תכנית למפגש

glitter8

New member
תכנית למפגש

אוקיי, אז יש מפגש תכנית יש? או שנשב ונסתכל על דיויד כמו גלמים?

glitter8

New member
קצת רעיונות..

טוב, דבר ראשון, נעשה סבב הכרות, וכדי שלא יהיה משעמם וסתמי, אז תכינו בבקשה סיפור קצרצר ונחמד, על עצמכם, שקשור או לא קשור לדיויד, דבר שני אם יש לכם שאלות , לשאול את דיויד, (ורונן הכוונה היא לא איך מגיעים מרעננה לתל אביב...) למשל שאלות שקשורות במוזיקה או בדברים מיוחדים שקשורים לקריירה שלו. וכמובן אם מישהו רוצה להכין איזו הפתעה קטנה , זה יהיה נחמד מאד! עוד רעיונות?

שדויד..

יביא את האישה השניה שלו... ואז לא יהיה משעמם... וכמובן סבב הכרויות זה דבר טוב ונחמד... ואני מאמין שזה יזרום... יהיה נחמד.. העיקר שיהיה..

handlessman

New member
תרשה לי לתקן אותך...

הגיטרה כרגע כבר עברה למקום הראשון... "את האישה הראשונה בחיי..."

glitter8

New member
ןאפרופו...

נראה לי שהערב עדיף לא להעלות את הנושא הזה על שולחן הדיונים..

popikon23

New member
לי נראה שהגיטרה היא עדיין

האישה השנייה שכן על אצבעו של דיויד עדיין יש טבעת נישואין [אייקון של טבעת]

handlessman

New member
יש לי רעיון (בקשר להפתעה)

אני מקווה שהפעם יצא לי לחלק לכם את La Mujer Que Yo Quiero, ואם דויד יהיה אז אפילו יותר טוב...

handlessman

New member
ובקשר להיכרות...

אפשר לשחק חבילה עוברת או משהו... (מי מתנדב להכין אותה?) אפשר גם ללכת אחרי זה לחוף ולנסות למצוא זהב... (רונן, רוצה להיות אחראי המשלחת? הרי אתה מומחה בחפירות...)

handlessman

New member
עדכון קטן (וח-ש-ו-ב מ-א-ו-ד!!!!!)

מצטער על ההתראה המאוד קצרה, אבל מי שרוצה את La Mujer Que Yo Quiero, זה יעלה לו 5 ש"ח (דמי דיסק וקופסא, השירות יהיה בחינם - אז תגידו תודה!) ואל תגידו לי במפגש "לא ידעתי" "לא שמעתי", למרות שזה ברור שבסוף מישהו יבכה...

handlessman

New member
ועוד עדכון...

כרגיל אני מתעסק עם הקטע של הדיסקים די קרוב ליום של המפגש ושוב נוצרות לי בעיות שכנראה לא יהיה לי מספיק זמן לפתור אותן, אז כנראה ששוב לא יהיה... בכל מקרה אני מאמין שלכולם יש 5 ש"ח זמינים בארנק...

handlessman

New member
את יודעת מה... למה לא???

דווקא את בתור מורה צריכה להכיר את המשפט "נו תחליטו, אתם רוצים ללמוד, או לבהות בי כל השיעור ולראות כמה אני יפה?"

glitter8

New member
אני מכירה את זה בגרסה קצת אחרת...

"התשובות לא כתובות לי על המצח...." (אני משתדלת לא לנפנף ביופי שלי
בפני התלמידים שלי... זה לא חינוכי....)

למעלה