תכנון טיסה להודו בחלום

אור_30

Active member
חלמתי שרציתי לטוס שוב להודו
לדעתי זה היה יום ראשון
ואם לא יסתדר, אני חושבת שתתכננתי לטוס מקסימום בשני.
זוכרת בריכה בין לבין, ופגשתי מישהי מהתכנית הרוחנית שאני נמצאת בה (יחסית אני מחזיקה ממנה)
ולא הספקתי להגיד לה שלום
הייתי עסוקה בלתכנן: מתי להטעין את הפלא, השעה הייתה צהריים והייתי חייבת לעוף
אמא שלי כמובן עשתה לי בעיות עם האוטו, והכנתי אופציה ב' למונית
אני זוכרת שאיכשהו אחותי הופיעה, וצעקה עליי לגבי האוטו, למה אני משגעת אותה לקחת אותי (לא זוכרת שלב בחלום שביקשתי ממנה, היא פשוט הופיעה)
ולעצמי חשבתי "כשיש לי אמא בעייתית לפחות היקום פיצה אותי עם אחות אמהית" משהו כזה, לכלומר שהיא צריכה לכסות על זה שאמא שלי לא מתפקדת.
הייתי אדישה בחלום, ידעתי בתוכי שהיא לא תבין, והגנתי על עצמי בחריות, אבל אני לא זוכרת מה אמרתי.
פתאום היא הביאה את התינוקי שלה, שהוא מתוק, ברמות אני מתה עליו.
אני זוכרת שהרמתי אותו והוא חייך אליי
היא נתנה לי להרים אותו לפני הטיסה
זוכרת המון פחדים וחששות, ואיך אסתדר בטיסה לבד (טיסה קודמת הייתה עם החברה שילדה תינוק בחלום הקודם)
ואמרתי מקסימום לא אטוס, גם ככה פחדתי
חלום קצת מבולגן..

רקע:
באמת רוצה לטוס אבל מפחדת.. כל ענייני קורונה וקצת פחד טיסה וגם מה יהיה..
לגבי אמא שלי- לדעתי אין מה להוסיף, בעייתית כרגיל.
לגבי אחותי- אני מתחילה להבין שגם היא לא מה שחשבתי, גם היא מוגבלת.. וגם מולה אני לומדת לא לבזבז אנרגיה, לצמצם שיח וכו'..
לגבי האחיין- נולד ב6.4, המשוער שלו היה ב2.4, פחדתי שיוולד ביומולדת שלי 30.3 כי אני מאמינה שלכל 1 תאריך משלו :) אז הוא גבר שלא לקח לי את התאריך חחח
והיום הוא בדיוק בן חודש עכשיו כשאני שמה לב
רקע נוסף אולי עבודה עצמית...
מקווה שמספיק מידע :)
תודה מראש ויום מקסים

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
הפרוש שלי לחלום על תכנון הטיסה להודו

את מאוד ממהרת להתכונן לקראת נסיעתך להודו. [אני זוכרת שאת ביקרת בהודו והרבה זמן אחרי שחזרת מהטיול, התגעגעת לטיול הזה!]. בכל חלק א של תכנון הנסיעה – אינך עושה כמעט כלום לקידומו.

את עסוקה בחרדות מהנסיעה לבד, אינך נפרדת מהחברה שפגשת בבריכה, אימך עושה בעיות ואין לך עדיין פתרון מי יסיע אותך לנמל התעופה. פול גז בניוטרל!! את על סף הגשמת חלום ישן, אבל יש עיכובים בדרך.

דווקא על הרקע מהחלומות הקודמים, שבהם תיארת את ההישגים שלך, את ההתפתחות הרוחנית שלך, ההתבגרות, הקשר החדש עם החברה, התחלת ריפוי מהאקסית הרעילה, הלימודים והעיסוקים שלך – התקופה שלך עכשו היא אחת הטובות שהיו לך. ואת? את ממהרת לברוח להודו!! ואז מסתבכת בתוך עצמך (פחדים) בתוך משפחתך ( אימא ואחות) ועם חברות (חברה שפגשת).

מדוע את רוצה לחזור לעבר? כשהווה הוא הרבה יותר טוב! האם קיבלת רגליים קרות, כי ההווה תובעני וההצלחה דורשת זמן, תכנון מראש ומאמץ? האם את רוצה לנטוש את ההתפתחות הרוחנית שלך ולחזור שנים אחורה כדי לחזור לחוויה שדינה להישאר רק בזיכרון? הרי אי אפשר באמת לחזור למה שכבר עבר! האם את מרגישה שאימך ואחותך, הן בעולם שלהן, בתוך המגבלות שלהן והן לעולם לא ישתנו באופיין ולעולם הן לא יבינו אותך ואת עולמך ולעולם הקרבה תגרום לחיכוכים ולכן כדאי להתרחק ?

