תכלה שנה..

תכלה שנה..../images/Emo76.gif

איך תסכמו את השנה היוצאת? שנת שלום? או שלום ושלא תבוא לי בחלום? מה תשאירו מאחור בסופה, ומה תרצו לקחת הלאה?

p019

New member
שנה טובה

האמת זו היתה שנה מלאת תהפוכות. דבר ראשון הוקם הפורום. אני לא יודעת בקשר לאחרים. אבל אני מעוד שמחה שהוא קיים, ושיש לי עם מי לדבר על א-מניות. דבר שני, סיימתי שלב בחיים והתחלתי אחד חדש. בהחלט שנה מלאה אירועים. רובם טובים - אבל עם נחפש נמצא גם כמה רעים (מלחמה בצפון, לדוגמה). לדעתי כל שנה בה שהקעת בדברים החשובים לך, ותרמת להיתקדמות שלך ושל הסובבים אותך, היא שנה טובה. מאחרת לכולנו שנה הבאה מלאה עיניין והפתעות טובות. שנה טובה

שנה טובה

גם לי הפורום הפך הרבה. הוא עשה לי הרבה יותר טוב, ובמידה מסוימת אני יותר סגורה על עצמי. אם קודם עוד התגוננתי, וניסיתי לראות איך מתעמתים עם מצבים בעייתיים, עם ביקורת, עם הכל, עכשיו אני הרבה יותר שמחה בחלקי. קודם הייתי שמחה בחלקי, עכשיו הרבה יותר. חוץ מהפורום, השנה לא היתה מלאת תהפוכות ודרמטית, למדתי קצת, עבדתי קצת, הכרתי הרבה אנשים טובים, חלקם מהפורום כאן. באופן כללי היה טוב. בשנה הבאה גם יהיה טוב. נראה לי שיהיה טוב יותר.

avi1283

New member
שנה סבירה

סך הכל היה בסדר, אבל קצת הייתי צריך להיות יותר אגרסיבי (במובן החיובי) בדברים שחשובים לי ואני רוצה לעשות אותם, בשנה הבאה אני מאמין שיהיה יותר טוב. שנה טובה לכולם!

למעלה