תכנות ExpressKeys בוואקום

chatenoire

New member
תכנות ExpressKeys בוואקום

אהלן, הוואקום שלי מגיע עם שני סטים של ExpressKeys, חמישה כפתורים בכל צד. זה נשמע ממש הרבה, אבל כשחושבים על זה שבזמן שיד אחת עובדת רק סט אחד נגיש זה מצמצם את זה קצת, וכשנזכרים בכמה מקשים באמת משתמשים בפוטושופ, זה כבר נהיה מגוחך. העבודה שלי מתחלקת לשלושה חלקים - אינקינג, צביעה (coloring) וציור "קלאסי" (painting), ועבור כל אחד מהם אני צריכה שניים-שלושה מקשים שונים. אני אשמח להיות מסוגלת להחליף תכנות-כפתורים בכל פעם שאני רוצה לעבור לשלב אחר, אבל הוואקום מאפשר הגדרה אחת לכל סט, ואם רוצים לשנות אותה צריך להגדיר מחדש את הכל. מישהו מכיר כלי עזר או איזה דרייבר קסום שמאפשר לשמור סטים של הגדרות כפתורים, ולטעון כל פעם את זה שאני צריכה? תודה מראש.

sherban

New member
חחחחח בהצלחה!

וואקום ידועים בקטעים האלה כלגמרי לא קשובים לבקשות היוזרים שלהם. (כמו למשל בקשה שנשמעת פשוטה יחסית - תמיכה ב-2 מסכים. שיהיה אפשר בלחיצת כפתור להעביר את הוואקום ממיפוי מלא על מסך אחד למיפוי מלא על מסך שני) - אי אפשר. זהו. כבר 4 שנים. לא מעניין אותם כלום. והם מציעים רעיונות קסומםים כמו "תקנה עוד וואקום" "תקנה עוד עט" "תקנה יותר גדול" וכו'.... למירב ידיעתי אין דרייברים קסומים\פיראטיים לוואקום מעבר למה שמציעים באתר של החברה. מה שכן, אם יש לך שתי התקנות של פוטושופ (נגיד CS ו-CS2) אז את יכולה להגדיר לכל תכנה functions אחרים. הטאבלט יחשוב שכל אחת היא תכנה אחרת. זה כמובן דורש להעביר את הקובץ בין 2 הגירסאות בזמן העבודה (לשמור לסגור ולפתוח בגרסא השניה).... אני מזמן כבר ויתרתי על המקשים האלו - מקלת זה מקלדת. אין לזה תחליף. כשאני עובד עם הוואקום בחיקי (לא קורה הרבה כי זה A4) אז יש לי שרפרף קטן שאני מניח עליו את המקלדת לצידי. לא הכי נוח אבל זה מה יש.

למעלה