תכנית אימונים לרוכבים מתחילים

תכנית אימונים לרוכבים מתחילים

שלום
אני מחפש תכנית אימונים למתחילים
אני בן 33 , בכושר בסיסי, רץ 5 ק"מ 3 פעמים בשבוע, מעוניין להחליף את הריצה באופניים.
יש לי אופני כביש סינגל ספיד של ספשלייזד.

איפה אפשר למצוא תכניות אימונים מסודרות? חיפשתי בשוונג ולא מצאתי כל כך .
תודה.

ariasdo

New member
בפורום יש כמה שכותבים תכניות אימון תפנה במסר לפי השם ...

בפורום - תקליד את השמות במסר .

הסדר שכתבתי אקראי ...

elad fa
רץ בשטח
Hadadidror

הערה : במידה ותקליד את השמות בחיפוש תקבל את ההודעות והתגובות שלהם בפורום
תוכל להתרשם באופן כללי למי לפנות .

יש בטוח עוד הרבה - אבל אלו כותבים מקצוענים שמדי פעם נותנים בפורים טיפים ושיטות אימון . לרכבות אופני כביש וטראטלון .
יכול גם להיות שתכנית טובה עולה גם כסף אבל לי אין אחוזים .

המטרה שלי רק לעזור , בנוסף יש הרבה רכבים בפורים עם ידע להפנות לאתרים ברשת - כרגע הם לא זמינים .

בהצלחה

אריה סדובניק

ItsikH

Member
אופניים כל כך שונים מריצה, הרעיון של תכנית אימונים סטנדרטית
כל כך לא מתאים לאופניים. יש כל כך הרבה מדריכי ומאמני אופניים מוסמכים, עדיף לעבוד אישית ולא לפי תכניות "סטנדרטיות" ברשת [יש כאלו, ואיני ממליץ].
רק כדוגמא, סינגל ספיד שובר כל תכנית אימונים שמתחילה מאימוני קאדנס [מקובל ונפוץ] - לא שאי אפשר לבנות תוכנית כזו על סינגל ספיד, אבל זה ממש לא סטנדרטי לאימוני אופניים [אפילו בהנחת סטנדרט כזה].

odedbc

New member
להלן תכנית פשוטה מהירחון בייסיקלינג. סינגל ספיד לא מתאים

כאופניים למתחילים.
עדיף למכור ולקנות אופניים יד שניה.

Step 5: Building Fitness6 / 9

Follow these steps to build the legs and lungs of a cyclist.

a) Start easy. Don’t try to to do too much right away. Begin with a low mileage goal—say, between 5 and 8 miles per ride—and add on a little each week.
b) Ride several days a week. This will not only build fitness, but also help you acclimate to the bike.
c) Choose your routes wisely. At least in the first couple of weeks, avoid big hills and overly ambitious adventures.
d) Recovery is as important as riding. Rest is key to becoming a strong cyclist because the body needs time to rebuild after rides.
e) There will be good days and bad days. If you’re struggling, cut the ride short.
f) Build community. Find a riding buddy who’s also new to cycling.

Or try a bike shop or club ride (ask for one with a “no drop” policy so you don’t get left behind).

למעלה