חלמתי שרציתי לטוס שוב להודו
לדעתי זה היה יום ראשון
ואם לא יסתדר, אני חושבת שתתכננתי לטוס מקסימום בשני.
זוכרת בריכה בין לבין, ופגשתי מישהי מהתכנית הרוחנית שאני נמצאת בה (יחסית אני מחזיקה ממנה)
ולא הספקתי להגיד לה שלום
הייתי עסוקה בלתכנן: מתי להטעין את הפלא, השעה הייתה צהריים והייתי חייבת לעוף
אמא שלי כמובן עשתה לי בעיות עם האוטו, והכנתי אופציה ב' למונית
אני זוכרת שאיכשהו אחותי הופיעה, וצעקה עליי לגבי האוטו, למה אני משגעת אותה לקחת אותי (לא זוכרת שלב בחלום שביקשתי ממנה, היא פשוט הופיעה)
ולעצמי חשבתי "כשיש לי אמא בעייתית לפחות היקום פיצה אותי עם אחות אמהית" משהו כזה, לכלומר שהיא צריכה לכסות על זה שאמא שלי לא מתפקדת.
הייתי אדישה בחלום, ידעתי בתוכי שהיא לא תבין, והגנתי על עצמי בחריות, אבל אני לא זוכרת מה אמרתי.
פתאום היא הביאה את התינוקי שלה, שהוא מתוק, ברמות אני מתה עליו.
אני זוכרת שהרמתי אותו והוא חייך אליי
היא נתנה לי להרים אותו לפני הטיסה
זוכרת המון פחדים וחששות, ואיך אסתדר בטיסה לבד (טיסה קודמת הייתה עם החברה שילדה תינוק בחלום הקודם)
ואמרתי מקסימום לא אטוס, גם ככה פחדתי
חלום קצת מבולגן..
רקע:
באמת רוצה לטוס אבל מפחדת.. כל ענייני קורונה וקצת פחד טיסה וגם מה יהיה..
לגבי אמא שלי- לדעתי אין מה להוסיף, בעייתית כרגיל.
לגבי אחותי- אני מתחילה להבין שגם היא לא מה שחשבתי, גם היא מוגבלת.. וגם מולה אני לומדת לא לבזבז אנרגיה, לצמצם שיח וכו'..
לגבי האחיין- נולד ב6.4, המשוער שלו היה ב2.4, פחדתי שיוולד ביומולדת שלי 30.3 כי אני מאמינה שלכל 1 תאריך משלו אז הוא גבר שלא לקח לי את התאריך חחח
והיום הוא בדיוק בן חודש עכשיו כשאני שמה לב
רקע נוסף אולי עבודה עצמית...
מקווה שמספיק מידע
תודה מראש ויום מקסים
לדעתי זה היה יום ראשון
ואם לא יסתדר, אני חושבת שתתכננתי לטוס מקסימום בשני.
זוכרת בריכה בין לבין, ופגשתי מישהי מהתכנית הרוחנית שאני נמצאת בה (יחסית אני מחזיקה ממנה)
ולא הספקתי להגיד לה שלום
הייתי עסוקה בלתכנן: מתי להטעין את הפלא, השעה הייתה צהריים והייתי חייבת לעוף
אמא שלי כמובן עשתה לי בעיות עם האוטו, והכנתי אופציה ב' למונית
אני זוכרת שאיכשהו אחותי הופיעה, וצעקה עליי לגבי האוטו, למה אני משגעת אותה לקחת אותי (לא זוכרת שלב בחלום שביקשתי ממנה, היא פשוט הופיעה)
ולעצמי חשבתי "כשיש לי אמא בעייתית לפחות היקום פיצה אותי עם אחות אמהית" משהו כזה, לכלומר שהיא צריכה לכסות על זה שאמא שלי לא מתפקדת.
הייתי אדישה בחלום, ידעתי בתוכי שהיא לא תבין, והגנתי על עצמי בחריות, אבל אני לא זוכרת מה אמרתי.
פתאום היא הביאה את התינוקי שלה, שהוא מתוק, ברמות אני מתה עליו.
אני זוכרת שהרמתי אותו והוא חייך אליי
היא נתנה לי להרים אותו לפני הטיסה
זוכרת המון פחדים וחששות, ואיך אסתדר בטיסה לבד (טיסה קודמת הייתה עם החברה שילדה תינוק בחלום הקודם)
ואמרתי מקסימום לא אטוס, גם ככה פחדתי
חלום קצת מבולגן..
רקע:
באמת רוצה לטוס אבל מפחדת.. כל ענייני קורונה וקצת פחד טיסה וגם מה יהיה..
לגבי אמא שלי- לדעתי אין מה להוסיף, בעייתית כרגיל.
לגבי אחותי- אני מתחילה להבין שגם היא לא מה שחשבתי, גם היא מוגבלת.. וגם מולה אני לומדת לא לבזבז אנרגיה, לצמצם שיח וכו'..
לגבי האחיין- נולד ב6.4, המשוער שלו היה ב2.4, פחדתי שיוולד ביומולדת שלי 30.3 כי אני מאמינה שלכל 1 תאריך משלו אז הוא גבר שלא לקח לי את התאריך חחח
והיום הוא בדיוק בן חודש עכשיו כשאני שמה לב
רקע נוסף אולי עבודה עצמית...
מקווה שמספיק מידע
תודה מראש ויום מקסים
נערך לאחרונה ב: