תכנית טלויזיה

diana25

New member
תכנית טלויזיה ../images/Emo2.gif

ראיתי היום תוכנית טלויזיה על גימגום. הופיע בה שחקן תאטרון שמגמגם קל (בזמן הראיון הוא אכן גימגם). לפי דבריו, כאשר הוא מופיע על הבמה הוא לא מגמגם כלל. לשאלת המראיין איך זה יתכן, הוא ענה שבהצגות הוא נכנס כולו לראש אותה דמות שהוא משחק ואם הדמות לא מגמגמת הוא אף פעם לא יגמגם. הוא אמר שהוא אף פעם לא מגיע לחזרות, אלא להצגות עצמן, כי בחזרות הוא לא מצליח להכנס לדמות. כמו כן הוא דיבר על כך שאם מישהו מגמגם בסיטואציה מסויימת, הוא לא צריך להשלים עם זה, אלא לחזור לשם שוב ושוב עד שהוא לא יתחיל לדבר בביטחון עצמי וחופשי. ושתמיד, ללא קשר לסגנון הדיבור, הכי חשוב זה ביטחון עצמי.

muglag

New member
עוד מידע

היום(יום ג') בשעה 18:45 מני פאר עשה תוכנית בשדרות בגלל פסטיבל הסרטים והוא אירח סטודנט במאי צעיר(וגם חתיך) שמתחרה על פרס בפסטיבל. אותו בחור גימגם באופן די בולט (כולל מיצמוץ עיניים). אני חדשה פה בפורום, לא בגללי אלא בגלל אימא שלי שמגמגמת והאחיין שלי הקטן בן ה4 שמגמגם גם הוא יום טוב עדי

light blue

New member
במקרה ראיתי את סוף הראיון

עם הבחור המגמגם. נדמה לי שהסרט שהוא ביים עוסק באסון המסוקים. הוא באמת נתקע לא מעט, וכשהוא נתקע זה היה די חזק והיו לא קצת עוויתות בפנים. אבל סך הכל הוא התמודד עם הראיון בצורה מצוינת, הבינו מה הוא רוצה לומר, והכי חשוב, הגמגום לא עצר אותו. אני חושב שכל המגמגמים צריכים לקחת ממנו דוגמא - בפנים יש לנו כל כך הרבה מה להציע ומה להגיד, ככה שחבל לשמור את זה בפנים בגלל מום קטן. דרך אגב, חתיך זה הדבר האחרון שהייתי יכול להגיד על הבחור הזה

למעלה