תכלת היקרה :)

קיט

New member
תכלת היקרה :)

תכלת, הייתה לי פתאום הפסקת חשמל והכל נכבה. אני מצטערת שנעלמתי. העיקר שלפחות הספקתי לשמוע שהרגשת קצת יותר טוב . קחי הכל לאט יותר , מתוקה!1 אוהבת קיט

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
הערה קטנה

קיט, אני מבינה שאת מגיבה למישהו כאן, אבל איש לא מבין לאיזו הודעה זה מתייחס. אולי את שולחת מסרים אישיים לאנשים, וזה לא קשור להודעות... בכל אופן, רצוי לשלוח מסרים אישיים בדואל, כי כאן יושבת קבוצה של משתתפים שמדברים ביניהם. לכם כאן כותבים דברים שמופנים לקבוצה כולה. מקווה שתקבלי את הערתי בהבנה
.

אם הבנתי נכון...

אני חושבת שקיט כתבה למישהי שהיא דיברה איתה בצ´ט (לפעמים נכנסים לצ´ט גם אנשים שלא כותבים בפורום ומתפתחות שיחות מעניינות ועמוקות) ואם זה ככה, אני מאמינה שההודעה הנ"ל תגיע או הגיעה ליעדה.

אורן...

New member
קיט המקסימה.....

אכן כך, קיט שוחחה עם תכלת התמול בלילה בצ´ט. היא אפשרה לתכלת לשפוך את הלב ונהלה איתה שיחה ממש מקצועית לדעתי. אלוי עלי היכול הזו... כול הכבוד קיט אורן

קיט

New member
אורן ונטע היקרים

תודה על ההגנה... הכעסתי שמה מישהו בסהר בלי כוונה, וטיפשה שכמותי אני אפילו כמעט נפגעתי מההערה למרות שאני יודעת שזה נאמר רק ממניעים טובים~רושמת לעצמי בצד- "ללמוד לקבל ביקורת -דחוף!!...~ אז תודה שהגבתם גם :). ואורן לפי מה שקראתי כאן מדברים שכתבת ומתמיכה שהענקת אין בך שום צורך ביכולות שלי.. :). אוהבת קיטי

קיט

New member
סהר יקר\ה

אני מבינה את ההערה רק היה לי חשוב להסביר לאן נעלמתי.. אם הייתה באפשרותי דרך אחרת לא הייתי מתקשרת ככה. אבל רוב הסיכויים שתכלת תיכנס לכאן ואני בטוחה שהקבוצה תתיחס לזה בסלחנות... מצטערת בכל אופן.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אז יש הבנה

וכדי למנוע אי-הבנה כזו, פשוט משתמשים בסימן של
שנועד ממש בשביל זה... אז אם תשימי את הסימן
בכותרת (נושא) ההודעה לא יהיו אי הבנות...

למעלה