תכנית מאוד מעניינת לתלמידי יא'..

dandobin

New member
תכנית מאוד מעניינת לתלמידי יא'..

אני פונה לתלמידי יא' שבכם (כן.., גם אם אתם שובתים). שמי דן, אני גר בירושלים והנני עמית בתכנית שנקראת 'עמיתי ברונפמן'. מדובר בתכנית הכוללת מספר סמינרים (לרוב פעם בחודש-חודשיים) שמטרתם בירור זהות יהודית-ישראלית-עברית. מה זה אומר בעצם? 20 חבר'ה (איכותיים מאוד, כאלו שתמיד יהיה לכם על מה לדבר איתם) מכל מיני זרמים (דתיים\חילוניים) ודעות..(שמאל, ימין, שמאל, ימין, שמאל). התכנית היינה תכנית מלגה לגמרי (קרי-חינמית) והשיא שלה היא כמובן נסיעה בת שבועיים לארה"ב שהמטרתה (כמובן חוץ מאשר להנות ולעשות שופינג) להכיר את היהודים וחייהם בארה"ב. קשה לתאר כל מה שהתכנית מציעה אבל חשוב לי לציין במיוחד מפגש עם אנשים מאוד מיוחדים (בכל המובנים), קבוצה של בני-נוער מדהימים, מנחים מהדרגה הראשונה והתנדבות חברתית (ואף אפשרות לגרעין שנת-שירות בירושלים). כל בתי הספר בארץ היו אמורים לקבל טפסים ואלו היו אמורים להגיע אליכם דרך רכזי יא' אבל לשביתה כידוע יש חיים משל עצמה כך שהנה ההזמנות שלכם להגיע לאחד הדברים הכי מדהימים בחיים שלכם דרך האינטרנט. אני מצרף לכם פה 3 קישורים רלוונטיים שאמורים לתת עוד קצת מידע וכמובן להסביר איך מגישים מועמדות. עדין נשארו לכם שאלות? אשמח אם תשלחו לי הודעות בפרטי דרך תפוז ואענה לכם במהירות האפשרית (עלול לקחת כמה ימים כי יום שני הקבוצה טסה לארה"ב..).

למעלה