תכניות לספרינג ברייק / קיץ

debby12

New member
מנהל
תכניות לספרינג ברייק / קיץ

שבתי מעוכה ומותשת משלל נסיעות עבודה עם טיסות שורצות חיידקים. הבו משהו שמח לעידוד, עכשיו משסוף סוף הגיע האביב

יש לכם תכניות כיפיות לאביב/קיץ (לשבת בגינה עם כוס שפריץ ובה מיץ תפוחים וסודה גם נחשב....)

debby12

New member
מנהל
אז אני אתחיל...

אין תכניות לספרינג ברייק (אמא שלי באה לבקר, פסח וכאלה. אבל זה לא נחשב "חופש")

ביוני אנחנו דוגמים את הקו החדש-דנדש נון סטופ של יונייטד מוושינגטון לנתב"ג. אני מאושרת שהוא יוצא לדרך ורוצה לתמוך בו כדי שלא יבטלו אותו חלילה

לא מאמינה שנגמר החורף. כבר חשבתי שזה בחיים לא יקרה....

Anat Shemer RDI

New member
מצטרפת

אצלינו שום דבר מסעיר. הבת הצעירה (יסמין, 17) תרכיב לעצמה קיץ מבייביסיטינג\פטסיטינגס למינהם, חברים, חיפוש תקליטים בחנויות יד שניה, ואולי קצת התנדבות.
הבת המרכזית (דנה, 21) תבלה חודש ב-NYU כ"צל" של עובדת סוציאלית בבית החולים האורתופדי (תוכנית שהתקבלה אליה). כשתחזור היא מתנדבת ב -The Rape, Abuse & Incest National Network =RAINN ובמקביל עובדת בתינוקיה של הפרהסקול היהודי כאן. בסוף הקיץ היא נוסעת לשבועיים לישראל ומשם ממשיכה לסמסטר בדאבלין, אירלנד.
הבת הבכורה (נועם, 24) מסיימת שנה של עבודה בפרוייקט מחקר של DUKE שעוקב אחר אוכלוסיות בסיכון (עוני, ABUSE וכ"ד) ונוסעת לחודש לישראל. כשתחזור תעבוד כאן, עד שיתחילו הלימודים שלה בחוג לריפוי-בעיסוק ב-UNC.
גידי ואני מתכננים טיול לעצמינו ל WEST VIRGINIA לכמה ימים של קיאקים\אופניים\הייקים\ריצות (הטיול לבד לשיקגו עשה לנו חשק לעוד כאלה בלי הבנות...) ואולי עוד אחד לניו-יורק (או שנחכה לסתיו עם ניו-יורק).

KallaGLP

New member
אנחנו בארץ לקראת חתונת הבן.

נחתנו ביום הבחירות, אך חמזלנו לא הייתה כל אפשרות להצביע כי לא היינו באזור עיר מגורינו, אחרת היינו נקרעים בין החובה להצביע לבין אי היכולת לבחור במישהו ספציפי, כי פשוט אין במי.

KallaGLP

New member
זהו חזרנו, היה נפלא, אך בשל האילוצים קצר מדי.

היינו בארץ נטו פחות מ-5 ימים. אף על פי שחלק מהזמן הוקדש להכנות לחתונה וכמובן לחתונה עצמה, הספקנו להיפגש עם המשפחה וכמעט עם כל החברים הטובים לא רק בחתונה, אלא גם בנפרד. כמו כן, אנחנו מרגישים שזכינו להרחבה נהדרת של משפחתנו הקטנה לא רק בדמות הכלה המקסימה, אלא גם משפחתה הנהדרת, שאירחה אותנו וקיבלה אותנו בזרועות פתוחות ובחום רב. שמחנו לגלות שבמקרה הזה התפוח לא נפל רחוק מהעץ.
באשר לחברים, כולם דאגו לפנות זמן ולהזמין אותנו אליהם, חלקם אפילו יותר מפעם אחת. הזכיר לי כמה אני מתגעגעת לכולם, ואף על פי שבכל מקום שהגענו אליו רכשנו חברים טובים חדשים, אף פעם לא שוכחים את החחברים הוותיקים ואין להם תחליף.
ובאשר לחברים החדשים - לגמרי במקרה אחד החברים שלנו, שבחתונתו נכחנו כאן לפני כחצי שנה, היה בביקור בישראל וטרח להגיע מהצפון כדי להיות נוכח באירוע. גם זה בהחלט היה מרגש.
מה שכן - הטיסות הארוכות האלה הן סיוט. כולנו חזרנו תשושים וכאובים מן החוויה.

placid1

New member
בטורונטו חופשת האביב היא במרץ ועל כן

גם נוראית מארץ׳ ברייק :) חוץ משנה אחת שבה נסענו לקליפורניה לרגל החופשה, אנחנו בדכ נשארים פה כי לי יש המון עבודה כשילדים בחופשה, אז עדיף לי לעבוד.
הסמסטר באוניברסיטאות הסתיים לפני שבוע, הגדולים שלי עכשיו בתקופת מבחנים, תיכף ינשמו לרווחה...
אני נוסעת לארץ, לבקר את אבא שלי, בגפי, בחודש הבא, פעם ראשונה בלי כל המשפחה איתי ומתכננת לבלות כל יום בים או בבריכה עם חברים מתחלפים. Can’t wait
בקיץ ניסע לחופשה משפחתית לשבועיים, השנה עוד לא זזנו, אבל מתכננים להישאר ביבשת, כנראה לצפון מערב ארהב-קנדה.

Anat Shemer RDI

New member
החופשה שלך בישראל

נשמעת כמו רעיון נפלא!
אולי אפרגן לעצמי כזה ליומולדת 60...

debby12

New member
מנהל
אנחנו דווקא הולכים לבריכה בישראל

כשאנחנו מבקרים. קונים כרטיסים מראש ב"באליגם" ונהנים...

למעלה