תכניסו קצת צחוק לחיים מצריים?! חבר,ה, כאן זה לא הטיטאניק! אפשר להבין שאתה לחוץ....אבל זה? בעעע
ה הארוס של לואיסנה New member 28/11/03 #1 תכניסו קצת צחוק לחיים ../images/Emo6.gif מצריים?! חבר,ה, כאן זה לא הטיטאניק! אפשר להבין שאתה לחוץ....אבל זה? בעעע
תכניסו קצת צחוק לחיים ../images/Emo6.gif מצריים?! חבר,ה, כאן זה לא הטיטאניק! אפשר להבין שאתה לחוץ....אבל זה? בעעע
R Rotten Reality Woman New member 28/11/03 #4 זה לא אישי נגדך, הילדה מגעילה-הדבר מושלך גם הודעותיה. ובכלל-מה איכפת לך מה היא אומרת? כל הבליה אינם משתווים למחצית פתח השופכין!
זה לא אישי נגדך, הילדה מגעילה-הדבר מושלך גם הודעותיה. ובכלל-מה איכפת לך מה היא אומרת? כל הבליה אינם משתווים למחצית פתח השופכין!
° ° R I N A T ° New member 28/11/03 #5 אוף חן .. אין לי שום דבר נגדך .. לא קראת את התוכן של ההודעה זה בצחוק!
ה הארוס של לואיסנה New member 28/11/03 #6 אבל את כל הזמן כותבת לי דברים כאלו וזה באמת מציק כבר....כמה שזה בצחוק ואני לא רוצה להיכנס לתוך המריבות שלכן אז....תשאירו אותי בחוץ כי אין לי שום דבר רע כלפי כל אחת ממכן!
אבל את כל הזמן כותבת לי דברים כאלו וזה באמת מציק כבר....כמה שזה בצחוק ואני לא רוצה להיכנס לתוך המריבות שלכן אז....תשאירו אותי בחוץ כי אין לי שום דבר רע כלפי כל אחת ממכן!