תכנית עסקית

תרבות הלשון ויהללך זר

לא מתאים לתואר מאמן 1 , הערות נבזיות כפי שהשמעת . אתה רוצה לתת , להציע תכנית , זה יפה מאוד ויהללך זר , אם לא , פיך . לציין שאין לך קישורים ישירים , ניחא . אבל להשמיץ אחרים שמרכזים 8 קישורים בקישור ישיר שלהם - זה מכוער וכפוי טובה - ממש לא מתאים למאמן 1 . לשם מה להשמיץ בשקר שהאחרים מרוויחים מהקישור הישיר שלהם ? אנשים משקיעים באתר שלהם כסף ,זמן ומאמץ , לטובת הכלל ובחינם , וקם לו משמיצן להרוס כל חלקה טובה .

פרילנסר

New member
בהנחה שאינכם מדברים רק ביניכם,

אודה לכם אם תסבירו את פשר הענין של: "מייצרים לינקים פיקטיביים המקשרים אורחים תמימים לאתרים כלשהם". סליחה, אם התערבתי בענין שאינו מעניני.

תודה רבה וסליחה שחשדתי בכשרים

אני חשבתי שהתכוונת אלי ולכן די נפגעתי . אני גם נגד שיווק פיקטיבי. ואני חושב שאמינות היא מרכיב יסודי בהצלחה ובשיווק . היא גם צריכה להיות באופי ובדם . היא שלילית ואני מדגיש תמיד להיות חיובי . אופי עשיר , שלמות , אומץ ומשמעת- אלה היסודות להצלחה . מדבריך ניכר שאתה מכיר אותי . כמובן שאתה עם כינוי מאמן ואני לא מזהה אותך . בכל אופן אשמח להכיר אותך ולעזור כמידת יכולתי , בכל נושא , כאמור במאמר שלי : "אם אתה רוצה להשיג , אתה צריך לבקש " . אנשים שעושים את הטוב היום מבטיחים את האושר של המחר .

אכן , ידידי מאמן1 -- עולם קטן

אאורקה , נכון אתה ידידי . אני משוכנע שמצאתי וארמוז ששם משפחתך זהה לזה של ידיד אחר שלנו . הגעתי לזה דרך הפיקים . אז יופי לפגוש אותך פה ותרומתך לפורום ניכרת . ככל שתהיה נוקשה יותר כלפי עצמך , כך יהיו החיים קלים עבורך: קשה באימונים - קל בקרב .

בסוף היה טיפ להצלחה בחיים

משמעות הטיפ : להתאמן , להגיע מוכן , ואז אתה מתגבר על התנגדויות ומכשולים שבדרך בקלות , מנצח בקרב ומצליח . כמו שאמר זיג זיגלר : "הצלחה מופיעה בנקודת המפגש של ההזדמנות עם המוכנות".

מאמן אמור להסביר לך את דבריו

בפנייתך אמרת :" אודה לכם ..." מאחר והדברים נאמרו ע"י מאמן 1 , אז הטוב ביותר לקבל הסברת הדברים מפי אומרם , דהיינו מפי מאמן1 .

מרמי

New member
תכנית עסקית

האם מישהו יודע על אתר שבו אוכל להיעזר בבניית אסטרטגייה שיווקית ועסקית (באנגלית ו/או בעברית)

אתרים על אסטרטגיה שיווקית

אתה מוזמן למדור קישורים באתר שלי : www.loveyoursuccess.net שם תמצא את הקישורים לאתרים הבאים : leadersnet autodidact nihul bizness allmarketing 911startup באתרים האלה אני משוכנע שתמצא את מבוקשך .

יש כאן בפורום כתבות של מאיר לירז

להנאתי בראשונה, נכנסתי לארכיון הפורום, מצאתי כתבות מדהימות של הסופר מאיר לירז, שהרשות לעסקים צירפה, זה מאוד מומלץ לקרא, ישנה גם תוכנית שיווקית שמפרטת את הסעיפים.

תוכנית עסקית, שווקית ועוד...

בסקציית יזמות וניהול עסק באתר הרשות יש תבניות לתוכניות עסקיות (עברית ואנגלית), הדרכות כיצד לכתוב, תוכניות שווקיות ועוד... בהצלחה!

למעלה