תכנון הטיול = עזרה=

תכנון הטיול = עזרה=

שלום אני יוצא לטיול של 5 חודשים במזרח עם תקציב של 4000 $ והרבה מצב רוח טוב, אשמח לשמוע את דעתכם עם התכנון שלי, ועם הוא לא לחוץ מידי. תודה ו... נחיתה בבנגקוק נשארים שם שבוע להתארגנות של ויזות לשאר המקומות ולטיול באיזור אח"כ עולים לכיוון צ'אנג מאי ושארים לטיול באיזור כולל הנסיעות במשך שבועיים. מצ'אנג מאי טסים לדלהי ומתחילים בטיול עד הגעה לגבול ורנאסי נפאל במשך שלושה שבועות, מגיעים לנפאל מטיילים באיזור כולל טראק קטן של כמה ימים ונשארים שם שלושה שבועות משם טסים ללאוס (יש טיסות מנפאל ללאוס?) וממשיכים לכיוון ויאטנם בלאוס נהיה כשלושה שבועות, מגיעים לויאטנם ונשארים שם חודש משם ממשיכים לקמבודיה שניהיה שם שבוע ואז חזרה לתאילנד לכיוון החופים שבדרום לקצת בטן גב
איך?

nuki d

New member
לגבי טיסה ללאוס

אם אני לא טועה אין טיסות מנפאל ללאוס, צריך לטוס לבנגקוק ומשם ללאוס במער יבשתי שווה בדיקה

הלו? משהו כאן?

הלו? משהו כאן?הלו? משהו כאן?הלו? משהו כאן?הלו? משהו כאן?הלו? משהו כאן?

kogawa

New member
לשאלתך - הגיון בתכנון מסלול

זיגזגים רבים על המפה מיקרים טיול. אם אתה נעול על המקומות, עצתי לך: טיסה לדלהי, אגרה, קג'ורהו, ורנסי, קטמנדו, עמק קטמנדו, טרק, טיסה מקטמנדו לבנגקוק (בבורמיז אייר תוכל לצרף גם מדינה מופלאה הנקראת מיאנמר), הכנת ויזות להמשך, צ'אנג-מאי והצפון, מעבר הגבול בצ'אנגקונג וספינה מהירה ללואנג-פארוואנג בלאוס, צפון המדינה, וחזרה לויאנטיאנג, אוטובוס ארוך להאנוי בירת ויאטנם וסיור בצפון ובמפרץ הדרקון, כרטיס אוטובוס כולל מהאנוי לסייגון עם 5 עצירות בדרך (הואה, הויאן,נאטראנג ודלאת), הדלתא של המאקונג ודרום המדינה, אוטובוס ארוך לפנום-פן, שייט בספינה מהירה לסיאם-רייפ, ביקור באנגקור, וחזרה לבאנגקוק, וסיום באיי הדרום. זהו מבנה נוח והגיוני שכולל את כל היעדים שלך במחרוזת מובנה וזולה (בתלוי במזג האויר כמובן).

ברי ההומלס קופא מחום- מה אתה אומר

ואני חושב לא אמרתי- הטיסה שלי חזרה לארץ הקודש הי מבנקוק

למעלה