תכנית הטיול +מפה לסופ"ש 10-11

ronga

New member
תכנית הטיול +מפה לסופ"ש 10-11

דגשים לטיול: - הנחיתה המדוייקות יקבעו בשטח ולכן אין להוציא קואורדינתות מדויקות - תאומים ובקרה הם קריטים בגלל הקרבה לגבול... איו לחרוג מהמסלול שנקבע - כיוון המסלולים יקבע לפי הרוח של אותו יום - - רצוי ליום שבת נהג מלווה, - בכל נקודה יחכה רכב עם הדלק! - שינה: אפשר במצפה, בי"ס שדה, צימרים באזור ובמנחת עצמו (דרוש מתנדב למצוא דיל טוב לקבוצה) - הכוונה יום ו´ בלילה לאכול טוב (או גריל או מצפה או אלפקה) פירוט המסלולים: יום ו´ 1: מצפה, לאורך קירות המכתש, ונחיתה באזור הר לוץ (צפי לכביש סלול או משטח) יום ו´ 2 : חזרה בכוון מזרח עד הכביש וצפונה חזרה למנחת יום שבת 1: מהכביש לפני הר חריף טיסה במורד נחל אלות לרמת ברנע יום שבת 2: מרמת ברנע להר חמרן, באר חריף, הר רסיסים לשבטה יום שבת 3: משבטה להר בוקר עד פתחת נחל צין (לא חוצים את הכביש מזרחה) - ביום ו´ כל מסלול הוא כשעה וחצי - ביום ש´ כל מסלול הוא פחות משעה - נא לאשר הגעה תביאו מצלמות! משה רון

ronga

New member
היינו בשטח... חבל על הזמן

כרגע משה, אפרת, דבורה, ואני חזרנו מאזור הטיול ע"מ לתכנן מסלול אידיאלי. מדהים אזור הגבול שמשקיף לסיני (בתמונה), פרטים נוספים בקרוב רון

ronga

New member
פרטים נוספים + מפה מעודכנת !

עדכון גורמים בסביבה: טרייקים עם מרשה חריג, יהיו בהאזנה ודיווח לבקרה, +טלפון תאום לפיקוד דרום, בה"ד 1, פקחי שמורות הטבע ומשטרה. לינה: אילן מצא שבי"ס שדה משכיר חדרים עם 6 מיטות (קומותיים) ב-260 ש"ח לחדר, משה אם אילן לא בפורום, תעדכן בנושא. יום שישי בצהרים: כמה שמשה ציין ישנם הרבה אטרקציות במצפה, וטיולי 44X באזור, הכוונה ביום ו, לטוס בבוקר ואח"כ יהיה זמן ספייר למקרה ובבוקר יהיה בעיית מז"א. המצפה מעל המכתש נסגר ב-16:00 ביום ו´ ומומלץ בחום. מסלולים: ראה מפה מעודכנת + דגשי בטיחות (המראות וטיסה עם מוביל מוגדר כקבוצה!) נ"צ למנחתים: יום ו 1: מנחת רמון : 30מעלות ו50.286N 034מעלות ו44.383E 516 ELEV יום ו 2: כביש ליד הר רמון : 30מעלות ו39.229N 034מעלות ו48.617E 776 ELEV יום ו 3: כביש מצפה - ציחור: ראה 11 ק"מ ישורת מדרום למכתש נחיתה חזרה במנחת רמון יום ש 1: כביש ליד הר רמון ראה "יום ו 2" (טיסה בקשר עין ומבנה מסודר בגלל הקרבה לגבול) יום ש 2: כביש ליד ניצני עוז : 30מעלות ו53.341N 034מעלות ו25.151E 231 ELEV יום ש 3: פתחת צין (ממערב לכביש) : 30מעלות ו50.286N 034מעלות ו44.383E 516 ELEV נחיתה בפתחת צין, אין לעבור ממזרח לכביש!

פרטים נוספים + מפה מעודכנת

הי רון, מהיופי וכדאיות ההצטרפות אני השתכנעתי. רק תן לנו נקודות ציון, של כל הנקודות, כך שגם אני אוכל להבינן, למשל ברשת ישראל הישנה. תודה, מוטי

ronga

New member
נ.צ. +אישורים

שלום מוטי, תביא איתך גם את אייל! אני מצרף בתמונה את הנקודות שלא עברו טוב מקודם, בפורמט של LON/LAT (שניות.דקות ,מעלות) כמו כן לידיעת כולם, הטיול מתואם עם הנ"ל: יהיו טרייקים עם מרשה חריג, האזנה ודיווח לבקרה, + טלפון תאום לפיקוד דרום, בה"ד 1,, פקחי שמורות הטבע ומשטרה. !!! חשוב: להביא נשקים למי שיש תודה רון

נ.צ. +אישורים

הי רון, אייל קיבל כבר מזמן ווטו מאישתו, והוא ירד מהנושא. לצערי גם אני אצטרך לפרוש, בגלל בעיה שצצה לי ממש היום. ודאי עוד נטוס יחד. מוטי

ronga

New member
סידורי לינה: ....דחוף!

אילן יזמין מחר בבי"ס שדה 3 חדרים לפי מי שהודיע ודאי: משה *2 רון *2 אילן 2-4 ? אייל דולין *2 אבי רותם * 2 (טלפן אלי) יובל *2 אהרון *2 ג´ורגיו *2 ===סה"כ כ-16 באים בודאות באים רק לשישי: - מוטי וויס - ד"ר חרמוני אילן מזמין מחר בבוקר, מי שרוצה להוסיף עצמו או לעדכן נא להתקשר לאילן בנושא לינה, ואלי ע"מ ליידע שיש עוד כלי אילן 052503582 רון 053578562 תודה רון נ.ב. אנא ודאו שכולם קוראים את המסלול,מפה והנחיות בטיחות

ronga

New member
שינוי קל לשבת: נחיתת ביניים ב"עזוז"

מטעמי בטיחות לא נגיע לכביש של ניצני עוז, שכן זה ידרוש "לעקוף" את קציעות בדרכנו מערבה. אנחנו ננחת בעזוז ונרוויח מכמה כיוונין: - המסלול לשבטה משם הוא בקו ישר וברור - חסכון של כמה ק"מ בשטח מישורי לגמרי - מדרום וצפון לעזוז כביש גישה מאד ארוך ומבודד (נבחר נק´ נחיתה מהאויר) - אורך הקטע כשעה תודה רון

ronga

New member
שעת יציאה: 2:30 בסיירים (תחנת "פז")

כמו כן אילן הזמין 3 חדרים בבי"ס שדה (6 מיטות בחדר) להתראות רון

ronga

New member
עדכוני בטיחות:

- ביום ו, עד 12:00 אין לטוס מצפון לכביש מצפה-הר חריף - ביום ש, אין לטוס באזור הר חמרן - אין לטוס בעל בסיסים צבאיים וישובים - כל טיסה מדווחת ל"חגב", ולכן יש לטוס ביחד (+תדריך) - כל גורמי הצבא, ח"א, משטרה מעודכנים - אין בארגון זה אחריות כללית, אלא עזרה לכולם - האחריות לשמירה על כללי הטייס הינה אישית לטייסים תודה רון, משה

למעלה