תכנית הספיישל בהנחיית גלי...

sarit29

New member
תכנית הספיישל בהנחיית גלי...

חברים יקרים, החל ממחר, גלי נכנסת לשבוע מטורף של חזרות אינטנסיביות לקראת התכנית שצפויה להיות מצולמת ביום חמישי הבא עלינו לטובה 25.11.04 נאחל לה הצלחה רבה ונחזיק אצבעות שהכל "ידפוק כמו שעון". גלי מאוד פרפקציוניסטית, והציפיות שלה מעצמה גבוהות. כל כולה ונשמתה בתוך העניין הזה, כפי שהיא מתייחסת לכל פרוייקט שהיא לוקחת על עצמה, הן בקריירה שלה והן בחייה האישיים. חוץ מזה, היא אמנם לא התנסתה מעולם בהנחיית תכנית טלויזיה, אך אין לי ספק שהיא תעשה את זה על הצד הטוב ביותר. גם נוכח ניסיונה הרב, וגם לאור הדברים שציינתי להלן. אז כאמור גלוש'קה, אם את נכנסת הלילה לפורום, חיבוק ענק ממני ומכולם, אני משוכנעת שגם הפעם תצאי מנצחת. נפגש שבוע הבא בצילומים.

hilali1

New member
שרית,

היי, את יודעת יותר פרטים על התוכנית? נניח שעה ומקום? ואגב, איך היה בגן החיות? לילה טוב, הילה

שרית7

New member
הי היללי

התכנית מצולמת באולפני הטלוויזיה בגבעתיים ר"ג אני מקווה שהיום אני אתפוס את אסף ואוכל לשאול אותו פרטים מדוייקים כי גלי יודעת שזה בר"ג אבל היא לא זוכרת את השם של האולפנים והשעה המדוויקת שמכניסים קהל היא גם כן לא יודעת... אני מבטיחה לעדכן היום או מחר. כי באמת שכבר אין הרבה זמן. ואגב היה מדהים אתמול בירושליים אני תמיד נהנית להגיע רק נורא חבל שאי אפשר לטייל בעיר העתיקה בגלל המצב הביטחוני. היה מזג אויר נהדר קריר אבל לא קר. אחר כך הלכנו למושבה הגרמנית לאכול וישבנו בבית קפה באיזה קולנוע ישן ששכחתי את שמו אבל את ודאי יודעת למה אני מתכוונת... ושם דווקא היה על הפנים השירות וגם האוכל דליחותי למדיי אבל מילא

hilali1

New member
יופי תודה רבה!

אני מאוד מקווה שאני אצליח להגיע. שמחה שנהנית ב-ם. לא הבנתי מה הבעיה בטיול בעיר העתיקה. אם רצית לטייל ברובע היהודי לא היתה צריכה להיות שום בעיה... ישבתם בלב סמדר. אני יודעת. הוא באמת קצת ישן אבל הכל במסגרת האותנטיות. אוכל להמליץ לך על מסעדות מצויינות לפעם הבאה... יום מצויין שייה לך, הילה

hilali1

New member
כמובן מצטרפת לאיחולים של שרית

בטוחה שיהיה לה שבוע מקסים ומוצלח! במיוחד בכל ההכנות לתוכנית ובתוכנית עצמה! הרגעים האלה הם שהופכים את החיים לחויה מדהימה... בהצלחה
הילה

שיהיה לה המון ../images/Emo50.gif

שרית
על העדכונים. שוב, אני אנסה להמציא משהו כדי לצאת באותו יום לאפטר, אבל כמעט בטוח שלא ישחררו אותי. את יכולה בינתיים לברר לנו פרטים לגבי האולפנים? מקום? שעה?

למעלה