תכנון חתונה

מיכלי100

New member
תכנון חתונה ../images/Emo13.gif

שלום לכולם! אני חדשה בפורום. רציתי לדעת אם מישהו תכנן חתונה ב"טראסק", ואיך היה. אנו מתלבטים בין "טראסק" לבין קיבוץ עינת. בנוסף, האם חודשיים מראש זה זמן סביר?

הילית*

New member
לא מכירה את המקומות

מכירה את שם מים שמנוהל ע"י אותם אנשים של טראסק והם ממש בסדר... חודשיים זה מספיק זמן ! אנחנו הרמנו חתונה בחודשיים בשיא העונה (התחתנו באוגוסט) ולא התפשרנו על כלום...והיתה לנו חתונה נהדרת ! גם אם מארגנים את החתונה לאורך יותר זמן החודש האחרון הוא תמיד לחוץ. מזל טוב ובהצלחה !!!!

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo48.gif וברוכה הבאה לפורום

הבנתי שטראסק מקום מדהים - מהמובילים בארץ!!!

*שיר

New member
../images/Emo20.gif מזל טוב וברוכה הבאה!

חודשיים זה קצת לחוץ, אבל אפשרי בהחלט, בייחוד בתקופה זו שהיא הרבה פחות לחוצה וללא חגים באמצע. על טראסק שמעתי שזה מקום מהמם. אני זוכרת שדיברו פה על זה לא מזמן, אז אם תעשי חיפוש, תמצאי עוד פרטים על המקום. קיבוץ עינת - הכוונה ל"לימון", לא? אם כן, אז צ´וקה התחתנה שם לא מזמן - תקראי את סיפור החתונה שלה.

יעלי2

New member
בקשר למקומות

אנחנו סגרנו בטראסק ואנחנו מרוצים. התלבטנו וגם לנו המליצו בחום על לימון בקיבוץ עינת. אנחנו ממליצים בגלל שאנחנו משוחדים, אבל יש פה כמה כלות שעשו את האירוע בעינת והיו מרוצים (וזה מנסיון שלנו עדין אין). מקווים לטוב. מתי האירוע?

צוקה

New member
אני יכולה להמליץ לך בחום על לימון

בקיבוץ עינת. התחתנו שם ביום רביעי האחרון ואנחנו יותר ממרוצים. המקום מקסים, החופה יפיפיה, האוכל מעולה והשירות היה כ"כ חם ואדיב! אני ממש ממליצה על המקום! אם תרצי פרטים נוספים אשמח לענות בפורום או במייל.

צוקה

New member
ואגב, גם OC101 הצעירה בבשלניות

או שבמה האמיתי: אסנת מנוס, חגגה את חתונתה בלימון אירועים והייתה מאוד מרוצה, תוכלי לשאול גם את דעתה.

oc101

New member
אכן התחתנתי בלימון

מקום מאוד יפה להלן התמונה אבל אין מה להשוות אותו לטראסק! גם טרסאק יפה אבל יקר בהרבה מלימון איך בכלל הגעת להשוות בינהם אופי שונה לגמרי ?

מיכלי100

New member
אכן יקר מידי

הייתי פעם בחתונה בלימון (לפני השיפוצים) והיה מאוד יפה, אך אין מה להשוות זאת לחופה עם ים ברקע (למרות שבחורף זה אולי לא רלוונטי). כנראה שננסה להוריד את המחיר (שם כל דבר בנפרד - הקייטרינג, החניה, התאורה, וכו´). תודה לכולכם על קבלת הפנים!!!

שלום מיכלי וברוכה הבאה. שמעתי

שטראסק הוא מקום מאד יפה, אבל גם מאד יקר. אם אתם יכולים להרשות לעצמיכם, אז המקום מאד מרשים, עם אנשי מיקצוע מעולים. (כך לפחות אומר רפי בן שושן מינקה, שכבר ראה ארוע או שניים...)

הילולית

New member
הי מיכלי

קודם כל מזל טוב - לגבי טראסק שמעתי שהמקום מהמם זה השכרת המקום וצריך להביא קייטרינג פרטי או מהמלצות שלהם?

מולדת.

New member
שלום וברוכה הבאה!!!!../images/Emo13.gif

בע"ה אני לא מכירה את המקומות שהזכרת... אבל חודשיים זה מספיק(אנחנו מתארגנים בחודש) מזל"ט ויום טוב! מולדת

למעלה