תכלת!?!?

תכלת!?!?

סלקום משתלטים לנו על החיים! כשיש פרסומות של סלקום נונסטופ בפינותיו של פורומינו הנחמד אז בסדר, אבל זה שלפי צבע הפרסומת הפורום משנה צבע זה פשע, אבל התרגלתי, הסגול היה רגיל ולא מפריע... אבל תכלת מזעזע! באמת עכשיו עברתם כל גבול! יש לי בחילה! עכשיו אחרי שהוצאתי ת'עצבים שלי על זה אני אוציא תעצבים שלי על משהו אחר אבל זה אולי קצת יותר קשור לדריה (כמו בסידרה גם פה מדובר על רמת הטיפשות של המין האנושי) : נכון שיש לפעמים בכיתה את המוביל, הילד הזה שלא משנה מה הוא יעשה כולם יתמכו בו ולא משנה מה הוא יגיד הוא תמיד יהיה צודק, אז בכיתה שלי יש כזה ילד היום גילו שהוא השתין לברזיה של בית ספר לא כדי להוכיח משהו אלא סתם בלי סיבה (אולי הוא נורא היה צריך...) עכשיו עוד מגינים עליו! עוד אנשים ישארו חברים שלו בלי אפילו לחשוב על מה שהוא עשה! אפילו שמעתי מישהו אומר "מי היצור שהלשין"- מי שהלשין יצור מי שהשתין בסדר לגמרי... אנשים יש גבול! הילד הישתין לברזיה של ביתספר אולי אפשר לשקול אפשרות שהוא טעה שאולי הוא עשה משהו לא בסדר! אבל אם אנשים יחשבו אחרת או ואם הם יתנהגו יותר כמו בני אדם חושבים ופחות כמו כבשים הרי העולם ישנה את מסלולו! (אני ממש עצבנית אז יצאה לי הודעה די ארוכה...
)

ailag

New member
הכחול דוקא יפה ../images/Emo13.gif

אבל התפתחה אצלי מיני אובססיה לכחול. (לראייה, השיער שלי.) הכרטיס שלך אומר שאת בת 14, מה שאומר שהילד כנראה גם בסביבות 14.. לא אכביר במילים, ההמשך ברור. לא שגיל 14 זה כ"כ נורא, אבל יש בו ריכוז גדול יותר של ילדים ממש מטומטמים. אחרי שבי"א ילד רדף אחריי עם ג'וק וקרא לי חייזר (דוקא מכל ההעלבות, הוא בחר באחת שמחמיאה יחסית
) - קשה לי כבר להתפלא. הילד בכיתה שלך אדיוט, את יכולה התעלם ממנו או לנסות לגרום לאנשים לא לאהוב אותו - ליצור קבוצה שמתעלמת ממנו (זה מעליב אנשים כאלה
)

אני לא בת 14

זה פשוט שהשנה בכרטיס האישי שלי כל הזמן השתנתה אז החלטתי שאין לי כוח שהמחשב יבחר גיל וזהו אאני בעצם בת שתים עשרה וחצי. אני גם אוהבת את הצבע הכחול אבל אם אני עושה המשך בפורום זה הופך למין תכלת בהיר שמעצבן בעין... (כמעט אף אחד לא אוהב את הילד הזה רק צריך שיאהבו אותך האנשים הנכונים

אני אוהבת את הלבן

כי הוא דוחה את כל הצבעים! ואני אוהבת עוד יותר את השחור כי הוא בולע אותם! (המבין יבין ומי שלא מבין שיחכה לשיעור "מרתק" במדעים מתישהו בכיתה ח')

אני מגיבה לעצמי כי לא בא לי לפתוח

הודעה חדשה... אז או קיי יש לי וידוי: שיקרתי לכם במצח נחשונית-אתם זוכרים שכתבתי באיזה הודעה פעם שאני עושה את המבחנים ללידה ואז כתבתי שלא התקבלתי טוב אז... אבא שלי ראה את ההודעה ואז הוא נתן לי הרצאה על זה שאני לא באמת מכירה פה אף אחד ולמה אסור לי לתת פרטים אישיים... אז שיקרתי ואמרתי שלא עברתי עוד לפני שקיבלתי את התוצאות. אתמול התקשרו אל אמא ששלי ואמרו לה ש... *חצוצרות* עברתי
(אני פשוט גאון! אין גבול להישגים שלי!
) עכשיו יש לי את הראיוןואם אני עוברת אותו אז זהו התקבלתי!!! (בהצלחה לי...)

זה חטיבת בניים(ותיכון)

הכי טובה בארץ או משהו כזה הם בית ספר פרטי אז מותר להם לעשות מיבחנים (שלוששעות מבחנים אני עברתי שלוש שעות...) בעצם קוראים להם: חטיבת הבניים והתיכון שליד האוניברסיטה (והזוכה בקטגוריה השם הנוראי ביותר לבית ספר הולך ל...) הם מקבלים לבית ספר הזה רק גאנים צעירים...(אני מגזימה אני אף פעם לא הגזמתי בכל ימי חיי!) עכשיו אני עברתי תמבחנים ויש לי רק ראיוןכדי להראות להם איזה בנאדם נחמד אני...

eorion

New member
הרבה אנשים הם חכמים, ואף גאונים

אך בלי הכישרון להשגת חברים... (אפשר להגדירני כך) סתם

ailag

New member
לאו דוקא

יש גם את הכיתה הטיפולית, אולי התקבלת לשם

למעלה