תכנון טיול בדרום אמריקה בחודשים יוני-אוקטובר

• פותח הנושא LXX
  • פורסם בתאריך

LXX

New member
תכנון טיול בדרום אמריקה בחודשים יוני-אוקטובר

אהלן אני וחבר מתכנן טיול לדרום אמריקה מתחילת יוני עד סוף ספטמבר (8.6.08 עד ה-25.9.08 בערך) התכנון שכרגע יש לנו בראש הוא: מתחילים בארגנטינה (בואנוס) ועולים צפונה. (מטיילים בארגנטינה כשבועיים-שלוש אני מאמין) ממשיכים לבוליביה ולפרו (עיקר הטיול) מסיימים בקולומביה. אנחנו רוצים כבר לקנות כרטיס וההתלבטות היא איפה להתחיל איפה לסיים. ובכלל מה אתם אומרים על המסלול? הצעות אחרות לגמרי? שינויים שכדאי? כמובן שדרום ומרכז ארגנטינה כבר ירדו מהפרק. השאלה אם כדי בכלל להיות בארגנטינה בחודש יוני? מבחינת מזג האוויר ומבחינת אטרקציות ומקומות לטייל. חיפשתי קצת מידע על צפון ארגנטינה ואין הרבה כמו זה ניראה. אולי כדאי לוותר על ארגנטינה בכלל בגלל החודשים בהם נטייל שם? תודה

natyh

New member
סקי בארגנטינה נשמע מעולה

רדו לברילוצה עשו סקי , המסלול בסדר גמור אם אתם מתחילים בסקי , אחרת מומלץ להתחיל דוקא באקודור .

LXX

New member
..

בצפון ארגנטינה יש שלג ביוני? רשמתי שאני יודע שמרכז ודרום ארגנטינה ירדו מהפרק בגלל מזג אוויר. השאלה היא אם בבואנוס וצפונה אפשר לטייל ביוני? והאם שווה לטייל שם או אפשר לוותר?

yaelgro

New member
בצפון ארגנטינה אין שלג, אבל...

מה שנתי התכוון זה שאתם לא חייבים לוותר על איזור ברילוצ'ה לדוגמא. אתם יכולים להגיע גם בחורף המושלג, ולהנות מהשוקולדים והגלידות בכל מקרה. תעשו סקי אם אתם אוהבים, ומשם תתחילו לטפס צפונה. בצפון ניתן לטייל, גם בסלטה וגם באיגוואסו.

LXX

New member
לא ממש מעוניין בסקי :)

לא ממש מעוניין בסקי... אומנם אף פעם לא עשיתי.. אבל לא ניראה לי מלהיב. איך המזג אוויר בצפון ארגנטינה, בוליביה ופרו בחודשים יוני-יולי-אוגוסט?

natyh

New member
מזג אויר נושא חשוב

ולכן הקדשנו לו מאמרים ותמצא הרבה שאלות נפוצות בענין . לחץ על הכפתורים הנכונים בפורום ותמצא את מבוקשך . לא מסובך

למעלה