תכניות לקראת טקס ה VMA ב-MTV

sf59

New member
תכניות לקראת טקס ה VMA ב-MTV

כמה ימים לפני הטקס הם מביאים קטעים מהטקסים הקודמים, מדברים על כל קטגוריה והמועמדים,וזה מאוד נחמד בעיניי. אז בטח ידברו על קולדפליי. היום היה בשעה 22:00 קטגוריית BEST ALBUM ופיספסתי את זה, גם מחר בשעה 13:30 יש תכנית לקראת הטקס. מומלץ.

tamarulik

New member
תיקון קל- טקס הEMA

זה הטקס של MTV EUROPE- כלומר הראשי תיבות הן EUROPE MUSIC AWARDS ויהיה שווה כי קולדפליי מופיעים

sf59

New member
תיקון קל זה כן EVMA הסבר../images/Emo26.gif

VMA זה video music awards ו-EMA זה europe video music awards אבל הם קיצרו את זה ל- EMA , בהחתלה היה רק VMA ארצות הברית, אם טי וי אירופה הוקם אחרי כמה שנים. זה ידוע בוודאות.

sf59

New member
כן התכוונתי לטקס של אירופה../images/Emo26.gif

הVMA (ארה"ב) האחרון היה זוועה לדעתי, אני מקווה שזה יהיה יותר טוב. מאז שהכרתי את קולדפליי, ב-2003 חרשתי את MTV ו-VH1

tamarulik

New member
אז זהו שלא ממש...

בVMA כל מועמדות היא על קליפ (וידאו) מסויים שנוצר במשך השנה כך למשל קולדפליי התמודדו עם SPEED OF SOUND בעוד באירופה חוץ מהפרס לקליפ הטוב ביותר לוידאו אין שום קשר זה פשוט BEST ROCK ולא BEST ROCK IN A VIDEO

sf59

New member
טוב, מה שחשוב זה ההמלצה שלי../images/Emo26.gif

למי שאוהב שמדברים על האומנים וההישגים שלהם, אני מאוד אוהבת,לשמוע פרטי טריוויה. גם אם הפרטים ידועים, יש לפעמים אומנים אחרים שמתראיינים, או ראיון נוסף עם קולד וכו'

sf59

New member
בקשר לזה, הוספתי תמונה לגלריה../images/Emo26.gif

תמונה של קולדפליי בטקס בברצלונה, הכנסתי שוב את התמונה, עם כותרת אחרת, כדי שיהיה רשום EMA . עכשיו יש שתי תמונות. איך מבטלים תמונה מהגלרייה

יואייייייי אני מה זה מתרגשת

סתם לא ממש חחח הלוואי שקולדפליי יקחו זה דבר ראשון אבל אני גם מקווה שגרין דיי ופו פייטרס ייקחו! וגם יו2... לא בעצם לא יו2 טוב בהצלחה לכולם!

למעלה