יש רק דבר אחד הקושר אותך לארץ (ומוריד אותך מהשמים) והוא האחיין התינוק שאת מרימה והוא מחייך אלייך ומרומם את רוחך. מה גם שהוא נולד סמוך ליום הולדתך (באותו סימן מזל), אבל לא מאוד קרוב – כך שימי ההולדת אינם מתחרים... אבל הקשר הזה הוא גם כולל את אחותך, ועל כן הוא קשר שאינו חף מקושי, כך שהחוט הזה הקושר את לארץ, אינו מספיק חזק.

אכן אין לי תשובות לשאלות הללו, רק לך. מקווה שיש לך עכשו חומר למחשבה.

אני מעלה השערה שהחלום מציין דווקא רצון כמוס להתרחקות הן מהאקסית והן מהחברה הנוכחית והן מאימך ואחותך ולכן הכי חשוב להטעין את הטלפון לפני טיסה. הטלפון חשוב לך לשמירת קשר מרחוק. את מעדיפה קשר טוב ושטחי בטלפון מארץ רחוקה ומלהיבה - ולא קשר פנים אל פנים בארץ, תובעני שלא פעם מעכב אותך נפשית או ממשית.

כנראה שיש בעיות הרוחשות מתחת לפני השטח, מהן את רוצה לברוח מהירות ביום א מקסימום ביום ב' ולא להתמודד איתן. אבל... הטיסה עצמה גם היא התמודדות קשה גם כן! לכן יש עיכובים ואין לחלום סוף ברור. החלום אינו אומר אם הגעת לטיסה ואיך. בעצם... לא הגעת ליעד.

הודו היא ארץ אופיר המקראית הרחוקה שממנה הביאו זהב ואבנים ירקות. הודו היא משאת נפש אבל קשה להגיע לשם, וקשה לדעת אם יהיה לך טוב שם. הודו היא ארץ מקלט עבורך להתרגעות, לחופש ולנופש, אבל היא מקלט זמני. החלום מציב לך דילמה – האם לעזוב את מקומך וללכת למקום אחר טוב יותר- לארץ אופיר או להישאר במקום. הודו היא בדמיון שלך- בזיכרונות. ההווה הוא מוכר לך והוא מהווה אתגר קשה.

מקווה שהצלחתי בפרוש. (לא היה לי קל) ואם לא, נסי לחשוב ולשתף אותנו בפורום בגרסה שלך לפרוש.

אור_30

Active member
תודה אהובה
מאוד רוצה לחזור ומאוד מפחדת. כרגע פחות בוער כנראה..
לדעתי הודו מסמלת לי מקום פנימי/רוחני, הרי החוויה התחוללה בתוכי, כלך מי שהיה שם לא חווה את מה שחויתי, כי החוויה היא שלי בלבד.
זה לא לחזור לעבר וזה ההפך מלנטוש את ההתפתחות הרוחנית שלי, זה לחזק אותה, זה לטוס מחדש
גם בחלום היה ברור שזו טיסה חדשה, ידעתי שזה יהיה לבד, בלי החברה שכיום נשואה, אולי לכן הפחד
הרבה יותר התחבר לי
"האם את מרגישה שאימך ואחותך, הן בעולם שלהן, בתוך המגבלות שלהן והן לעולם לא ישתנו באופיין ולעולם הן לא יבינו אותך ואת עולמך ולעולם הקרבה תגרום לחיכוכים ולכן כדאי להתרחק " כן
קשה לי להכיל שאני לא יכולה להסיק מסקנות מולן, אלא להסיק לגביהן בתוכי, ביני לבין עצמי, בלי לשתף אותן. זה להבין שהן לא אמא ואחות גדולה, הן חולות במחלת חוסר תפקוד משפחתי, הן (סליחה) לא ברמה שלי בכלל.. קשה לי להכיל את זה, ולעוף באמת, למחוזות גבוהים בתוכי
אבל זה תהליך, כל פעם יותר
אכן מבאס עם האחיין המתוק, שזה קשור אליה, זה בעצם עובר דרך סנן מוגבל (דרכה, מוגבלת וביקורתית, תודה ותדר מאוד נמוכים)
לא הצלחתי להבין מה הקשר לאקסית + הנוכחית, הן בכלל לא היו בחלום.
לדעתי זה קשור לאמא ואחותי בכלל, מתחברת לשמירת קשר מרחוק
"מעדיפה קשר טוב ושטחי בטלפון מארץ רחוקה ומלהיבה - ולא קשר פנים אל פנים בארץ, תובעני שלא פעם מעכב אותך נפשית או ממשית" זה בול
אני באמת עושה עבודת אלכימיה- להפוך את האבנים לזהב, את המקומות החשוכים למוארים את הילדות למשהו שיעזור לי לרפא אחרים, החלום שלי זה להפיץ את הידע, להיות אור והשראה לאחרים (והאמת שעושה את זה, אבל בהמשך אני רוצה במימדים גדולים יותר).
הודו בהחלט רוגע עבורי, רוחניות, חיבור למקור- אבל עושה את זה גם כאן J כי זה בתוכי
לא זמני, כל יום יותר ויותר

