תכנית בערוץ 2 על לידות בית
הי לכולן, רציתי לספר שאתמול הצטלמתי לתכנית של ג'ודי ניר מוזס בערוץ 2 על לידות בית - תכנית של חצי שעה רק על הנושא של לידות בית. כשהתחילו את התחקיר הם אמרו שהם עושים תכנית על "לידות מיוחדות" אבל כנראה שלידות הבית כבשו בסערה את כל התכנית...
בכולופן, היינו 3 יולדות בית, אילנה היתה אמורה להיות גם ובסוף לא היתה - נקראה ללידה, אלא מה ?
, היתה המוקדנית ממד"א שעזרה לבעל ליילד את אשתו לפני כמה ימים בטלפון, וכמובן רופא. הרופא היה מבילינסון, מומחה IVF בכלל, לא מהמיילדוּת, פשוט כי הוא הרופא של ג'ודי... שאגב, היא אמא לחמישה, כולם בקיסרי. אני הגעתי מאד מוכנה לכך שתכניות כאלו הן תמיד קצת מתסכלות, כי מה שאומר הרופא תמיד מתקבל כ"כזה ראה וקדש" ואין טעם להתנגח בו אפילו שהוא דיבר, נו, אתן יודעות. אבל בעיניי חשוב שעשו בכלל תכנית על לידות בית, ולג'ודי היו בהחלט טקסטים סימפטיים, למרות שבסוף התכנית היא אמרה במילות הסיכום - "טוב, דוקטור, שיכנעת אותי, אני את השישי שלי גם אלד בבית חולים !" (כאילו דא, זה ניתוח.) אגב היא ממש חמודה הג'ודי. זהו, רק רציתי לספר לכן, מקווה שקידמנו במשהו את הנושא החשוב שלנו - העיקר שאייתו נכון "לידת בית" לא...?
וכן, ברור שהמילה "טרנד" נאמרה. זה טרנד להגיד אותה כנראה...
הי לכולן, רציתי לספר שאתמול הצטלמתי לתכנית של ג'ודי ניר מוזס בערוץ 2 על לידות בית - תכנית של חצי שעה רק על הנושא של לידות בית. כשהתחילו את התחקיר הם אמרו שהם עושים תכנית על "לידות מיוחדות" אבל כנראה שלידות הבית כבשו בסערה את כל התכנית...