תכנית ריאלטי לרזומה.

shiri983

New member
תכנית ריאלטי לרזומה.

אני אחרי צבא עוד לא התחלתי ללמוד, האמת שלא סגורה על מה בכלל אני רוצה ללמוד. אני מאוד רוצה לעסוק במשחק ואולי אפילו דוגמנות, אני פשוט לא יודעת איך לגשת לכל התחום הזה בכלל... חשבתי לנסות ללכת לאודישנים לתכניות ריאלטי ולראות איך זה מתגלגל, אולי זה יתן לי פוש לכיוון מסוים. יש מישהו שהיה או מכיר מישהו שהיה באודישנים או בתכנית ממש שיכול לספר לי קצת על החוויה ואם הוא ממליץ? יעזור לי מאוד להתלבטויות.... תודה!!

בלה66

New member
לא יזיק..

אני מכירה די הרבה אנשים שהיו באודישנים של כוכב נולד, בעונה האחרונה וזאת שלפניה... חלק קיבלו את זה בסבבה שהם לא עברו, אבל אחד הידידים שלי לא עבר באודישן השלישי (מוכשר בטרוף) וקצת התאכזב מאיך שהדברים מתנהלים מאחורי הקלעים. נראה לי שבשביל כל אחד זו חוויה אחרת לגמרי, וזה תלוי על איזה תכנית ריאלטי אנחנו מדברים... ת'שמעי, אני תכל'ס רק בשביל החוויה עובדת עכשיו על להיכנס ל"אח הגדול"... התחלתי לראות וממש בא לי להיות שם, נראה לי אדיר, ומה אכפת לי לנסות. לדעתי לכי על זה אבל תדעי לבחור את התכניות היותר איכותיות, שיוציאו אותך טוב, במידה ובאמת תתפרסמי מזה.

shiri983

New member
זהו השאלה איזה תכנית?

זהו אם כבר אני הולכת על זה אני צריכה תכנית שתופסת חזק ושגם לא דורשת ממני איזה כישרון כמו לשיר או לרקוד.... זה לא בשבילי. הישרדות זה יכול להיות טוב, או באמת האח הגדול. הישרדות כבר מצלמים עכשיו נכון? אז אבוד לי בנתיים. והאח הגדול, יש איזה קטע כזה שמצטרפים באמצע לא? איך אני מגיעה לזה?

בלה66

New member
כן...

וואי את נראה לי לא כ"כ בעניינים, אם את מתכוונת לקחת את זה ברצינות כדאי שתתחילי להתמכר לסדרה!! כי אם תכנסי באמת, כל הרעיון הוא שמי שמצטרף, יודע את כל מה שהמתמודדים עצמם לא יודעים... את נרשמת להגרלה באתר של קשת עם קוד שנמצא על בקבוק של מי עדן בטעמים, ואם תזכי יהיה לך אודישן. בהצלחה!! ואם זה לא הולך תמיד יש עוד מספיק תכניות ומספיק עונות....

shiri983

New member
תודה...אבל,

בדיוק נכנסתי עכשיו לאתר של קשת ואני רואה שבהרשמה הם שואלים שאלות על התכנית,אני באמת צריכה להתחיל להתעדכן. איזה מגניב זה לראות את התכנית ולדמיין את עצמך שם.... טוב אני באמת אתחיל לראות ונראה אם זה נראה לי בשבילי.... בכל מקרה תודה.

למעלה