תכניות הבישול בטלויזיה למי מיועדות?

יוליקה

Member
מנהל
תכניות הבישול בטלויזיה למי מיועדות?../images/Emo71.gif

אני שואלת ברצינות. אנחנו עקרות הבית, בשלניות
לא רעות אבל תמיד מוכנות ללמוד משהו חדש. אף אחת מאיתנו לא בעלת מסעדה ואנחנו צריכות לנהל את משק הבית שלנו בחסכנות אבל להוציא מטעמים שיהיו ערבים לחיך של כל בני המשפחה + אורחים. אבל מה שמראים לנו בתוכניות הבישול (אהרוני, חיים כהן, צחי בוקששתר ואחרים) אלה מתכונים העשויים מחלקי בשר מאד מאד יקרים!! זה לא חוכמה, הרי הם שפים בעלי מסעדות
- הם קונים את חלקי הבשר המשובחים בסיטונאות ומכל נתח כלומר מכל ק"ג הם מרוויחים פי ארבע על כל מנה. אנחנו קונות את חלקי הבשר בסופרים או אפילו אצל הקצבים מחירו של בשר אנטריקוט למשל הוא כ-120 ש"ח לק"ג אבל יש חלקי בשר או צאן שמחירו אפילו גבוה יותר. אני הייתי מצפה שיראו לנו איך להכין מתכוני שפים אבל מבשר שניתן לקנות בסופרים קפוא או טרי - בלי לקחת משכנתא ...
 

prizman

New member
אה, זו שאלה מאוד קלה.

תוכניות הבישול מיועדות להכניס רווח לכיסי חברות השידור, כמו כל תוכנית אחרת. זה מתבטא בפירסומות סמויות למוצרים בתוכנית עצמה ובפרסומות גלויות בהפסקות בתוכנית. מתכוני שפים חוששני שלא ניתן להכין מבשר קפוא בסופרים, מבשר טרי בסופרים ניתן לפעמים. אבל זה יהיה יותר לכיוון תבשילי הקדירה.
 
לשבור תוכנית חסכון

joel Robuchon אחד השפים הגדולים בצרפת עם תוכנית טלוויזיה מפורסמת שואל את האורח שמבשל אצלו.. נו.....הוא שואל נו....וכמה עולה מנה..לאחר ששומעים את המחיר הוא מסיים Bon appétit שאלתי את חיים כהן למה צריך לשבור תוכנית חסכון בשביל לבשל גם את רן שמואלי תשובה לא קיבלתי.. צ'י
 

יוליקה

Member
מנהל
../images/Emo140.gifתודה למגיבים. מודה ומתוודה

כשרציתי לעשות סטקים איכותיים קניתי טרי של "אדום אדום" ושילמתי כ-120 ש"ח. אבל כשרציתי לעשות צלי טוב ביין עם עשבי תיבול ותבלינים טובים ומרינדה משובחת קניתי פילה מדומה או מס' 5 קפוא ובהן צדק שיצא מעולה...אף אחד לא ידע שזה קפוא. הבעיה היחידה שזה מתכווץ הן בבישול והן באפיה - אז קונים נתח גדול יותר.
 

צלשף

New member
כאשר מדובר בבשר שלא עבר הכשרה אז הוא

מצוין לבישול תמיד צריך לבדוק שהבשר לא מעובד או מוכשר וכך להבטיח בשר איכותי מצאתי שבהרבה מיקרים הבשר הקפוא טוב יותר מהבשר המקומי
 

milch

New member
אני מסקים איתך 100%

ועוד דבר לחובבי הדגים, סלמון קפוא בסופרסל דיל, מאד זול ושווה את המחיר ויותר, כנ"ל לוקוס קפוא.
 

צלשף

New member
שני הדגים שהזכרת מצוינים

אני קונה את הסלמון השלם מנקה אותו מעצמות משאיר אותו שלם ממלא בעשבי תיבול ותבלין קייגין ושמן זית ולתנור מדהים
 
למעלה