תכל`ס רבותי.. הם צוחקות עלינו

atidi

New member
תכל`ס רבותי.. הם צוחקות עלינו

אני אגיד לכם מה...ישבנו וחשבנו והגענו למסקנה, שבחורות עושות צחוק מאיתנו. אתה יכול לרדוף אחריה,,, ללכת עד קצה העולם, לקנות פרחים ומתנות, לאהוב עד מוות, ובסוף אתה תיזרק ותשאר לבד כמו כלב, ועוד עם המזל שלך היא עכשיו עם איזה חבר שלך לשעבר... אז מה? עד מתי גברים יסבלו? הרי אנחנו, ה``נייס גייס`` רואים את כל השאר מתיחיסם חרא לחברות שלהם והן רק רצות אחריהם יותר... קיבינימט אחים, איך זה קורה? הגעתי למסקנה, נו מור נייס גיא... מהיום הם יקבלו יחס חרא,,, יסבלו מכל מילה שתצא לכיווננו ורק אז הם יעריכו אותנו.... אני אומר no ma`am

maayan23

New member
הצרות של הבנים

אויל פשוט תסיים אתך הפרק עם הבנות בחייך ותעבור לבנים, הם הרי כנראה הרבה יותר נחמדים ומתחשבים ואכפתיים.

מעדיף להיות נייס גאי

גם לי הייתה תקופה שהרהרתי וחשבתי לעצמי, שכל הבחורות מעדיפות את הבנים ה``מנייאקים`` האלה, שלא שמים עליהן קצוץ. יש בנות כאלה, נכון, אבל גם יש בחורים טובים שרודפים אחרי בנות ``מנייאקיות``, שלא שמות עליהם קצה קצהו של קצוץ. מהי המסקנה שאליה הגעתי? מי שמוכנים לאכול חרא ממישהו או מישהי, בתאבון. אני לא מוכן. חיפשתי ומצאתי בחורה חמודה וטובת לב, וכיף לנו. אז נכון שלא תמיד זה מושלם ויש קשיים פה ושם, אבל זה עדיף פי מיליון על פני ההרגשה שמישהי טובה אליך רק בגלל שאתה רע אליה, ולהיפך. תחשבו על זה.

למעלה