תכנון שבוע:

תכנון שבוע:../images/Emo202.gif

מי שמסתובב גם בפורומים אחרים אולי כבר מיומן:] כאן פשוט רושמים מה אתם הולכים לעשות השבוע בכל אחד מהימים! ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- סעו

hili2006

New member
הממ

ראשון- היום אני הולכת לסרט (נראה לי שחברות שלי עושות לי משו כי מחר יש לי יומולדת 16) שני- היה אמור להיות סרט עם אמא אבל כנראה שאני הולכת להסתובב עם אבא שלי ואחותי (לכבוד היומולדת.. לא סובלת תמסיבות הקטנות והמפגרות שכרוכות במילה הזו) שלישי- לומדת בבצפר.. רביעי- בטח יהיה לי מבחן חוזר במתמטיקה ככה שיצא שאני אלמד ברביעי למתמטיקה..=\ חמישי- מבחן במתמטיקה ואחכ סטלה בבית שישי- לנקות לסדר.. שבת- לנוח ולקרוא כבר את הספר שלקחתי ולא נגעתי בו.. (וואו!! אפעם לא ידעתי מה אני הולכת לעשות במשך השבוע)

../images/Emo49.gif ליומולדת!! ../images/Emo151.gif

מחקרים מוכיחים: " מי שחוגג יותר ימי הולדת - חי יותר שנים..." עד 121! שכל מה שתרצי יתגשם לטובה! ושתזכי לשמוח ולשמח אחרים!!

../images/Emo26.gif

אממ ראשון- יומעיון תושב"ע... אח"כ אני צריכה לכתוב חיבור באנגלית..(הייתי צריכה להגיש לפני שבועיים
) להתחיל להשלים במתמטיקה.. (ירדתי ל4 יח"ל.. אני צריכה להשלים לבד שאלון 004...) שני- בבוקר- מפגש עם המקשרת של השירות לאומי.. אחרה"צ- ביוטופ..
שלישי- בעז"ה נוסעת לירושלים עם חברות..
רביעי- בבוקר- מעבדה בביולוגיה.. אחרה"צ- להשלים מתמטיקה.. אולי אצא קצת לבלות..=] חמישי- שוב מעבדה בביולוגיה.. ואח"כ להגיש עבודה בתנך שלא התחלתי לעשות.. שישי- בבוקר יומעיון מחשבת.. אח"כ לעזור בבית.. שבת- השלמת שעות שינה!!!
* מי אמר שבשביתות לא לומדים???

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

ראשון- להגיש את העבודה בלה"ב, אולי לעשות כביסה (אני מתה מפחד לעשות לעצמי.. אני יהרוס את כל הבגדים!) להתקשר למדריכים של הסניף ולצעוק עליהם קצת.... שני- ישיבת הנהגה עם הרכזים (מה שאומר שאני חוזרת הביתה
), אח"כ נקפוץ לבית ולסניף :) שלישי- חוג תאטרון, חתונה לשירה :) רביעי- לקרוא את הדבר כבר, ולסיים את הפנינה. אולי יהיה לי זמן לקיים הבטחה ישנה :) חמישי- אני אלך לבקר את המדריכה שלי שבאה לירושלים לשבוע שירות, ואח"כ ניסע הביתה לשבת שישי- סופסופ שבת בבית!!! מן הסתם אני אצא עם השבט שלי למקומות כאלה ואחרים... שבת- לסיים את העלון של שבתארגון עם אבישי ויעלי :)

hili2006

New member
(אני מתה מפחד לעשות לעצמי.. אני יהרוס את כל ה

חחחחחחחחחחחחח בהצלחה!!

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

טנקס... אני אכן אזדקק לזה... נראה לי שאני אקח איתי מישהו שיסביר לי איך מפעילים את המכונות בחדר כביסה... זה מלחיץ כזה שם...

hili2006

New member
חחח נכון??

וזה בטח באיזה מקום מבודד כזה... חחח אצלנו זה היה ככה..

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifזה לא כזה מבודד...

זה בערך מתחת לחדר שלי, רק שאני בקומה 6 וזה בקומה 0... אבל זה מקום מלחיץ! בסוף לקחתי מישהי מהחדר שלי שתעזור לי לתפעל את כל העסק... הכביסה יצאה בסדר, עכשיו זה במייבש, אני מקווה לטוב...

happy berry

New member
אני שונאת את השביתה הבאקה הזאת../images/Emo7.gif

ראשון- היה אמור להיות יום עיון אבל לא הלכתי בגלל איזה באקה אחת שני-כנראה שאני אשן שלישי-רופא שיניים על הבוקר..המפ=/ רביעי-כנ"ל כמו יום שני חמישי-" שישי-לשטוף את הבית,להתארגן לשבת,ארוחת שבת,לישון שבת-לקרוא ולישון

../images/Emo39.gif

ראשון-כלום,ניסיון לאסוף כספים לסווטצ'רט גרעין לאור העובדה שמחר בלילה 1/2 גרעין-כל הבנות מצפירה טסות לפולין
שני-טיול למושבה כינרת שהמתנס מממן לנו לבוד השביתה שלישי-ללמוד עם חברה שלי מתמטיקה-תרגילי חזרה ששלחו לנו במייל רביעי-ערב גרעינים בבת ים חמישי-ישיבת גרעין שאני בספק אם תתקיים כי צפירה בפולין ונעם בטיול שנתי שישי-כלום,פע"ש שבת-כרגע כלום,אולי אני אלך לסניף לסייע לשבטים שנשארו בלי מדריכות

^_^

ראשון-סקציה+שיעור במת'. שני-חוג+ללמוד למת'. שלישי-ללמוד למת'. רביעי-ללמוד למת'!!! חמישי-תזמורת שישי-הכנות לשאבעס.. שבת-שבת! מה יותר מזה?
ואני בטח אלך כמה פעמים לסניף...

למעלה