו את אייסיס :)

kit k@t

New member
תכירו את אייסיס :)

שתי התמונות הן שלה כשהיא מנסה להרוג את העכבר הורדרד שלה... חמודה :) קאט

kit k@t

New member
תיקון!

התמונה השנייה היא מהיום הראשון שהיא הייתה איתנו... כשהצלנו אותה מהג'ארג' של ההורים של החבר (בערף חודש הפרש בין התמונות). קאט

יש לך אולי את השם המלא

של הנחש שלך? אני מתכוון לשם הנפוץ או השם המדעי. והיכן נמצא הנחש? באיזו מדינה?

kit k@t

New member
לפי חבר שלי, ומה שמצאנו באינטרנט

היא נראית בערך כמו rat snake. אבל יש המון סוגים שלהם, אז צריך לחפש קצת כדי למצא תמונה שדומה לה... היא נמצאה בדרום קאליפורניה בארה"ב. היא גדלה כל כך מאז שלקחנו אותה... קאט

יש זיהוי! ../images/Emo13.gif

הנחשה שלכם היא נחשת גופר (Pituophis catenifer annectens ) ואני במקומכם הייתי מעביר אותה למצע של אספן או משהו יבש אחר ורק לתת לה כלי מים שהיא יכולה לשתות או לטבול בו, אך אין צורך שיהיה גדול מדי. בכל מקרה חצץ זה לא מצע טוב לנחשים. תהיו מוכנים לכך שמדובר בנחשה ותהיו מוכנים לזה שהיא תגיע לאורך של כ150 ס"מ. אני מצרף שני קישורים שיכולים לעניין אותכם.

kit k@t

New member
תודה רבה לך!!!!

הראתי לחבר והוא ישר הבין את הטעות שלו (הוא אוסף נחשים מגיל צעיר...). יש לי שאלה, במה הכוונה שלך למשהו יבש? איזה מצע היית ממליץ? כלי מים יש לה בטרריום, אבל היא לא ממש מתעניינת בו, אולי הוא גדול מידי בשבילה.. הקישורים היו מאד מעניינים, הסתכלתי באחת התמונות הראשונות ואמרתי "זו היא!". כרגע היא באורך 45 ס"מ בערך, ואוכלת גור עכברים אחת לשבוע, היית ממליץ להוסיף משהו לתזונה? היא מתרגלת אלי ממש יפה, וכבר לא מפחדת ממני כמעט. קאט

היא שותה כמה שהיא צריכה וזה מספיק

לה. כנראה שהיא עושה את זה בזמן שאתם לא רואים. הייתי ממליץ לעבור לשני גורים בשבוע, זה נחש פעלתן שצריך עוד לגדול הרבה. בקשר למצע זה המצע שהייתי ממליץ לכם והקישור הוא לחנות שנמצאת ליד לוס אנג'לס ככה שאולי זה אפילו יעזור לכם.

kit k@t

New member
זו החנות שאנחנו קונים בה את הדברים,

:) חנות מצוינת. אלו סתם צ'יפס של עץ או משהו כזה? אפשר להאכיל אותה בשניים ביום? כי ליסוע לחנות כל שבוע זה מעצבן מספיק, פעמיים זה בכלל כאב ראש... קאט

בדיוק כך

שבבים של עץ צפצפה. כן, אפשר להאכיל אותה בשני ולדות אחד אחרי השני באותו היום. אתם גם יכולים להרגיל אותה לאכול ולדות מופשרים ופשוט לקנות פעם בחודשיים 20 ולדות קפואים ובכל שבוע להפשיר שניים בשבילה.

kit k@t

New member
קניתי היום שבבים, תודה על הטיפ

ואני אעצב לה מחדש את הטרריום, כשהחבר יגיע הביתה. אנחנו לא ממש רוצים לתת לה אוכל קפוא... החבר טוען שבגלל שהיא טרייה מהטבע היא לא תאהב את זה שהאוכל לא חי, אבל חוצמזה אני לא אוהבת את הרעיון... יותר נעים לי לדעת שהיא אוכלת את מה שהיא אכלה כשהיא לא הייתה איתנו (היא צדה עכברים בגאראג' של ההורים של החבר... כל פעם שאני הולכת לחנות לקנות לה עכבר אני רואה את כל הנחשים המדהימים שיש להם, ואני ממש רוצה עוד.... אבל כרגע יש לנו כבר נחש ולטאה, אז אנחנו לא רוצים עוד... קאט

אתם יכולים להמשיך לתת לה ולדות

חיות אבל כשהיא תתחיל לאכול עכברונים שפקחו עיניים ודברים גדולים מכך בהחלט מומלץ לעבור למזון מופשר או כזה שהומת לפני שניתן לה בכדי למנוע סכנה של נשיכה מצד הטרף. נסי לצלם תמונות כמה תמונות של הלטאה שלכם (רצוי יותר ברורות מזאת של הנחשה
נשמח לראות אותה.

למעלה