תכניות לפסח מישהו???

תכניות לפסח מישהו???

טיול? חו"ל? צימר? חברים?... נראה לי אני נוסע מחר לסופרלנד!!! דרך אגב אתם יודעים אולי מה יותר כיף? הלונה פראק בתל אביב או הסופר לנד?

amir haddad

New member
הסופר לנד יותר נשמע כיף

תל אביב סתם מעפן..... וכיף לך תהנהההה ותעלה על האנקונדה חח לי יש לב חלש לדברים האלו וזה מזה מבאס אני מתה לנסוע לחו'ל אבל כל החופש אני עובדת:(....ובעיקר מנסה לבלות בים ולצערי ללמוד ומכון כושר ובילוים אבל לא משהו מיוחד.

amir haddad

New member
מצאתי את האפיקומוןןןןןןן קולולולוש

שנה 100000000000 ברציפות חחחחחחח איזה מצחיק זה כל שנה אחותי הקטנה לחוצה לחפש וזה וכל פעם אני אומרת טוב השנה אני לא יחפש כי נמאס לי ואז אני סתם מחפשת בשביל לעצבן את אחותי שאני ימצא וכל שנה אני מוצאת כל שנה חח ובסוף כולם מקבלים אותם מתנות ואז כולם נרגעים...

חח אצלנוט כבר הפסיקו להחביא

והתוכניות שלי הם להיות עם האחיינית המתוקה והקטנה שלי ושבוע הבא ללמוד למבחן באזרחות :( איזה באסההה הרס לי את כל החופשש ונראה לי שהסופרלנד יותר כיףף תהנה!!!!!!

חחח אתם מכירים את זה...

שיש מישהו שבא באיחור ותמיד יוצא לו לשבת על הכיסא המעפן הזה בלי המשענת חח הפעם זה יצא לי :( סעמקק נשבר לי הגבב או שתמיד מביאים לי לקרוא את ה"תם" כאילו, מה אתם רומזים למשהו? ויש את הדודה הדפוקה הזו שאין לה סבלנות מתחילה לשיר כל מיני שירים עוד לפני שהתחילו לקרוא ותמיד אבל תמידדדד נשפך על מישהו קולה או כלשהו מיץ ואז כולם צריכים לזוז בשביל לנקות את הכלל חח

amir haddad

New member
אוף כמה עבודות יש לי מי מתנדב לעשות

לייייייי? חח:) יש לי ככה חוברת ענקית בתנ"ך לעשות ועוד בכלכלה גם ועוד ללמוד למלא מבחנים וכל היום אני עובדת אין לי זמן בגרוש או שאני במכון כושר .. הפכתי לבנאדם עסוק חח

את גם לומדת כלכלה?

איזה מעצבן זה צריך לזכור מלאאא מושגים אם לא הייתי קמה מוקדם והולכת מוקדם לבצפר כדי לרשום על השולחן לא הייתי יודעת כלום חח

אצלנו עושים את זה אחרת

עושים לקטנים כזה שיחביאו הם את האפיקומן ואם הסבא לא מוצא אז שיגידו לו שגנבו לו את האפיקומן אז שיביא להם מתנה במקום... הם אומרים מה הם רוצים ואז הם מקבלים את זה באותו הערב חח..(הרי ההורים ביררו את זה כבר בערב לפני מה הילדים רוצים וקנו מראש) קיצר כל הילדים מקבלים מתנה.. אני ואחותי כבר לא משחקות את זה כי זה כבר מטומטם להחביא ושהסבא משחק אותה לא מוצא.. התבגרנו חח.. אנחנו מקבלות מתנות בלי קשר לאפיקומן חח...

חח איזה כיף זה..

אצלנו מכיתה ו' הפסיקו להחביא את האפיקומן מצאתי פעם אחת טוב יותר נכון הביאו לי חחחחח

nuny11

New member
מפתאום!!!

ברור שלונה פארק!!!!! הרכבות הרים יותר שוות, יש גם את הטאגאדא שזה קטלני והקוף שרוקד.. הטופ ספיד אקשן, והאנקודה (כן זה בלונה ולא בסופר!!) ועוד המון דברים הרבה יותר שווים! הסופרלנד מקום הרבה יותר קטן והמתקנים שם לילדים קטנים!! תכלס אין על הלונה!!!!

סינטטית

New member
ברור שסופרלנד!

ואל תוותר על הסקייקוסטר! [הבאנג'י הזה] זה אחד הדברים הכי כיפיים שיש!!! למרות שגם בלונה פארק כיף אבל אני יותר אהבתי את הסופרלנד...
תעשה חיים!

HeNoOsH

New member
רק סופרלנד...לונה פארק סתם מעפן

וואיי אם הייתי יכולה כל יום הייתי הולכת לשם....אם היית שם שבוע שעבר אולי הייתי רואה אותך חח תהנה !! =] ואין תוכניות לפסח...סתם להשתעמם בבית =\

בננונת

New member
אני לא אהיה פה מהיום אחה"צ...

אני הולכת לישון כל השבוע הזה אצל סבתא שלי בצפון... הו, כמה שהתגעגעתי לקיבוץ שלה!!! טוב, בטח אפחד פה לא יתגעגע אליי, אז חבל לי לפנטז את זה...

Just Dikla

New member
יפתייייייייי

אז בסוף היית היום בראשון?? חח יכולנו להיפגש..

כן הייתי!

והיה ממש מאט אנשים ככה שכמעט לא היה תור לשום מתקן וגם עשיתי את הבאנג'י והיה ממש כיף! סך הכל מקום די קטן אבל נהנתי... :)

למעלה