תכנון שבועי

תכנון שבועי

איך עבר עליכם השבוע? מה המשפט או התמונה שעשו לכם טוב על הלב? ומה אתם מתכננים לעשות במשך השבוע.....? יום א: יום ב: יום ג: יום ד: יום ה: יום ו: שבת: שבוע מקסים
לינוי

i love עדי

New member
../images/Emo23.gif

איך עבר עליכם השבוע? היה כיף.. כ"כ כיף. מה המשפט או התמונה שעשו לכם טוב על הלב? המורה שלי שכתבה בפורום של הכיתה שהיא התגעגעה אלינו כשרוב הכיתה הייתה בטיול של"ח חחח זה נורא חמוד לדעתי וכשהיא קראה שאני לא הייתי בטיול היא לא עזבה אותי עד שאני אספר לה מה קורה איתי... זה נורא יפה. והמשפט.. ? ההודעה מגלי. ומה אתם מתכננים לעשות במשך השבוע.....? יום א: בית ספר וחזרות למופע סוף שנה עם ארי. יום ב: בית ספר , חדר כושר עם מורוש והתחלה של תכנון הסרט למתגייסות. יום ג: אני גומרת את כיתה ח' !!! יום ד: ריקה מור וזוהר מהלהקה ואני הולכות לים
בערב להקה עם גלי
יום ה: כלוםםםם , חופש. יום ו: חזרות למופע סוף שנה, לא יודעת עם מי. שבת: כנ"ל שבוע טוב

mkarin

New member
גם הפעם די עמוס [:

איך עבר עליכם השבוע? לא משהו. מה המשפט או התמונה שעשו לכם טוב על הלב? "אני אוהבת אותך" מחברה ממש טובה. ומה אתם מתכננים לעשות במשך השבוע.....? ללמוד ולעבוד [טקס]. יום א: השלמות בבי"ס. יום ב: כעיקרון חופש, אבל יש עבודה על הטקס. בערב, לימודים ללשון. יום ג: יום אחרון - טקס, ואחרי זה משהו בכיתה [המחנכת שלי הטילה את זה עלי, כי אין לי מה לעשות. אני מקווה שהיא יודעת מה הרעיון שלי, כי אני לא יודעת מהו.] יום ד: יום ראשון לחופש, בלי דקה פנויה. לימודים ללשון, בערב, סוגשל טקס סיום לאחי. יום ה: לימודים ללשון. יום ו: בגרות בלשון וא"כ ים. שבת: לישון
שבוע טוב לכולם.

למעלה