תכלס, איני מחבבת טוויטר

צליליתה1

Well-known member
אולי בגלל טרמפ

שמתם לב שברשתות החברתיות מתחלקים לפי קבוצות גיל
ואם הזקנים בפייסבוק, אז בתפוז, מה נגיד? דינוזאורים?
ללא קשר לגיל, ומעבר לפרדס, הרשתות הויזואליות מדברות אלי

ומה יש בווטסאפ שבאמת חוצה גבולות וגיל? (איך אני אוהבת שבאמצע סרט מתחילים לראות מסכים מאירים, והזקנים פותחים ווטסאפ. ומכיוון שזקנים מגדילים אותיות אין בעיה לקרוא גם מכמה שורות אחורה. אין אפס, אף פעם לא קראתי שאלוף הפיקוד מתבקש להתייצב, או ראש מחלקה נדרש ברמבם לניתוח דחוף, או משהו דומה)

ולמרות גילי המופלג, בהחלט קורה שאני מציצה לטיקטוק (ולא, אין לי חשבון)

1664433707916.png

אבח"י

Well-known member
אולי בגלל טרמפ

שמתם לב שברשתות החברתיות מתחלקים לפי קבוצות גיל
ואם הזקנים בפייסבוק, אז בתפוז, מה נגיד? דינוזאורים?
ללא קשר לגיל, ומעבר לפרדס, הרשתות הויזואליות מדברות אלי

ומה יש בווטסאפ שבאמת חוצה גבולות וגיל? (איך אני אוהבת שבאמצע סרט מתחילים לראות מסכים מאירים, והזקנים פותחים ווטסאפ. ומכיוון שזקנים מגדילים אותיות אין בעיה לקרוא גם מכמה שורות אחורה. אין אפס, אף פעם לא קראתי שאלוף הפיקוד מתבקש להתייצב, או ראש מחלקה נדרש ברמבם לניתוח דחוף, או משהו דומה)

ולמרות גילי המופלג, בהחלט קורה שאני מציצה לטיקטוק (ולא, אין לי חשבון)

צפה בקובץ המצורף 64467
אינסטגרם לא מצליח ליצור בי איזו מחוייבות כלפיו. הוא חשוב כי הוא מזוודת תמונות חשובה לדודות ולסבאים שרוצים להשוויץ בתמונות של נכדים, נכדנים וצאצאים ישירים. טיקטוק שירת אותי בתקופת סגרי הקורונה ככלי תקשורת מעולה עם תלמידיי. כל משימה זכתה בהקדמה "טיקטוקית" - דיבור דמוי ראפ, כתיבה באותיות מתחלפות, הבזקי אור, צבעוניות מטורללת. כך זכיתי, אני מניח, להשתתפות של 100 אחוז מהכיתה המעולה ו- 60% מהכיתה החלשה.
טוויטר הוא מבחינתי רשת חברתית נהדרת. אני מקיים בה שיחות אישיות, אני שותף לכל מיני קבוצות מוזרות, קורא הרבה פוליטיקה, הרבה רעל ומה לא?!
ווטסאפ הוא במקום שיחת טלפון, כזו שאפשר באותה הזדמנות גם לשלוח קבצים וכו'
FB - רשת ראשית, מאז 2010. צמחתי בה, למדתי ממנה ובזכותה דברים רבים בענייני שירה. אבל, לא מסתפק בה. ישנן רשתות חברתיות מבוססות אימייל, כמו "האקדמיה", או כמו כאן, תפוז.

דקל נור*

Well-known member
נכנסת לפעמים לטוויטר אבל לא מרגישה ששולטת לגמרי בממשק. אינסטגרם לא מעניינת.
מכורה לפייסבוק ומבזבזת יותר מדי זמן בטיק טוק או ב-Reels.
מה זה "רשתות ויזואליות"?

סופהו 1

Well-known member
אולי ניסוח לא ברור
אני אוהבת לבזבז זמן במקומות שהתמונות הן העיקר, אינסטוש, ושות
לבזבז זמן זו הגדרה טובה.

בפייסבוק "בקטנה". מתוך 36 חברים, אחת נפטרה, שניים שלא ממש פעילים, אחד ממודר כי נמאס לי מפוליטיקה ו'רעל' (כל הזכויות לאבח"י) משום כיוון.. יש כמה עמודים מעניינים ואני עוקבת ומדי פעם משתתפת. זהו
עדיין לא מבינה את אלו שמעדכנים את העולם בכל הגיג שעלה בראשם, או במצבם הנפשי/פיסי ופעילויותיהם. כנראה שגם לא אבין.
:-]בזבוז זמן גם בתפוז, יותר נכון הפורום הזה.

הווטסאפ משמש לתקשורת יומיומית ולכל השאר לא מחוברת.
צריכה לעמוד בפינה ולהתבייש?

נערך לאחרונה ב:

קלייטון.ש

Well-known member
אני די נהנה בטוויטר.
את פייסבוק נטשתי לגמרי. כלומר את הגלישה דרך הכרטיס של אשתי.
אינסטגרם אני לא מבין. וואטסאפ אני לא מבין, מבחינתי זו תקשורת עם המשפחה בלבד.
טוויטר אני מבין, לא יוזם ציוצים אבל משתתף בשל אחרים. הרבה חדשות אני קולט קודם שם.
זו שלולית, אין ספק, יחסית לפייסבוק שהם עדיין ביצה דלוחה, אבל רחבה ועמוקה.
אבל אם מבינים שאין למה שהולך בטוויטר הרבה משמעות, אפשר להנות.

למעלה