אלישבע777

Well-known member
תודה אהובה
מאוד רוצה לחזור ומאוד מפחדת. כרגע פחות בוער כנראה..
לדעתי הודו מסמלת לי מקום פנימי/רוחני, הרי החוויה התחוללה בתוכי, כלך מי שהיה שם לא חווה את מה שחויתי, כי החוויה היא שלי בלבד.
זה לא לחזור לעבר וזה ההפך מלנטוש את ההתפתחות הרוחנית שלי, זה לחזק אותה, זה לטוס מחדש
גם בחלום היה ברור שזו טיסה חדשה, ידעתי שזה יהיה לבד, בלי החברה שכיום נשואה, אולי לכן הפחד
הרבה יותר התחבר לי
"האם את מרגישה שאימך ואחותך, הן בעולם שלהן, בתוך המגבלות שלהן והן לעולם לא ישתנו באופיין ולעולם הן לא יבינו אותך ואת עולמך ולעולם הקרבה תגרום לחיכוכים ולכן כדאי להתרחק " כן
קשה לי להכיל שאני לא יכולה להסיק מסקנות מולן, אלא להסיק לגביהן בתוכי, ביני לבין עצמי, בלי לשתף אותן. זה להבין שהן לא אמא ואחות גדולה, הן חולות במחלת חוסר תפקוד משפחתי, הן (סליחה) לא ברמה שלי בכלל.. קשה לי להכיל את זה, ולעוף באמת, למחוזות גבוהים בתוכי
אבל זה תהליך, כל פעם יותר
אכן מבאס עם האחיין המתוק, שזה קשור אליה, זה בעצם עובר דרך סנן מוגבל (דרכה, מוגבלת וביקורתית, תודה ותדר מאוד נמוכים)
לא הצלחתי להבין מה הקשר לאקסית + הנוכחית, הן בכלל לא היו בחלום.
לדעתי זה קשור לאמא ואחותי בכלל, מתחברת לשמירת קשר מרחוק
"מעדיפה קשר טוב ושטחי בטלפון מארץ רחוקה ומלהיבה - ולא קשר פנים אל פנים בארץ, תובעני שלא פעם מעכב אותך נפשית או ממשית" זה בול
אני באמת עושה עבודת אלכימיה- להפוך את האבנים לזהב, את המקומות החשוכים למוארים את הילדות למשהו שיעזור לי לרפא אחרים, החלום שלי זה להפיץ את הידע, להיות אור והשראה לאחרים (והאמת שעושה את זה, אבל בהמשך אני רוצה במימדים גדולים יותר).
הודו בהחלט רוגע עבורי, רוחניות, חיבור למקור- אבל עושה את זה גם כאן J כי זה בתוכי
לא זמני, כל יום יותר ויותר

תודה אור על התגובה המפורטת והתוספות החשובות שלך לניתוח החלום! הן ישמשו אותי גם לחלומות הבאים.

לשאלתך או תמיהתך בעניין האאקסית והנוכחית שלא נכחו בחלום ואילו אני העליתי השערה שהחלום מבטא התרחקות מהן. זו היתה ההשערה או חומר למחשבה עבורך.

את הקובעת – אם ההשערה תתקבל או תידחה! העובדה שדמויות אינן נוכחות בחלום אינה שוללת את הפרוש שהחלום הוא במידה מסויימת גם על דמויות נעדרות ממנו. שהרי הדמויות הללו עדיין תופסות מקום במציאות שלך ובחלומות שלך ובעיקר בזיכרונות שלך. לכן הן רלבנטיות, באופן עקרוני.

נסיעה להודו היא כמובן פרידה מכל מי שנמצא בארץ ומכל מי שאת יכולה לפגוש אי פעם פה ( אימך אחותך, אחיינך, חברותיך מכל סוג כולל גם האקסית). נסיעה להודו הוא ניתוק פיזי מהעולם הנוכחי וכניסה לעולם אחר - שבו הזיכרונות (בעקר אלו המעיקים) מתעממים ואינם שייכים להווה. נסיעה להודו היא חופש ממועקות. קחי את מה שמתאים לך.

אור_30

Active member
מעניין מאוד
אני רואה את זה פתאום לעוף בתוכי מארץ הילדות לארץ הבגרות
מהתודעה החשוכה למוארת
מאישור מאמא ואחותי (שלא יגיע לעולם, ביקורתיות, מוגבלות.. זה עצוב לי) לאישור שלי
מתלות לעצמאות..
משהו כזה

למעלה