תכנית תעודה חדשה על משפטי דובר

תכנית תעודה חדשה על משפטי דובר

עם שחזורים וראיונות עם התותחים הגדולים ב16 בנובמבר (יום שישי, זמן ארה"ב, אני משער) זה יהיה זמין לצפיה אונליין באתר (לכו ל watch online) אז אל תפספסו את זה! אנג'וי: http://www.pbs.org/wgbh/nova/id/

sshender

New member
../images/Emo45.gifנראה לי אני הולך להוריד את ה-stream

ולהעלות אותו שיהיה זמין באופן קבוע..

22ק ו ס ם

New member
טוב, ראיתי את התוכנית עכשיו

זו תוכנית של שעתיים שהאמת לא חידשה ממש הרבה. כל מי שמעוניין ללמוד על ההיסטוריה של התיכנון התבוני והקשר שלה לבריאתנות ודת יוכל לראות את זה בתוכנית. בסך הכל די מעצבן שהחלקים החשובים מהמשפט משוחקים על ידי שחקנים (לא היו מצלמות למשפט). מה שמעניין לראות זה את כל השקרים של הבריאתנים שנחשפים, כמו גם הפחדנות שלהם. רק מייקל בהה היה מוכן להעיד מטעם ההגנה במשפט בעוד בריאתנים ידועים אחרים הבטיחו להעיד והשתפנו (וגם אצלו חשפו את השקרים). אגב, סיילנטמייק כתב על זה למטה כבר.

טוב, מן הסתם היא לא חידשה לך הרבה

זה לא שבריאתנים משתמשים רק בחומר חדש.. אבל אני חושב שתכניות כאלה הן חשובות כמעין "פריימר" לליימנים שלא מכירים את הטקטיקות השקריות שהבריאתנים משתמשים בהם כדי להגניב את האידיאולוגיה הדתית שלהם לבתי-הספר.

Wolverchenus

New member
אני חושב שזה משקל נגד יפה

נגד כל מיני 'תכניות תעודה' כמו "מפלתה של האבולוציה" ו"expelled" שייצא בקרוב. שבאמת יהיה משהו שגם האדם הפשוט שאין לו כוח להשכיל יוכל לראות ולהבין את הנפשות הפועלות. ומה שיפה זה שזה תיעודי במובן הכי חזק - יש פרוטוקולים שמוכיחים שזה נכון.

אה, אופס.

חשבתי שקישרת לסרט תעודה הקודם שעשו (היה כבר סדרה שלמה על משפטי דובר בBBC) בכל מקרה, אני שמח שלפחות חידשתי דבר אחד וזה בקישור לאתר של התכנית שאפשר גם לראות בו את התכנית עצמה בסטרימינג בשישי היום.

22ק ו ס ם

New member
אגב, למי שמעוניין לקרוא את החלטת השופט

יכול למצוא אותה כאן. הוא כותב דברים מעניינים לגבי מה זה מדע ועל ההפרדה בין מדע לדת.

למעלה