ת'כלס ארגנטינה לא כזאת טובה בכדורגל!!!

maozeitam

New member
ת'כלס ארגנטינה לא כזאת טובה בכדורגל!!!

ברזיל וספרדדד לוקחות אותה בהליכה!!

הוכחה חותכת

וברורה לזה שאתה סתם ילד פרובוקטיבי ברמות היסטריות שרק אבל רק מחפש ויכוחים, התכתשויות וצרות אתה אשכרה מכור לזה, לא פחות אני לא אוהד כדורגל ולא איכפת לי מי הכי טובה, ככה שההודעה הזאת דיי אובייקטיבית הייתי אומר. ותסתכל על זה - אתה נכנס לפורום תרבות ארגנטינה בשביל לכתוב כזה דבר. זה רק מוכיח את כל מה שאמרתי למעלה.

maozeitan

New member
ראיתם מה זה? נהייתי מודל לחיקוי

זו כבר הודעה שניה שהטיפש הזה רושם בשם הזה maozeitaM וזה לדעתי פשוט עלוב, ואני תאמת לא יודע מה לאחל לו א. שבחיים לא יעלה למונית הכסף ב. שפעם הבאה שהוא יעלה למונית נהג (ה)מונית ישדוד לו את הצורה ג. כל מה שהיה לי להגיב לגביו הגבתי בפורום ספרדית ותרבות ספרד ת'כלס הייתי מציע לג'ון פעם הבאה לשים לב טוב טוב פעם הבאה מי כותב באיזה ניק ומה תוכן ההודעה. כפי ששמת לב אני מעולם לא כותב בענייני כדורגל ארגנטינאי (ואני כבר שנתיים בפורום) אז מה פתאום שאני אתחיל לפתוח את הפה בעניינים שאני לא מבין בהם??? אני רק נכנס במוצ'ילרים עם חלב על השפתיים שחושבים שהם כלי-עולם בספרדית או בסתם אנשים עילגים שבאים בקטע של אני תותח ואני יודע הכי טוב ואתם לא, וחוץ מזה אני סתם מגיב פה ושם להודעות בנושאים מסויימים לא שקשורים לכדורגל אבל לא בקטע של לעשות פרובוקציות ודווקא ולעצבן ממש ממש לא. שיהיה שבוע טוב maozeitaN המקורי !!!

batigol

New member
אבל תכלס בארגנטינה

מעוזאיתן ומעוזאיתם נשמעים בדיוק אותו דבר. כי ארגנטינאי, או סתם אדם בעל מבטא ארגנטינאי יגיד שלון ולא שלום, או מנן ולא מנם, לכן מעוזאיתם יכול להישמע כמו מעוזיתן. אם התבלבלתם או התבלבלתן (לנשים, אני לא צוחק על הארגנטינאים), זה בסדר, ההודעה נכתבה מהייאוש ללמוד כימיה ליום שני. שבוע טוב לכולם

אז אני מתנצל

כמובן שהכל נכתב בהקשר להודעה המקורית ולא כוון נגדך מעוז.... בכל זאת נסיר ספק ולכן אני מתנצל, כמובן שזה לא נכתב לך מלכתחילה , אל במחשבה על ההודעה המקורית כ"שלך" ובשלי שום קשר אני מוצ'ילר תותח, הייתי 6 חודשים בטיול וכבר אני יודע ספרדית בצורה שוטפת, אני כלי עולם בספרדית ועוד 2-3 מילים ואני יודע ספרדית שוטף!
posible una pregunta? hay cafe?

maozeitan

New member
ההתנצלות מתקבלת בקשר לזה שאתה תותח... מממ...

tu no tienes abuela או בעברית אין הנחתום מעיד על עיסתו כי במקרה שלך העיסה זוועתית

חבוב, כאן אומרים VOS , לא TU

ו TENES ובלי קשר , לא יודע איך זה בספרד אבל בגלל שיש הטייה שונה של הפועל לכל גוף, לא צריך להגיד את שם הגוף, כלומר מספיק להגיד NO TENES ABUELA

maozeitan

New member
ווואוו את על זה למדת ב-6 חודשים?

סחטין על הקליטה eres un mostro tio

ayanusha

New member
y que carajo es la palabra mostro?

que yo sepa no existe. mira pendejo ya me tenes las pelotas por el suelo con tus aires de profesor jirafales, quien mierda te crees que sos??? te falta un buen tramo para venir aca a joder la paciencia del forum con tus pelotudeces. espero q' hayas entendido aunque sea un poquito del castellano, q' es el idioma q' se habla en argentina y no las boludeces q' escribis. en conclusion: sos un forro

maozeitan

New member
un mostro הכוונה לבן אדם כלי (סלנג אנדלוס)

por ejemplo si yo le digo jhon eres un mostro quiere decir que el es numero uno מספר אחת, כלי עולם, תותח, אלוף, תמסח כל מה שתרצה זה הכוונה למוסטרו מובן??? עכשיו כל הספרדית העילגת שרשמת שם (ארגנטינאית) מעיד על הרמה הסופר נמוכה שלך בספרדית skum of the earth מה שנקרא בסלנג אנגלי או לחילופין lowest of the low פשוט תת-רמה של סגנון כתיבה כנראה גדלת בשכונה ד' באחד הפרובינציות של באונוס איירס.

ayanusha

New member
sleng andaluz אעלק

como te explico para que entre en esa cabezota hueca... esa palabra no existe. y si pertenece a andalucia, no tiene nada que ver con este forum.תרבות ארגנטינה, מה קשור בכלל לספרד???????????????? no te enseno la maestra que argentina queda en america del sur y no en europa? o cuando lo hizo fue tan dificil para vos de entenderlo?? ספרדית עילגת? אוי כמה שאתה ילד מצחיק בחיי... חבל שאני בכלל אתעמק לענות לך על זה לך תמשיך ללמוד את השפה, יש לך עוד הרבה כמו שאמרתי קודם

ayanusha

New member
ליתר דיוק (כי יש לך בעיה בהבנה)

No se ha encontrado el término mostro en el diccionario pero pertenece a la conjugación del verbo mostrar. Si no es lo buscado, es posible Ud. hubiese querido decir alguna de las siguientes palabras: mosto, rostro, mustio, mísero, mesero, metro, motor, morro, costra, monto, mosco, moxte, moro, postre, moto, maestro, motero, mortero, montero, mostrar Si desea hacer una nueva búsqueda, pinche aquí.

ayanusha

New member
que aprenda a escribir

de todas maneras que tiene que ver el monstruo con el significado que dio??????? bullshit

למעלה