תכניתו של חיים אתגר

elana5554

Member
הי
האיש חיים אתגר אמיץ, הוא מגע למקומות, הכל כדיי שהתכנית שמגיש תהיה ממש מיוחדת, אני פוחדת עליו, שלא יקום איזה פסיכי חלילה,הפעם הביא ראיון עם רנא ראסלן, האמת שלא זיהיתי אותה, אני כתושבת וותיקה של חייפה, הדר, מכירה את הבחורה, ואת משפחתה בכלל, הייתי המומה מההתבגרות שלה, רצינות שלא אופיינית, בדרך כלל היא רנא חייכנית, וקצת מההפרקטיביות, וזה החמיא לה ,
מה אומר קיבלתי קריזה עליה, הבחורה יושבת ובוכה על "מר גורלה", חיה בגן עדן, כולה מטופלת במשרתות, אפילו מקלחים אותה, על מה היא באה לבכות לנו בדיוק?
על הארנקים שהוציאה שהעולם יראה? על מותגי העל שחלילה הצם יפספס? מה העניין, לא טוב לה המסכנה, אין לה ילדים, נו אז, את מי זה מעניין?
וגם אלו יכלה ללדת, כבר מבוגרת הבחורה, היא לא ילדה, לידה של גיל 20, זה לא לידה של 40 פלוס,
הבחורה הבינה שהחיים קצרים, ויפה בנשים עם הגיל , רק התחזוקה ניראת לעין, אז מה היה לנו כאן?
בחורה שקשה לה להשלים עם ההתבגרות, שלה, רגשותיה צפו לה, והיא מצאה את חיים אתגר, שיעשמ מעין מבצע להוציא את הקלטות לישראל, מי צריך את הזבל הזה? חסר לנו כאן?

היא גם יודעת שכדיי ללכת, זה בדיוק כפי שבאה, זו לא בחורה סיש לה חשבון בנק שלה , חלילה, אלו בני העידה יכול לתת כרטיס לקניות, וכל מה שהיא רוצה, אולם הם יודעים שאם היא תלך , אז היא לא תיקח איתה רבע דינר,
והבחור שלה לא מצטלם, אני משך שנים, חשבתי שהשמועה על המילניור של רנא, דימיוני לחלוטין, לך תדע, נראה לי שלכלכתי, יותר מדיי, אבל זה מהזדהות, כבחורה יפה, שלא הצלחתי כמוהה,"לתפוס", גבר עשיר, אבל חייתי חיים במלואם, הבנתי לפניה בהרבה שזה רק עניין של זמן, שגם היופי יחלוף, הוא לא חלף אבל אני לא בת 20, ולעולם לא כהיה בת 20, לעומתה הכל לי הלך קשה, והנה הגברת ממגדל השן יושבת לה, ומבכה על מר גורלה, שתבוא שאראה לה מה בחורות, כדיי לשלם חשבונות שותפים עושות, יאלה מספיק, סליחה אם יש טעויות, כי אני כותבת , בדיוק כמו שאני מדברת, אם אעבור לתקן, לא אשלח את הפוסט, וכך אני מרגישה, ואני חייבת להעביר הרגשתי בזמן אמת, סלחו לי אם הגזמתי,
אילנה פונטיאק

in bal1

Well-known member
פעם גם אני חשבתי כמוך.על מה אנשים מתבכיניים. אז קודם כל דיכאון או חרדה לא קשור למצב כלכלי.זה משהו אורגני.עובדה שיש אנשים חסרי כל אבל יש להם שמחת חיים.
במקרה של רנא זה לא כל כך פשוט.נכון שהתחתנה עם שייח גבר עשיר.אבל ילדים היא לא הצליחה להביא.אבל הוא יש לו כבר ילדים מאישה אחרת.תחשבי רגע אם היא היתה בזוגיות רגילה יכול להיות שבעלה היה מלווה אותה לטיפולים,או שאולי היו מאמצים.כיוון שיש לו ילדים מאשה אחרת למה לו להתאמץ? הוא בעסקים שלו.
תחשבי על עוד משהו.היא צריכה מדי פעם אני מניחה להפגש עם האשה הזו ששתיהן חולקות בעל.

למעלה