תכניות עתידיות

רחלילי

New member
תכניות עתידיות

האם יש לכם תכניות או חלומות שאתם מתכננים יחד או לחוד ושעדיין לא יודעים אם לעשות לפני או אחרי הילדים?

Aאלינור

New member
אין משהו מוגדר, נראה לי שפשוט קשה

לתפוש את השינוי הדרסטי שיכול. אולי באמת צריך להתחיל לעשות רשימה. אבל לדוגמא, דיברנו על זה שלמונדיאל הבא, בגרמניה, בעוד 4 שנים, אנחנו חייבים ללכת. אבל אז התחלנו לחשוב באיזה מצב שונה נהיה בעוד 4 שנים (נקווה). בנוסף, אנחנו שוקלים שנתיים בחו"ל אולי, אבל עניין הילדים מסבך את זה קצת.

רחלילי

New member
טיול לא קצר

כל אחד מאיתנו טייל במקומות שונים בעצמו. ישמקומות שהוא רוצה להראות לי ויש שאני רוצה להראות לו. שנינו מאד רוצים לטייל תקופה לא מוגבלת אבל זה ממש לא עומד על הפרק כעת. נראה לי שזה יהיה כשנהיה כבר על ילדודס...

fila

New member
........

אני ממש היתי רוצה לנסוע לתקופה לא מוגבלת לארה"ב לקנות רכב ורק לטייל מחוף לחוף מקצה לקצה... הדבקתי גם אותו עם החלום שלי אבל הוא יותר רוצה שכבר יהיה לנו ילד/ה אז אני לא יודעת מתי ואם בכלל נצליח להגשים את החלום.

תוכי

New member
שנינו .......

רוצים עוד ללמוד למרות שבנובמבר אני מסיימת ללמוד אבל אני חושבת שאחרי כמה חודשים אני אלמד שוב וחיים גם הוא בקטע של הלימודים והילדים לצערי נצטרך להמתין בגלל המשכנתא שחונקת לפחות שנה שנתיים

תוכי

New member
ו................../images/Emo13.gif

שכחתי יש לנו פנטזיה לטוס לאוסטרליה

יעלי2

New member
בעניני ספורט-אני בונה על יוון ב 04

לטוס לאומלימפידה. בכלל אני מגדירה את המזרח התיכון (החדש) כמעצמת ספורט, אחרי שהטורקים עלו!

אתי@

New member
החלומות שלנו...../images/Emo29.gif../images/Emo28.gif

וולוו וקירבי
וברצינות: אנחנו מאוד רוצים להספיק לטייל בעולם וללמוד עוד, לפני שיהיו לנו ילדים. שאיפות צנועות

הילית*

New member
החלומות שלנו...

לקנות סוף סוף בית שיהיה שלנו...החלום האמיתי זה בית צמוד קרקע אבל אנחנו מוכנים להגיע אליו בשלבים להצליח לקחת חופש... (תאמינו לי שזה מזה קשה...) ויש עוד הרבה חלומות אחרים ברמה האישית....

שמופית

New member
החלומות שלי....

קשורים בעיקר בחו"ל... אני מתה לסוע לניו זילנד לחודשיים, ולאיסלנד ולסקוטלנד. עוד חלום ישן זה לקחת את המשפחה ולטייל מחוף לחוף בארה"ב בקראוון. חלומות ביחד - להתחיל (ולסיים) לבנות את הבית שלנו. דרך אגב, אני גם מתה לצאת לירח דבש עכשיו, כל עוד אנחנו פחות או יותר קרובים למועד החתונה, ותמיר רוצה לחכות עם זה קצת ולצאת כשהתינוק (שעדיין אין) יהיה בן 4 חודשים.... תגידו, כולכן כבר יצאתן לירח דבש ? משום מה, נראה לי שזה ממש חסר טעם לצאת לירח דבש כשנהיה נשואים 5-3 שנים.

Ronnie*

New member
תכניות וחלומות...

לגבי חו"ל, כמו שכתבתי: ארה"ב ותאילנד. חוץ מזה, יש כל כך הרבה מקומות שאנחנו עוד רוצים לטייל בהם, ומן הסתם חלק מזה יהיה עם הילדים... אני לא מאמינה בלעזוב ילד קטן להרבה מדי זמן. לא בגיל שהוא עדיין לא מבין ואין לו תפיסת זמן... מעבר לזה, אני מקווה להתקדם כמה שיותר עם הלימודים ועם התזה... אבל זה גם יכול לקחת שנים, לצערי.

limor 2

New member
אנחנו בשלב תכנון הבית במושב.

כשהבית יהיה גמור זה בהחלט יהיה הגשמת חלום

kisses

New member
החלום שלנו זה לנסוע לקרביים

לחופשה כזו של חודש

למעלה