תכניות הבישול בטלויזיה למי מיועדות?../images/Emo71.gif
אני שואלת ברצינות. אנחנו עקרות הבית, בשלניות
לא רעות אבל תמיד מוכנות ללמוד משהו חדש. אף אחת מאיתנו לא בעלת מסעדה ואנחנו צריכות לנהל את משק הבית שלנו בחסכנות אבל להוציא מטעמים שיהיו ערבים לחיך של כל בני המשפחה + אורחים. אבל מה שמראים לנו בתוכניות הבישול (אהרוני, חיים כהן, צחי בוקששתר ואחרים) אלה מתכונים העשויים מחלקי בשר מאד מאד יקרים!! זה לא חוכמה, הרי הם שפים בעלי מסעדות
- הם קונים את חלקי הבשר המשובחים בסיטונאות ומכל נתח כלומר מכל ק"ג הם מרוויחים פי ארבע על כל מנה. אנחנו קונות את חלקי הבשר בסופרים או אפילו אצל הקצבים מחירו של בשר אנטריקוט למשל הוא כ-120 ש"ח לק"ג אבל יש חלקי בשר או צאן שמחירו אפילו גבוה יותר. אני הייתי מצפה שיראו לנו איך להכין מתכוני שפים אבל מבשר שניתן לקנות בסופרים קפוא או טרי - בלי לקחת משכנתא ...
אני שואלת ברצינות. אנחנו עקרות הבית, בשלניות



